2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

güle güle kullan tatlım,teşekkür ederim bilgilendirdiğin için,bende ankara ya gelince ebebek bi uğrayacagım galiba,çukurambardaymış yeri..

bebişlere çok güzel ciciler alınmış,annelerin gecelik pijamaları çok güzelll..inşallah güzel günlerde ağız tadıyla giymek giydirmek nasip olur...
biz ekleyemiyoruz makinemiz babamızda...

kızlar en sonunda istediğim gb gecelik pijama ve sabahlık buldum ama internette bi tek sabahlığın resmi vardı onu koyuyorum ben içine askılı bir pijama seti aynı renkte birde ayak bileklerine kadar uzun bir askılı gecelik aldım eve gelip denedim yumuşacık üstümde yok gb çok rahat ve şık tavsiye ederim... modal kumaş tan.. la senzaya bakın bence... renkte bu tonlar istiyodum zaten... ama bidahaki gittiğimde kalmış olursa gecelikten bi tane daha alıcam....

kızlar bir gün bakamadım buraya neler alınmışş neler
oooo ne güzel

nerdil aldığın hastane çıkışı çok hoş canım. güle güle kullansın bebişin

sporstar güle güle kullan pijama ve sabahlığın çok hoş , sabahlığın polar olması da iyi olmuş bence biz kış bebeklerinin anneleri olarak kendimize de dikkat etmemiz lazım

narnisan cım pijama ve sabahlığın çok güzel bende açık renk aldım pijama ve geceliği ama senin gibi birer tane de koyu renk alayım diyorum.
senin markofoni den aldıkların eline ulaştı mı göründüğü gibi mi ? ben de alsaydım diye hayıflanıyorum şimdi.

Neryun
bebeğinin cicileri çok güzel , özellikle örgülere bayıldım. güzel günlerde giysin bebişin

tellinaz miniğin sağlıcakla kullansın inşallah park yatağını mışıl mışıl uyusun inşallah

Aysun5538 içimizde en hızlı ilerleyen anne sen sin herhalde maşallaah çekmecelere bile yerleşmiş ciciler . şekerleri de çok hoş. yelekleri örgüleri , lambası hepsi çok güzel. süslü bir kız geliyor anlaşılan aralık bebekleri arasına . sağlıcakla kullanın inşallah.

kızlar hepinize ve bebeklerinize kocaman bir nazar boncuğu takıyorum maşaaallllaaaaah

bende dün şuu meşhuuuur havuzluhan a bakayım dedim ama tam bir fiyaskoydu.
sabahlık gecelik uyku seti havlular hiçbir şey bana kaliteli güzel ya da orijinal gelmedi.
fiyatları da dışardaki mağazalarla aynı. hani toptancı mekanı daha uygun olsa gam yemeyeceğim.
sadece oradan çıtçıtlı body lerden aldım. tanesi 2,5 lira ve güzel yumuşacık şeyler vardı. onun dışında elimizi kollumuzu sallaya sallaya çıktık.

geçen hafta kadıköy den beğendiğim jua marka uyku seti ile tuzlu bulduğum ama çok beğendiğim pijama sabahlığı aldım :dance: pijamanın kolları ve paçası için tadilata verdim. geldiğinde en kısa zamanda paylaşacağım fotolarını.

bizler ve bebişlerimiz cicilerimizi sağlıcakla kullanalım inşallah.

Son düzenleme:
VIB Dönenceli Park Yatak ürün resmi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Kızlarr benim kız bir süre bizim odada yatacağı için bu park yatağı aldım nasıll:hulya:
canım ben de şimdi nette buldum linki tam paylaşacaktım sizinle, nasıl alayım mı diye, bi de baktım ki siz çoktaaaan almışsınız bile kaydirigubbakcemile3

canım park yatak elinize geçmiş heralde. Ben şimdiye kadar hiç park yatak düşünmemiştim, hep sepet düşünüyodum, ayrı bi oda aldık zaten ama ilk 6 ay için yanımda yatırmaya küçük bi yatak daha almamız gerekiyo. Sepetten vaz geçtim, kullanışlı olmadığını duydum hemde 6 ay sonra onu nerelere sığdırıcam ki? Bugün ani bi kararla park yatağın bu küçük olanlarından almaya karar verdim ve bu yatağı buldum. Çok hoşuma gitti ama aklıma takılan bişey var. Cahilliğime verin, çünkü daha önce hiç park yatak incelemedim düşünmediğim için. Canım bu yatak da sallanıyo değil mi? Sağa sola mı sallanıyo yoksa öne arkaya mı, beşik özelliği sağlayan ayaklar demiş ama ben çözemedim, nasıl sallanır ki diye. Bilgi verirseniz çok sevinicem ve memnunsanız ben de alıcam. zemuszemus
Çok şey sordum biliyorum ama bi soru daha:kedi::kedi::kedi: benim kızım olucak ama ben turkuazını beğendim, çok absürt mü olur? Kız için de uygun bi renk mi turkuazı? bilmiyorumkismile

kizlar ben bu oyun halilarini cok begendim
ama odasina uyarmi tam kestiremedim
esyalar yerlessin en son halisina karar vercem
hem hali hemde evcilik oyunu icin super desenleri var
erkek cocuklar icinde araba yollari var
belki jokerde gormusunuzdur

bence renk tabiki olur bende yeşil olanından sipariş verdim bugün yarın gelir.sallanma olayıda sağa sola oluyo altta katlanan ayaklar var onları açıp sallayabiliyosun.

geçen gün aldığım uyku seti yıkayıp açmam uzun süreceğinden netten bulduğum fotosunu paylaşıyorum

pijamam tadilattan gelince onu da paylaşacağım

Cnm biz de eşimLe geçen hafta sonu gördük jokerde.Bence süper bir fikir.Çok beğenmiştik biz

Son düzenleme:
merhabalar inşallah güle güle giyer bebişiniz kıyafetlerini, hepsi de çok güzeller. doğuştan fanatik yazılı bady var onu nereden aldınız, markası ne ben de ondan arıyorum ama bulamıyorum:)))

kızlar meraba bizim bebek odası topiğimiz varmı? bu ara bebek odalarına bakmaya başlıycam da...

kızlar bu badiden aldım kaydirigubbakcemile3 altınada altı kaydırmaz çorap aldım yine feneriumdan...

Size tavsiyem kızlar, alın beğendiğinizi..içinizde kalmasın sonra bebek hazırlığı.benim içimde kaldı şimdi ne alsam yeri dolmuyor...

ayyy dilemmmm çok güzeller. bayıldım sağlıklı günlerde giysin tunahan bebek...

tesekkur ederim canim, daha iyileri sizlerin olsunkaydirigubbakcemile3

bu arada ben resimleri biraz daha buyuk eklemek isterdim ama olmuyo:sinifsinif: cok ugrastim ama ustune tiklayinca daha net gorunuyo sizlere biraz zahmet olacak :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…