2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

KIzlar cicilerin hepsi çok güzel bebişleriniz sağlıkla sıhatle güzel günlerde kullansın inşallah.Bende bugün yıkadım ütü yapcam :))

ay yerim ben sizin cicileriniziiiii,bunlar ne kadar güzel esyalar..
massallah kizlar.güle güle giysin minik yavrulariniz insallah

maaşallah canımmm,güzel günlerde kullanmayı nasibetsin Allah...

diLemcim ,katrecimmm hayırLı oLsun cicikLeriniz.GüLe güLe giysin inş bebişLerinizzzz

katrecim bebişin sağlıkla sıhhatle gzüel günlerde giysin cicilerinizi tatlım.

katre cnm ii günlerde giysin bebeğin cicilerni

katre cim pek tatlı cicilermaşallah güle güle kullanın...

KIzlar cicilerin hepsi çok güzel bebişleriniz sağlıkla sıhatle güzel günlerde kullansın inşallah.Bende bugün yıkadım ütü yapcam :))

ay yerim ben sizin cicileriniziiiii,bunlar ne kadar güzel esyalar..
massallah kizlar.güle güle giysin minik yavrulariniz insallah

diLemcim ,katrecimmm hayırLı oLsun cicikLeriniz.GüLe güLe giysin inş bebişLerinizzzz

Sağolun bebişimin teyzoşları inşallah hep birlikte bebişlerimiz cicilerini sağlıkla giyerler.:)

bebişim için aldığım bakım çantası, internette 49 genelde indirimli hali ile 45 diyordu, ben havuzluhandan peşinde 40'a aldım.

Eklentiler

• $45.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
bebek şekerimin fotosunu çekemedim ama bunun aynısı, biberonları eminönünden gayet hesaplıya aldım, arkadaki tülü ise benimkinde beyaz lavantalı ve mıknatıslı, içerisine de mavi beyaz badem şekeri koyacağım.

Eklentiler

• $5.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 28
bir de bu boğulmayı önleyen yastıklardan aldım ama eve gelince pişman oldum, kazık gibi, bidiğiniz bulaşık süngerinin üstü delik delik olanı işte, yumuşak değil pek kalıp gibi, bakalım inş. pişman olmam aldığıma.

Eklentiler

• $1.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $2.webp
    2 KB · Görüntüleme: 34

canım yumuşak olmaması daha iyi işte içine gömülmez başı...

nihale canım chicco nun setinden bende aldım inş. kullanışlıdır
kullanan var mı aranızda kızlarr ben 45 aldım çantasıda hediyeydi

nihale canım chicco nun setinden bende aldım inş. kullanışlıdır
kullanan var mı aranızda kızlarr ben 45 aldım çantasıda hediyeydi

benimkisinde de çanta hediye, laciverdini aldım, ama keşke kırmızıyı alaymışım. ben peşine aldığım için 40 a aldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…