2010 Aralık Anneleri

bende bu tarz seylerden hoslanıyorum

Eklentiler

• $4208435426_8f55930d4a.webp
    $4208435426_8f55930d4a.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 38
  • $G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC034.webp
    $G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC034.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 27
bunlar çok ciciymiş bikaç internet sitesinde gördüm bende tepsili sunumunu çok beğendim ...
mevlut icin cok hos bi sunum gercekten sekerim
hastanede bebekli cikolata dagitilir zaten sanirsamki
eve ziyarete gelenlere bebek sekeri
mevlute gelenlere mevlut sekeri
offf amma teferruat var yahukafamçokkarıştı

kızlar ya ben hafta sonu hastane çantam için alış veriş yaptım ama hastane bezi alıncak dediler aldım can bebe mi ney orta boy anam çok komik duruyo denedim bide evde:roflol: çok büyük geldi gözüme komikde oldu siz nasıl aldınız bi tek o içime sinmedi garip geldi

nasi yani hasta bezinimi denedin kiz?
yere yapistim burda gulmekten:roflol::roflol:

ewet kızlar kafada kurup durunca olmuyor.sonunda hiç düşünmediğin başka bişey cıkıyor ama napim huyum bu .şimdi kendimi duşunmemeye adapte edicem zamanı gelince olan olur.çok afedersiniz demin wc ye gidim dedeim bayağı zorlandım.1 ay sonra neler olur Allah bilir yani
yasmin canı sen ümraniyede oturuyodun dimi neresinde
..
ewet canım taşdelende oturuyorum a.s

Ay cnm ya sendemi sen le ben aynı gidiyoruz benimde kramplar var ağlayarak uyanıyorum ve eşimde korkuyla uyanıyor masajlar yapıyo tamam bebeğim diye telkin etmeye çalışıyor ama ne çare :(

valla canım ne olucaz nasıl olucaz bilmiyorum. gündüz hiçbir şeyim yok. iş yerinde ,evde dışarda iyiyim de gece yatağa yatınca ağrılar kramplar başlıyor. Allahtan eşlerimiz anlayışlı baksana bir teselli oluyor bize. Ya totosunu dönüp yatsa adam ne yaparız valla :)))):1hug:

kızlar ya ben hafta sonu hastane çantam için alış veriş yaptım ama hastane bezi alıncak dediler aldım can bebe mi ney orta boy anam çok komik duruyo denedim bide evde:roflol: çok büyük geldi gözüme komikde oldu siz nasıl aldınız bi tek o içime sinmedi garip geldi

Naptın naptın denedin mi :roflol::roflol:
Öyle garip duruyorlar ama canım ancak onlar yetiyormuş eyvahedigeldismile

bende bu tarz seylerden hoslanıyorum

Ay bunlar süpermiş :lepi:

ay kızlar bu ara bana ağlama nöbetleri geliyor..
kardeşim yanımdaydı ya bu akşam gidiyor .2 gecedir ağlıyorum eşim kızıyor.dün bende bebek mağazasına gittim eşimle sadece bakındık eşim uzakdan izliyo.hiç hevesi yokk gibi farkındayım bişeyler dusunuyor ama bana soylemiyor.kayınvalidemin ağzını aradım işte yatakmı beşikmi alsam mevlut sepeti nasıl olcak diye.ay anam o da aynı.acaba diyorum ki ben mi cok aceleci davranıorum..gunduz doldum doldum.akşamda dedimki eşime siz boyle yapmaya devam edin ilgilenmeyin bizimle.kızım doğunca ben yapacağımı biliyourm diyee..ay bakın yine gozlerim doldu yaaa.hep bu hormonlar yuzunden zaten..ay hiç bişey almadım ya sanki cocuğum gariban gibi geliyor aslında ne alakası var.işte eşime oyle soyleyince zoruna gitti kırıldı bana...ne bilim hiç kimsede bir fikir yokk.buda benim canımı sıkıyo yaa..bende kafama gore yapmayıp eşimle yapmak istiyourm.hee bu arada kızlar banyo kuveti falan var ya cok kullanılmıyo dediniz ya gecende bende dusundum eltimde varmış ondan alırım diye..zaten banyom kucuk .5-6 ay sonra işime yaramıcak seyi almak istemedim.ay ne dolmuşum yaa aslında daha cok sey varda anlatacak kafanızı şişirmim yavaş yavaş..

Canım benimde oluyodu arasıra doktora sordum bileküstü ve dizaltı arasını sıcak tut uzun çorap giyebilirsin demişti. Ayrıca magnezyum yazdı ama sıcak tutmayı tavsiye etti.

