2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

saol canım ben takım tutmadığım için sorun yokk

sinem çok güzel güle güle kullanın şanslısın bizim komşu teyzemiz yok :sinifsinif:

teşekkür ederim canım,daha battaniye hırka falanda örceklermiş annemde örgü bilmez benim ördürcektik bizde ama komşularımız sağ olsun hepsi bişeyler yapıyolarmış :))

sen izmirde olsaydın ben senin miniğin komşu teyzesi olurdum,şöle bulamadım şu topikte izmirli görüşelim diye,olanlarda çalışıyo bi denk gelemedik :))

çok güzzel bir elbiseymiş buu.. eminim çok yakışacak kızına.. güzel günlerde kullanın sinemcim.. elbise ve ayakkabıya dayanamıyorum ben.. küçük bir tuğba daha yetiştireceğim sanırım :))

sinemcim çok tatlımış elbisesi masal'ın güle güle giysin cadıcık.valla nerdile katılıyorum bizimde bi komşu teyzemiz yok herkes şunu yaparım bunu yaparım diyo ama tık yok kimsde :dilcikar:

aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 iyi yapıyosun valla, iyice özlesinkaydirigubbakcemile3 Bizimki de durup dururken odasını boyayalım dedi, gittik bi heves boyasını aldık geçen haftasonu da boyadı lambasını falan taktı maşallah, hayret ettim yani P.tesi de odası gelecek inşallah yavrukuşunopuyorumnanaktan

komşu teyzemizin ördüğü elbise diğer kışa giymek için,yelek şapka,hırka,patiklerde örmüş ama kaldırdım bidahakine de onları koyarım kızlar

Ayyy Sinem ne şanslı kızın yaaa çok cici bişey buuu:lepi:

sinemmmm çok şeker bi elbise bayıldım bayıldım.... sağlıklı günlerde giysn masalcık inşallh. ayy rengine bittim en sevdiğim renkler morlu bi taç da çok güzel olur üstüne..

allah nazarlardan saklasın canım benim bu hale gelene kadar neler çektik biz...:lepi: ohh ne güzel oda da boyanmış, odası gelince eklersin artık..

allah nazarlardan saklasın canım benim bu hale gelene kadar neler çektik biz...:lepi: ohh ne güzel oda da boyanmış, odası gelince eklersin artık..

Amin amin, Allah nazardan saklasın cümlesini, yine de geçen 3 günlüğüne yurt dışına gitti geldi bi çorap bile almamış çocuğa yaaaboshayallersmile
Aslında ben boyacı tanıdığımıza söyleyeyim diye kendi kendime plan yapıyordum valla en çok ben şaşırdım. Aslında en küçük odamız boyadığı oda, ona da iki gün uğraştı Bende bu halimle peşini temizledim bana daha zor oldu ama hevesini kırmamak için bişey demedim.
Sonra da diyor ki
-- biz bu evi kaça boyatmıştık?
-- dedim 450 liraya
--adam çok ucuz boyamış ben olsam 2000 den aşağı boyamazdım diyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hapşuruk bebek şekerlerin gerçekten çok zevkli.. çok kibarlar.. allah dağıtmayı nasip etsin inşallah..

ben dün yazmistim ama mesajimi göremiyorum..
HAPSURUK bayildimmmm sekerlerinize..
gercekten cok sade ve klasik degil..

pelincim hayatım çok şık bi seçim olmuş.. walla çok kullanışlı.. en iisi sen dağıtma bunları bize gönder:)

hapsuruk cnm çok güzeL gerçekten
sade ve şık

ay begenmenize cok sevindim kizlar
allah hepimize o gunleri mutlulukla yasatsin insallah az kaldi...
kucuk prenscim bu kutulari eminonunde sarkhan diye biyer var ordan aldik
dunyanin cesidi var
insan secemiyo wallaboshayallersmile
ben miradan sadece modeli begendim canim
icindeki cikolatali bademleri pelitten yada gulluoglundan alcaz
onlarinki bayatlamiyor vede tadi gercekten cok basarilia.s

Sinem çok güzel güle güle giysin bebeğin eminim çok yakışır

Ayyy Sinem ne şanslı kızın yaaa çok cici bişey buuu:lepi:

sinemmmm çok şeker bi elbise bayıldım bayıldım.... sağlıklı günlerde giysn masalcık inşallh. ayy rengine bittim en sevdiğim renkler morlu bi taç da çok güzel olur üstüne..

çok güzzel bir elbiseymiş buu.. eminim çok yakışacak kızına.. güzel günlerde kullanın sinemcim.. elbise ve ayakkabıya dayanamıyorum ben.. küçük bir tuğba daha yetiştireceğim sanırım :))

sinemcim çok tatlımış elbisesi masal'ın güle güle giysin cadıcık.valla nerdile katılıyorum bizimde bi komşu teyzemiz yok herkes şunu yaparım bunu yaparım diyo ama tık yok kimsde :dilcikar:

sinemcim cok sekerrrrrrr

teşekkür ederim kızlar,bende çok beğendim gerçekten,inşallah hepinizin olur böle güzel şeyler,bi örgüden bu kadar güzel bi elbise olacağını bende düşünmemiştim,demekki işi bilmek lazım :)) allah hepinize benimkiler gibi komşu teyzeler nasip etsin inşallah :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

kizlar bebek bakim cantasi aldinizmi?
ben bi turlu begenemiyodum
bugun jokerde bunu gordum hosuma gitti
aslinda sirt cantasi daha rahat olur ama buda guzelmis yafisfisfis

Sporstar
Bu ne kadar cici bir elbise, maşallah
Güzel kızının üstünde görmek de nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…