2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

bebişim için aldığım bakım çantası, internette 49 genelde indirimli hali ile 45 diyordu, ben havuzluhandan peşinde 40'a aldım.
güle güle kullan canım hepisnid e
gzüeldir heralde chicco sonuçta bilinen markalardan
fiyatıı da çok iimiş
ben sebamed aldım.
bebek şekeri de çok şirin.
mevlüdlerinde dağıtmak nasip olsun hepimzie.

Bunlarda bizim cicilerimizboshayallersmile

Battaniyelerimiz

Zıbınlarımız

Bodylerimiz, tulumlarımız

Banyo havlumuz

Çoraplarımız

Hastane çıkış takımımız

Katre, aldıklarınız da ördüklerin de çok güzeller, hayırlı sağlıklı günlerde kullanın inşallah:lepi:

Ay ne güzel yapmışsın, ağız tadıyla yensinler. chicco ise ucuza almışsın, nivea bile o fiyata satılıyor nerdeyse. Ama arkadaşın dediği gibi pudra kullanmayacakmışız yeni doğan bebeklere.

kucukprens buraya en az eşya ekleyen senle benim heralde.. kocişlermz saolsun hep sona kaldık biz. bi izne ayrilim ama kocamında elinden tutup mağazadan mağazaya sokucam onu..

nihayet bebek arabamızı dün akşam aldık haşim işcandan , normalde hafta sonu gidip almayı düşünüyorduk ama dayanamadık, zaten bu modeli internetten beğenmiştim, yorumları da güzeldi, inş. pişman olmam pierre cardin 2010, hafif tek elle kapanıyor vs. kullanışlı bişey.

Eklentiler

• $pierre.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 49
bunlarda benim oğluşumun hastane çıkışları
yıkayıp çantaya koymadan eklemek istedim:emir_bebek

kızlar güle güle kullanın çok güzeller....

dilşad nihade guzel gunlerde kullanın inş..

aynurcum ben daha hiçbişey eklemdim.hevesle sizinkilere bakıyourm((

canım güzel günlerde kullanın.
güzel görünüyo.

dilşad nihade guzel gunlerde kullanın inş..

aynurcum ben daha hiçbişey eklemdim.hevesle sizinkilere bakıyourm((

beterin beteri var yani:)

sağlıklı günlerde kullanın canım. bizim arabamızda buna benzio çok kullanışlıymış öle dedi satıcı artık kullandıkça görücez..

nihade bebek araban çok güzel bende geçenlerde bi mağazada baktım bu arabaya , sarısı ve kırmızısı vardı , ama çok güzeldi kullanış açısındanda dönmesi falan tekerleri çok iyi yani , ama bana çok pahalı geldi 550 TL dedi adam , açıkçası ben bebek arabasına okadar veremem , ama sen iyi yapmışsın güle güle kullansın bebişin inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…