canım magnezyum hapını 4. aydan itibaren kullanıyorum doktorum vermişti ama fayda mı etmiyor artık anlamıyorum. saol canım ayaklarımı sıcak tutmayı deneyeyim bir de :)

valla canım ne olucaz nasıl olucaz bilmiyorum. gündüz hiçbir şeyim yok. iş yerinde ,evde dışarda iyiyim de gece yatağa yatınca ağrılar kramplar başlıyor. Allahtan eşlerimiz anlayışlı baksana bir teselli oluyor bize. Ya totosunu dönüp yatsa adam ne yaparız valla :)))):1hug:
gecen gece uykuda kramp girdi bi sıcradım bagırarak adamın ruhu duymadı bile .. ama garibim ilgisizlikten diil cok yorgun oluyo uykusuda agır anlamadı bile sabah diorum gece yanında dogum yapsam ruhun duymicak kaydirigubbakcemile3

valla benim eşim aynen yazdığın gibi totosunu dönüp yatar çünkü uykusu öyle ağırki geçen yatakta kitlendim kaldım dedim beni lavaboya kadar götür çok fenayım banyonun kapısına bıraktı acele acele sonra gitti yattı bide sesleniyo bişi olursa çağırırsın die ... tabi sabah hiçbirini hatırlamıyo ...
yani normal doğumum başlasa bide onunla uğraşcam uyansın die :)))

ewet canımsunum olarak cok hos gorunuyolar a.s

hııı bende namazgahda oturuyordum buraya gelin geldim.komşu sayılırız
walla ben yeni tasındım buraya hiçbilmiyorum buraları
:çok üzgünüm:

kardeşim yanımdaydı ya bu akşam gidiyor .2 gecedir ağlıyorum eşim kızıyor.dün bende bebek mağazasına gittim eşimle sadece bakındık eşim uzakdan izliyo.hiç hevesi yokk gibi farkındayım bişeyler dusunuyor ama bana soylemiyor.kayınvalidemin ağzını aradım işte yatakmı beşikmi alsam mevlut sepeti nasıl olcak diye.ay anam o da aynı.acaba diyorum ki ben mi cok aceleci davranıorum..gunduz doldum doldum.akşamda dedimki eşime siz boyle yapmaya devam edin ilgilenmeyin bizimle.kızım doğunca ben yapacağımı biliyourm diyee..ay bakın yine gozlerim doldu yaaa.hep bu hormonlar yuzunden zaten..ay hiç bişey almadım ya sanki cocuğum gariban gibi geliyor aslında ne alakası var.işte eşime oyle soyleyince zoruna gitti kırıldı bana...ne bilim hiç kimsede bir fikir yokk.buda benim canımı sıkıyo yaa..bende kafama gore yapmayıp eşimle yapmak istiyourm.hee bu arada kızlar banyo kuveti falan var ya cok kullanılmıyo dediniz ya gecende bende dusundum eltimde varmış ondan alırım diye..zaten banyom kucuk .5-6 ay sonra işime yaramıcak seyi almak istemedim.ay ne dolmuşum yaa aslında daha cok sey varda anlatacak kafanızı şişirmim yavaş yavaş..

Böyleler canım ve ben de bu ara öyleyim eşim işten geç geliyor akşamlar yanlızım ağlıyorum durup dururken...
Sen herşeyi kendi istediğin gibi yap bırak ilgisiz olsunlar...Bizim ilk bebeğimiz sonuçta hevesleniyoruz...Eşlerimiz bence daha tam bilincine varamıyorlar işin...

nasi yani hasta bezinimi denedin kiz?
yere yapistim burda gulmekten:roflol::roflol:

merak ettim denk gelcekmi diye beli falan ama çok komik oluyo altınızda koca bi torba birikintisi büyük bi boşluk olan çocuk bezinin büyüğü :roflol: kötü bişey ya deneyince bile kötü oldum. biz onlaramı yapcaz hacetimizi kim temizlicek onu yoksa kanama içinmi o. ben iyice tırsmaya başladım he

Nerdil bunlardan toptan alınca indirim yapmıyorlar mı burada yapıyorlar....
Bence de böyle gayet güzeller...

yok canım siteden zaten sipariş veriliyor fiyat sabit....

ya biz hastanede bebekli çikolata dışındada bu şekerlerden vericez sanırım öle konuşuldu ama dediğin gb de olabilir eve gelenlere verilir neyse yanımızda bulunsun bizim bi kaç tane... senin mevlüt şekeri modelide çok hoş ben mevlüt için o tarz bişiyi kendimde yapabilirim heralde... ya bakınca çok basit şeyler aslında.....

aaa ağlamak yakışıyomu sana bak ben sen gülesin diye hasta bezini denedim hadi gül bakem :1: odun erkekler işte napcaksın benimkide beni ağlatıp duruyo sudan sebeplerden dolayı bazen çekip gidesim geliyo yazık ya şu bebişlerimize az bizimle ilgilenseler olcak ama ne düşünüyolar bilmiyorum ki insan eşinle almak istiyor eşyaları senin gibi hissetsin mutlu olsun istiyor ama işte erkek ne diyim bilim çözüm bulamadı daha ilgisizliklerine:D

canım benimde hoşuma gidiyo bunlar hastane odasında görsel olarak sepetten daha şık durur eminönünde sormuştum 40-50 arasıylı buna benzer ferforje ağaçlar ama saksılı değildi ...

ya kızlar ben ortalıkta bırakmayacağım bebek şekerlerini dolaba koyucam bizim insanımız biraz değişik her aileye bir adet vericz. gelenlere karılı kocalı vermicez yani bazı insanlar öyleki iki tane alıyo sepeti tutunca yazık yani çoluk çocuk alırlar felan 75-10 yetmez o zaman bu nedenle ben sepetini dolapta tutucam...

Back
X