nihade bebek araban çok güzel bende geçenlerde bi mağazada baktım bu arabaya , sarısı ve kırmızısı vardı , ama çok güzeldi kullanış açısındanda dönmesi falan tekerleri çok iyi yani , ama bana çok pahalı geldi 550 TL dedi adam , açıkçası ben bebek arabasına okadar veremem , ama sen iyi yapmışsın güle güle kullansın bebişin inşallah.....
iste bebek sekerimiz
pembesi tabiki:asigim:
çok güzeller canım ... şekerleri ne zaman koymayı düşünüyorsun .. yani kaç gün dayanır??? ben de bisikletleri hazırladım ama şekerler için bekliyorum ...
bunlarda benim oğluşumun hastane çıkışları
yıkayıp çantaya koymadan eklemek istedim:emir_bebek
dilsad cım , bir galatasaraylı olarak fenerli takım hakkında yorum yapamıycam amaaaaa hastane çıkışın çok güzel. . hepsini sağlıkla giysin oğluşun.
bebek şekerimin fotosunu çekemedim ama bunun aynısı, biberonları eminönünden gayet hesaplıya aldım, arkadaki tülü ise benimkinde beyaz lavantalı ve mıknatıslı, içerisine de mavi beyaz badem şekeri koyacağım.
güzel günlerde dağıt şekerlerini canım .bende şu taşınma işimi halledeyim
bende bu işlerekaldığım yerden devam edeceğim inşallah. boshayallersmile
bir de bu boğulmayı önleyen yastıklardan aldım ama eve gelince pişman oldum, kazık gibi, bidiğiniz bulaşık süngerinin üstü delik delik olanı işte, yumuşak değil pek kalıp gibi, bakalım inş. pişman olmam aldığıma.
nihayet bebek arabamızı dün akşam aldık haşim işcandan , normalde hafta sonu gidip almayı düşünüyorduk ama dayanamadık, zaten bu modeli internetten beğenmiştim, yorumları da güzeldi, inş. pişman olmam pierre cardin 2010, hafif tek elle kapanıyor vs. kullanışlı bişey.
yastık çok sertse üzerine yumaşak bir pike , battaniye tarzında bir şey atarak yatırırısın bebişini canım , pişman olma bence .
araba da çok hoş. canım. sağlıcakla güzel günlerde kullanırsınız inşallah.
hapşuruk mutlu günlerde dağıt canım çok kibar güzel bir şeker kutusu hem sonrada kullanılacak birşey süper canım....
hapşuruk çok cici şekerleriniz.
kutular çok şık görünüyo gerçekten.
dağıtmak nasip olsun inşallah.
canım güle güle kullansın bebişin, çok güzelmiş, biz araba olayını sonraya erteledik galiba, adamdan hiç ses çıkmıyo:umursamaz: zaten artık şunu alalım bunu alalım demiycem, sinir etti beni, tek başına gitsin alsın herşeyi :gitme:nihayet bebek arabamızı dün akşam aldık haşim işcandan , normalde hafta sonu gidip almayı düşünüyorduk ama dayanamadık, zaten bu modeli internetten beğenmiştim, yorumları da güzeldi, inş. pişman olmam pierre cardin 2010, hafif tek elle kapanıyor vs. kullanışlı bişey.
iste bebek sekerimiz
kucukprens buraya en az eşya ekleyen senle benim heralde.. kocişlermz saolsun hep sona kaldık biz. bi izne ayrilim ama kocamında elinden tutup mağazadan mağazaya sokucam onu..
bunlarda benim oğluşumun hastane çıkışları
yıkayıp çantaya koymadan eklemek istedim:emir_bebek
Eki Görüntüle 56588
Eki Görüntüle 56589
Eki Görüntüle 56590
nihayet bebek arabamızı dün akşam aldık haşim işcandan , normalde hafta sonu gidip almayı düşünüyorduk ama dayanamadık, zaten bu modeli internetten beğenmiştim, yorumları da güzeldi, inş. pişman olmam pierre cardin 2010, hafif tek elle kapanıyor vs. kullanışlı bişey.
iste bebek sekerimiz
Aynen canım, bakalım bu hafta sonu kötü planlarım var kociş için umarım başarılı olurumaklinialirimsmile
pelincim hayatım çok şık bi seçim olmuş.. walla çok kullanışlı.. en iisi sen dağıtma bunları bize gönder:)
iste bebek sekerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?