komşu teyzemizin ördüğü elbise diğer kışa giymek için,yelek şapka,hırka,patiklerde örmüş ama kaldırdım bidahakine de onları koyarım kızlar
demi cnm ya bende bayıldım :))ayyyyyyyyyyyy çok şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sinem gule gule kullansın prensesin..bide tacı olsa cok guzel olurmuş
Aynen canım, bakalım bu hafta sonu kötü planlarım var kociş için umarım başarılı olurumaklinialirimsmile
Güle güle giysin inşallahh, sağlıkla sıhhatle!!
Biz eşimle farklı takımları tuttuğumuz için böyle ciciler almamaya karar verdik
Güvenle güzel günlerde kullansın canım, fiyatını da yazarsan çok sevinirim.
Hapşurukk çok kibarmış, ağız tadıyla yensin :lepi: Peki kayınvaliden kutusunu falan nerden alıp yapıyor? Sadece çikolatasını mı mira dan alacaksınız? Ben karar veremedim hala böyle bişey yapsam mı yapmasam mıbilmiyorumkismile
bunlarda benim oğluşumun hastane çıkışları
yıkayıp çantaya koymadan eklemek istedim:emir_bebek
dilsad cım , bir galatasaraylı olarak fenerli takım hakkında yorum yapamıycam amaaaaa hastane çıkışın çok güzel. . hepsini sağlıkla giysin oğluşun.
ahhh ıtırcım hiç sorma eşimin marifteleri bide doğar doğmaz bunları
giycekmişş ben oğluşumu bembeyaz giydircektim oysaa
güzel günlerde dağıt şekerlerini canım .bende şu taşınma işimi halledeyim
bende bu işlerekaldığım yerden devam edeceğim inşallah. boshayallersmile
yastık çok sertse üzerine yumaşak bir pike , battaniye tarzında bir şey atarak yatırırısın bebişini canım , pişman olma bence .
araba da çok hoş. canım. sağlıcakla güzel günlerde kullanırsınız inşallah.
sinem çok güzel güle güle kullanın şanslısın bizim komşu teyzemiz yok :sinifsinif:
ee hadi rastgele hayatım:) umarım planladığın gibi gider herşey.. benim kociş de baya bi gelişme var. zaman yaklaştıkça daha bi heycanlanıo. artık sürekli kızına bişiler alma derdinde... hatta kaç gündür ne zaman kontrole gidicez özledm kızımı dio :lepi: dün yine sordu p.tesi gdicez dedim beklemeyelm yarın gidelim dedi.. ayyy bi mutlu oldum.. şimdi de ben bekletiorum p.tesi gideriz acele etme dedim. intikamımı alıorum aklinialirimsmile
komşu teyzemizin ördüğü elbise diğer kışa giymek için,yelek şapka,hırka,patiklerde örmüş ama kaldırdım bidahakine de onları koyarım kızlar
aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 iyi yapıyosun valla, iyice özlesinkaydirigubbakcemile3 Bizimki de durup dururken odasını boyayalım dedi, gittik bi heves boyasını aldık geçen haftasonu da boyadı lambasını falan taktı maşallah, hayret ettim yani P.tesi de odası gelecek inşallah yavrukuşunopuyorumnanaktan
allah nazarlardan saklasın canım benimbu hale gelene kadar neler çektik biz...:lepi: ohh ne güzel oda da boyanmış, odası gelince eklersin artık..
canım güle güle kullansın bebişin, çok güzelmiş, biz araba olayını sonraya erteledik galiba, adamdan hiç ses çıkmıyo:umursamaz: zaten artık şunu alalım bunu alalım demiycem, sinir etti beni, tek başına gitsin alsın herşeyi :gitme:
Canım bayıldım şeker kutunuza, sen de kayınvaliden de zevkli kadınlarmışsınız valla. Benimki beceremez, zaten yap desem ona gereksiz gelir. Ben de çok istiyorum bebek şekeri hazırlamayı ama bakalım, kocamın bu ilgisizliği devam ederse ondan da vaz geçicem, bende de heves bırakmadı:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
hapşuruk bebek şekerlerin gerçekten çok zevkli.. çok kibarlar.. allah dağıtmayı nasip etsin inşallah..
ben dün yazmistim ama mesajimi göremiyorum..
HAPSURUK bayildimmmm sekerlerinize..
gercekten cok sade ve klasik degil..
Aynen canım, bakalım bu hafta sonu kötü planlarım var kociş için umarım başarılı olurumaklinialirimsmile
Güle güle giysin inşallahh, sağlıkla sıhhatle!!
Biz eşimle farklı takımları tuttuğumuz için böyle ciciler almamaya karar verdik
Güvenle güzel günlerde kullansın canım, fiyatını da yazarsan çok sevinirim.
Hapşurukk çok kibarmış, ağız tadıyla yensin :lepi: Peki kayınvaliden kutusunu falan nerden alıp yapıyor? Sadece çikolatasını mı mira dan alacaksınız? Ben karar veremedim hala böyle bişey yapsam mı yapmasam mıbilmiyorumkismile
pelincim hayatım çok şık bi seçim olmuş.. walla çok kullanışlı.. en iisi sen dağıtma bunları bize gönder:)
hapsuruk cnm çok güzeL gerçekten
sade ve şık
Sinem çok güzel güle güle giysin bebeğin eminim çok yakışır
Ayyy Sinem ne şanslı kızın yaaaçok cici bişey buuu:lepi:
sinemmmm çok şeker bi elbise bayıldım bayıldım.... sağlıklı günlerde giysn masalcık inşallh. ayy rengine bittim en sevdiğim renkler morlu bi taç da çok güzel olur üstüne..
çok güzzel bir elbiseymiş buu.. eminim çok yakışacak kızına.. güzel günlerde kullanın sinemcim.. elbise ve ayakkabıya dayanamıyorum ben.. küçük bir tuğba daha yetiştireceğim sanırım :))
sinemcim çok tatlımış elbisesi masal'ın güle güle giysin cadıcık.valla nerdile katılıyorum bizimde bi komşu teyzemiz yok herkes şunu yaparım bunu yaparım diyo ama tık yok kimsde :dilcikar:
sinemcim cok sekerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?