2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

tesekkur ederim canim
daha guzeli sizin olsun
benimkileri kayinvalidem yapiyo canim
o bu islerin ustasidir
ama satin almak istersen mira bonbonda 4lira

bunun bir üst modelini gösterdi satıcı rengi falan aynı idi o dur belki 550 olan, ben bunu internette falan da bakıyordum genelde değişmekle birlikte 350-400 civarı idi fiyatları, aldığım yer de 345 dedi 300 e aldık biz.

çok güzeller canım ... şekerleri ne zaman koymayı düşünüyorsun .. yani kaç gün dayanır??? ben de bisikletleri hazırladım ama şekerler için bekliyorum ...

sekerlerinide kutulari yaparken koycak canim
benim nikah sekerimide ayni yerden almistik cikolata dolgulu buyuk bademlerden
hala tazeler hic bisey olmadi
arada acip yiyorum halakaydirigubbakcemile3

Dilşad'cım, Nihade'cim sağlıklı günlerde kullanın inşallah :)

Hapsuruk'cum şeker kutunuz pek şirinmiş yisinler.:)

Kızlar bu bebek şekerlerinin şekersiz olanları Beylikdüzü'ne yakın satan nerede var veya şekeriyle komple uygun fiyata satan neresi var bilen var mı?
İnternette bakındım ama netten sipariş etmek içime sinmedi illa gidip bakacağım, elleyeceğim bi de alırım beğenmem huysuzun tekiyim.:kedi:

Son düzenleme:
hapşuruk mutlu günlerde dağıt canım çok kibar güzel bir şeker kutusu hem sonrada kullanılacak birşey süper canım....

hapşuruk çok cici şekerleriniz.
kutular çok şık görünüyo gerçekten.
dağıtmak nasip olsun inşallah.

canım güle güle kullansın bebişin, çok güzelmiş, biz araba olayını sonraya erteledik galiba, adamdan hiç ses çıkmıyo:umursamaz: zaten artık şunu alalım bunu alalım demiycem, sinir etti beni, tek başına gitsin alsın herşeyi :gitme:
iste bebek sekerimiz
pembesi tabiki:asigim:

Canım bayıldım şeker kutunuza, sen de kayınvaliden de zevkli kadınlarmışsınız valla. Benimki beceremez, zaten yap desem ona gereksiz gelir. Ben de çok istiyorum bebek şekeri hazırlamayı ama bakalım, kocamın bu ilgisizliği devam ederse ondan da vaz geçicem, bende de heves bırakmadı:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

hapşuruk bebek şekerlerin gerçekten çok zevkli.. çok kibarlar.. allah dağıtmayı nasip etsin inşallah..

ben dün yazmistim ama mesajimi göremiyorum..
HAPSURUK bayildimmmm sekerlerinize..
gercekten cok sade ve klasik degil..

kucukprens buraya en az eşya ekleyen senle benim heralde.. kocişlermz saolsun hep sona kaldık biz. bi izne ayrilim ama kocamında elinden tutup mağazadan mağazaya sokucam onu..

Aynen canım, bakalım bu hafta sonu kötü planlarım var kociş için umarım başarılı olurumaklinialirimsmile

bunlarda benim oğluşumun hastane çıkışları
yıkayıp çantaya koymadan eklemek istedim:emir_bebek

Eki Görüntüle 56588

Eki Görüntüle 56589

Eki Görüntüle 56590

Güle güle giysin inşallahh, sağlıkla sıhhatle!!
Biz eşimle farklı takımları tuttuğumuz için böyle ciciler almamaya karar verdik

Güvenle güzel günlerde kullansın canım, fiyatını da yazarsan çok sevinirim.

iste bebek sekerimiz
pembesi tabiki:asigim:

Hapşurukk çok kibarmış, ağız tadıyla yensin :lepi: Peki kayınvaliden kutusunu falan nerden alıp yapıyor? Sadece çikolatasını mı mira dan alacaksınız? Ben karar veremedim hala böyle bişey yapsam mı yapmasam mıbilmiyorumkismile

pelincim hayatım çok şık bi seçim olmuş.. walla çok kullanışlı.. en iisi sen dağıtma bunları bize gönder:)

Aynen canım, bakalım bu hafta sonu kötü planlarım var kociş için umarım başarılı olurumaklinialirimsmile

ee hadi rastgele hayatım:) umarım planladığın gibi gider herşey.. benim kociş de baya bi gelişme var. zaman yaklaştıkça daha bi heycanlanıo. artık sürekli kızına bişiler alma derdinde... hatta kaç gündür ne zaman kontrole gidicez özledm kızımı dio :lepi: dün yine sordu p.tesi gdicez dedim beklemeyelm yarın gidelim dedi.. ayyy bi mutlu oldum.. şimdi de ben bekletiorum p.tesi gideriz acele etme dedim. intikamımı alıorum aklinialirimsmile

komşu teyzemizin ördüğü elbise diğer kışa giymek için,yelek şapka,hırka,patiklerde örmüş ama kaldırdım bidahakine de onları koyarım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…