2010 Aralık Anneleri

kızlarr sanki ben kasım annesi olucakmışım gibi geliyor,içime hep öyle doğuyo acaba evham mı yapıyorum,farkında olmadan eşimle plan yaparken hep kasımda doğurcakmışım gibi konuşuyoruzz...CADIARZUCADIARZU

evet seninkine sabırsızlıkla bekliyorum canım..2 kapılı banada az gibi geldide

canım 2. çocuğu düşünüyosan ve evin müsait ise 3 kapılı al bence. ben oğluma 3 kapılı dolap+şifonyer+komidini olan bi genç odası almıştım. şimdi bebişin beşiğini eklicez. oğlumla da konuştum. dolap ve çekmecelerini paylaşacak kardeşiyle. ikisine de yeter. dolabı ve şifonyeri oldukça geniş zaten. evimin de dolapları var ayrıca.

oooof yaa kafayı yicem 3 gündür
doktorum il değiştirio ve ben bu ay böle kalakaldım
hastane araştırıorum doktor araştırıorum ama kötü çoğu yorum ne yapıcam yaaa
oooffffff

anladım... ne kötü olmuş ya 2-3 ay daha dursaymış doktor ... boshayallersmile anadolu sağlıkta bu konuda çok iyi arkadaşım orda doğum yaptı çok memnunduuu...

evet canım ya bu cumartesi gittim kontrole dedi ben gidiorum:(
anadolu sağlık hastanesi mi canım

Kızlar dün Öyle bir geçer zamankiyi izledinizmi ne güzel dizi yapmışlar ya Fatmagülü bastırdı bence Cemilenin kadını bıçaklamsına şok oldum ne kadar sakin kadın diyordum :)

bebek odası alan arkadaşlar aldığınız odanın dolabı kac kapaklı

bizim odamız inşallah pazartesi gelecek ve dolabı 3 kapaklı geniş geniş..odam yerim müsait diye öyle tercih ettim

ya kızlar canım acayip sucuk çekiyo ilk zamanlar doktorum yemesen iyi olur demişti sonrasındada hiç konusu geçmedi öğlen biraz sucuklu tost yedim ama kesmedi daha canım çekiyo siz yiyomusunuz sucuk felan cokacimcoook

kızlar lütfen canınız bişey çekerse yazmayın buraya..bak mesela benim canım şu anda sucuk istiyor ne yapıcacaz???

kızlarrr
biz doktordan geldik şimdi..
oğlum kocaman olmuş 10 gün önden gidiyor maşallah..15 kasımdan sonra beklemeye başla dedi dr..tam da bayram..ama erken doğum için hiç neden yok dedi rahim ağzın kapialı suyun iyi dedi..hamile kaldığım ilk günden beri 11 kg almışım..bundan böyle çok dikkat etmem lazım en hızlı döneme girdik..
artık kontoller 2 haftada bir..oğlum 1,900 kg olmuş normal gözüküyor şu an dedi..ama oğlum geri dönmüş ne güzel baş aşağı dönmüştü ama makat pozisyonunda şimdi..
perine masajını sordum ben önermiyorum dedi..

kızlarrr
oğlum kocaman olmuş 10 gün önden gidiyor maşallah..15 kasımdan sonra beklemeye başla dedi dr..tam da bayram..ama erken doğum için hiç neden yok dedi rahim ağzın kapialı suyun iyi dedi..hamile kaldığım ilk günden beri 11 kg almışım..bundan böyle çok dikkat etmem lazım en hızlı döneme girdik..
artık kontoller 2 haftada bir..oğlum 1,900 kg olmuş normal gözüküyor şu an dedi..ama oğlum geri dönmüş ne güzel baş aşağı dönmüştü ama makat pozisyonunda şimdi..

Maşallah canım benim tosun olcak oğluşun :))) Bende yarını iple çekiyorum çok merak ediyorum oğlumu yaa delikafadulden

kızlarrr

maşallah yaa kocaman olmuş, bayaa iyi doğacak senn bebişin demekki :)) bundan önce gittiğinde kaç kiloydu ki;?cnmm kilonda normal bence , 2 ay kaldı diye hesap edersen, 2şer kilo daha alsan 15 olur en fazla, o da çok değil..

kızlarrr

Maşallah senin bebeğine ....Sanırım 15 ile tamamlarsın canım sonuçta neredeyse 2 ayımız kaldı...
Ay herkse kasımın yarısından sonra başlamaya bekle diyorlar ya benimki de sanki öyle diyecekmiş gibi geliyor bakalım ne diyecek...
Masajı neden önermiyor acaba fisfisfis

kızlarrr

canım hadi gözün aydın amaşallah bebeğine de:)

Maşallah senin bebeğine ....Sanırım 15 ile tamamlarsın canım sonuçta neredeyse 2 ayımız kaldı...
Ay herkse kasımın yarısından sonra başlamaya bekle diyorlar ya benimki de sanki öyle diyecekmiş gibi geliyor bakalım ne diyecek...
Masajı neden önermiyor acaba fisfisfis

Bana ne diycek acaba yarın benim aralığın sonu görünüyor inşallah azcık daha bekler ocak 1 doğurum :))) Yıl kaybetmesin diye ama tabi keyfi ne zaman istiycek onu bilmiyoruz :1rolleyes:

Back
X