2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

dilem bayıldım canım ya eşyaları zaten çok güzel ama beşik,uyku seti ve dolapları çoook güzel canım çok beğendim inşallah sağlıklı günlerde kullanın minik oğlunla

kızlar lansinoh krem aldım bugün 10 gr olandan 12.50 düşmüş özelcan mağazalarında almak isteyenlere duyrulur. 20 tl sanırım şuan her yerde

dilemcim sağlıkla giysin sağlıkla kullansın oğluşun herşeyini inşallah
ohhhhhh herşeyi de yerleştirmişsin.
ne hamarat hatunsun ya.
maşallah.

kızlar lansinoh krem aldım bugün 10 gr olandan 12.50 düşmüş özelcan mağazalarında almak isteyenlere duyrulur. 20 tl sanırım şuan her yerde

canım ben 56 lığını 29.90a aldım ebebek te,bu hafta emzirme haftasıymış indirimleri vardı
güle güle kullan belkide hiç ihtiyaç bile olmucak hiç ihtiyacı olmayan arkadaşlarımda vardı,kimininde çok kötü ağrı yapıp çatlayanda vardı,umarım ucuz atlarız

inşallah cnm ben o yüzden küçüğünü aldım.
görücez bakalım inşallah ihtiyacımız olmazz

Maşallaaaahhh güzelim güle güle, sağlıklı günlerde kullanın:Saruboceq: Herşey çok güzeeellllopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dilem,
oda takımına bayıldım.. beyaz ve sade.. çok güzel olmuş.. stilide çok güzel.. kıyafet seçimlerinde çok zevkli.. güzel günlerde kullanın

bu arada c&a mağazasından alışveriş yapan varmı kızlar
ürünleri çok güzel çok şık şeyler var
ama hepsi çin malı yanılıyormuyum yoksa..

aaa c&a alman mağazası die biliyodum ben. ben de ordan alışveriş yapmıştım. bilseydim yapmazdım

Dilem'cim maşallah ne güzel yerleştirmişsin bebişin sağlıkla giysin inşallah hepsi pek şirin:)

Arkadaşlar artık bir çok marka üretimi Çin'e yaptırıyor ama bu demek değil ki kalitesiz yani firmalar malzemeyi aynı kalitede tutuyor ama Çin'de ucuz işçi çalıştırıldığı için üretimi orada yaptırıyorlar.
Mesela Nine West dünyaca ünlü bir marka ama ürünlerini Çin'de üretiyor sebep işçiliğin ucuz olması aynı şekilde teknoloji firmalarının çoğuda üretimi uzak doğuda yaptırıyor.
Gerçi alışkanlık olmuş hemen etikete bakıyorum üretim yeri neresi diye ama bilinen markalar malzemede kalitesize kaçmıyor.
Ayrıca C&A bir dolu firmanın ürünlerini satıyor zaten kalitesi düşük ürün kendini belli ediyor dikişinden, kumaşına kadar bir şekilde anlaşılıyor.

dilem inci gibi dizmişsin Maşallah güle güle kullanın

dilem güle güle kullanın cnm cicilerinizi

dilemcim gülee güle kullanın

dilemcim sağlıkla giysin sağlıkla kullansın oğluşun herşeyini inşallah
ohhhhhh herşeyi de yerleştirmişsin.
ne hamarat hatunsun ya.
maşallah.

Maşallaaaahhh güzelim güle güle, sağlıklı günlerde kullanın:Saruboceq: Herşey çok güzeeellllopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dilem,
oda takımına bayıldım.. beyaz ve sade.. çok güzel olmuş.. stilide çok güzel.. kıyafet seçimlerinde çok zevkli.. güzel günlerde kullanın

dilem cim oğlunun tüm cicileri çok güzel çok hoş
güle güle kullansın inşallah paşan

dilemcim çok zevkli seçimler güle güle kullansın bebişin
cok tesekkur ederiz teyzeleri, daha iyileri sizlerin olsun...
burda oyle turkiyedeki gibi suslu puslu bebek odalari bulmak zor, birde kullinsli olsun istedim biraz buyuyunce sadece yatagini degistircem...

benim cocuklugumdan beri c&a'dan giyinirim, belcikada yasiyorum ve c&a kaliteli kiyafetleriyle taninan bi magaza, bildigim kadariyla sadece cin degil turkiyedede uretim yapiliyo, en azindan burdan aldigim kiyafetlerin bazilarinda oyle yaziyo

Bunlarda bizim cicilerimizboshayallersmile

Battaniyelerimiz

Zıbınlarımız

Bodylerimiz, tulumlarımız

Banyo havlumuz

Çoraplarımız

Hastane çıkış takımımız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…