cnm ben dün vermiştim siparişimi. bugün geldi. az önce eşimle beraber kurduk yatağı. ben çok beğendim. özellikle renkleri çok canlı. kısa süreli kullanım için çok mantıklı maddi olarak da çok uygun.
bi nuby nin biberonu geldi. harika bişi kızlar biberonun emzik kısmı anne göğsüne benzetilmiş. ve biberon slikondan yapılmış yumuşacık. kesinlikle tavsiye ederim
canım ben de şimdi nette buldum linki tam paylaşacaktım sizinle, nasıl alayım mı diye, bi de baktım ki siz çoktaaaan almışsınız bile kaydirigubbakcemile3VIB Dönenceli Park Yatak ürün resmi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Kızlarr benim kız bir süre bizim odada yatacağı için bu park yatağı aldım nasıll:hulya:
cnm ben dün vermiştim siparişimi. bugün geldi. az önce eşimle beraber kurduk yatağı. ben çok beğendim. özellikle renkleri çok canlı. kısa süreli kullanım için çok mantıklı maddi olarak da çok uygun.
bi nuby nin biberonu geldi. harika bişi kızlar biberonun emzik kısmı anne göğsüne benzetilmiş. ve biberon slikondan yapılmış yumuşacık. kesinlikle tavsiye ederim
canım ben de şimdi nette buldum linki tam paylaşacaktım sizinle, nasıl alayım mı diye, bi de baktım ki siz çoktaaaan almışsınız bile kaydirigubbakcemile3
canım park yatak elinize geçmiş heralde. Ben şimdiye kadar hiç park yatak düşünmemiştim, hep sepet düşünüyodum, ayrı bi oda aldık zaten ama ilk 6 ay için yanımda yatırmaya küçük bi yatak daha almamız gerekiyo. Sepetten vaz geçtim, kullanışlı olmadığını duydum hemde 6 ay sonra onu nerelere sığdırıcam ki? Bugün ani bi kararla park yatağın bu küçük olanlarından almaya karar verdim ve bu yatağı buldum. Çok hoşuma gitti ama aklıma takılan bişey var. Cahilliğime verin, çünkü daha önce hiç park yatak incelemedim düşünmediğim için. Canım bu yatak da sallanıyo değil mi? Sağa sola mı sallanıyo yoksa öne arkaya mı, beşik özelliği sağlayan ayaklar demiş ama ben çözemedim, nasıl sallanır ki diye. Bilgi verirseniz çok sevinicem ve memnunsanız ben de alıcam. zemuszemus
Çok şey sordum biliyorum ama bi soru daha:kedi::kedi::kedi: benim kızım olucak ama ben turkuazını beğendim, çok absürt mü olur? Kız için de uygun bi renk mi turkuazı? bilmiyorumkismile
kizlar ben bu oyun halilarini cok begendim
ama odasina uyarmi tam kestiremedim
esyalar yerlessin en son halisina karar vercem
hem hali hemde evcilik oyunu icin super desenleri var
erkek cocuklar icinde araba yollari var
belki jokerde gormusunuzdur
kızlar meraba bizim bebek odası topiğimiz varmı? bu ara bebek odalarına bakmaya başlıycam da...
direkt bebek odası topiğimiz yok ama buradan paylaşıyoruz aldığımız bebek odalarını
geçmişe bakabilirsin
Kızlar bende dün kızıma yan yatış yastığı aldım.Umarım kullanışlı bir şeydir.
Sevi Bebe Sevi Çok Fonksiyonlu Yatış Yastığı (Sıcak Su Büyotu Hediyeli)(9021) | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?