nihale canım chicco nun setinden bende aldım inş. kullanışlıdır
kullanan var mı aranızda kızlarr ben 45 aldım çantasıda hediyeydi
bebek şekerimin fotosunu çekemedim ama bunun aynısı, biberonları eminönünden gayet hesaplıya aldım, arkadaki tülü ise benimkinde beyaz lavantalı ve mıknatıslı, içerisine de mavi beyaz badem şekeri koyacağım.
güle güle kullan canım hepisnid ebebişim için aldığım bakım çantası, internette 49 genelde indirimli hali ile 45 diyordu, ben havuzluhandan peşinde 40'a aldım.
Bunlarda bizim cicilerimizboshayallersmile
Battaniyelerimiz
Zıbınlarımız
Bodylerimiz, tulumlarımız
Banyo havlumuz
Çoraplarımız
Hastane çıkış takımımız
bebek şekerimin fotosunu çekemedim ama bunun aynısı, biberonları eminönünden gayet hesaplıya aldım, arkadaki tülü ise benimkinde beyaz lavantalı ve mıknatıslı, içerisine de mavi beyaz badem şekeri koyacağım.
bunlarda benim oğluşumun hastane çıkışları
yıkayıp çantaya koymadan eklemek istedim:emir_bebek
nihayet bebek arabamızı dün akşam aldık haşim işcandan , normalde hafta sonu gidip almayı düşünüyorduk ama dayanamadık, zaten bu modeli internetten beğenmiştim, yorumları da güzeldi, inş. pişman olmam pierre cardin 2010, hafif tek elle kapanıyor vs. kullanışlı bişey.
nihayet bebek arabamızı dün akşam aldık haşim işcandan , normalde hafta sonu gidip almayı düşünüyorduk ama dayanamadık, zaten bu modeli internetten beğenmiştim, yorumları da güzeldi, inş. pişman olmam pierre cardin 2010, hafif tek elle kapanıyor vs. kullanışlı bişey.
dilşad nihade guzel gunlerde kullanın inş..
aynurcum ben daha hiçbişey eklemdim.hevesle sizinkilere bakıyourm((
iste bebek sekerimiz
pembesi tabiki:asigim:
iste bebek sekerimiz
pembesi tabiki:asigim:
çook güzell hapsurukk , çok zevklisin , fiyatını sorsam söylermisin bide nerden alıcaksın fikir olsun bizim içinde en azından .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?