Doğuma Hazırlık 2010 bebeklerinin cinsiyetleri..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Beklediginiz ya da kucaginiza aldiginiz bebisiniz Kiz mi Erkek mi?

• Ankete Katılan
    381
  • Anket Kapalı .
mrb ne kdr gzl hepiniz örenmişiniz cinsiyetlerini bn daha 10 haftalık hamileyim 10 gün sonra kontrolüm war acaba belli olurmu bnkide bizim içimize erkek doğuo ama hayırlısı tabi siz kaçıncı haftada örendiniz bayanlar?

bayanlar siz kacıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini ?ben merak içindeymde daha 10 haftalığız....

bayanlar siz kacıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini ?ben merak içindeymde daha 10 haftalığız....

cnm.ben kızını 20. haftada öğrenmiştim.şu anda 14 haftalık hamileyim.13.haftada erkeğe benziyo dedi.14.haftada yine aynı şeyi söyledi.bilmiyorum artık.hayırlısı.

ocak ayında bir oğlum oldu darısı isteyen herkese inşallah...

Selam hanımlar yeni üyeyim ama hep takip ediyorum sizleri 10 haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum.

meraba lavinya44 hoşgeldin cnm.....
bnde 10. haftamı yeni bitirdim aynen senn gibi merak içindeyim haftaya kontrolüm war inş.. bebeğim iidr...
insan hissetmeyince yani hareketlerini hamileymiş gibi gelmio yani bnm için öle....
mide bulantısı flnda yok hayırlısı bakalım inş herkese bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur....
ee sennki nası gidio...?zemuszemus

selam pre evet senin daha önceki msjlarını okumuştum aslında benim merakımı eşim tetikliyor o çok merak ettiği için bende çok merak ediyorum bu ayın 16 sında kontrolum var bendede çok mide bulantısı olmadı kısa bir süre ama bir dönem çok ciddi mide ağrılarım oldu şimdi daha iyiyim ama sanırsam biz biraz daha cinsiyet için bekliyeceğiz gibi ayrıca msj yazanlar sağa yatılırsa erkek sola yatılırsa kız olur demişler ben bunu hiç bilmiyodum ama ben hep sağa yatarım normalde sol tarafıma nadiren yatarım bakalım ne olacak

hımm ne gzl cnm maasallah inş böle rahat dewam eder hamileliğin bnmde bu sağ sol konusunda hiç bi fikrim.....
bnmde ayın 20sinde kontrolüm war bencede bizimki daha belli olmaz 2-3 hafta sonra inş....
gönlünden geçen elbet bişiler wardr ....
mesela bn de eşimde erkek oldunu hissediyouz gerci ilk hamileliiğim hiç önemli diil ne olursa olsun bizim yawrumuz olucak bizm için dünyanın en kıymetlisi.....zemuszemus

ben hiç midem bulanmadı desem yeridir.en falz 7-8 defa kustum oda işte uykusuzluğum tetiklediği için.tatlı hiç yemedim desem yeri.ama meyve felaket tükettim.kilolarca portakal,elma yedim,hala da devam ediyor bu meyve tüketimim.ben 2 gün önce tamamen öğrendim.ağustos ayında bir kızımız olacak.adıda hazır inşallah sağlıklı gelir ASLIM kızım.yediğin,içtiğinle ilgili mi bilmem ama ekşiyi çok tükettim ben,elma yer gibi limon yiyordum

Açıkcası ben ekşiyi hiç sevmiyorum canım hiç istemiyor ama acayip tatlı yiyiyorum genelde kız çocuk anneleri hamileliklerinde çok meyve yediklerini söylüyor belkide insanların beslenme alışkanlıkları ile ilgili ben normaldede tatlıyı çok severim ama eğer bebeğim erkekse galiba ekşi tatlı olayına inanacağım

ne gzl allah sağlıklı şelde kucaklarımıza almayı nasip edr inş...:Saruboceq:
bu arada bnde çok fazla ekşi yiyoum zaten sewerdm ama şimdi deli gibi yiyoum meyvede öle portakal ve kivi özellikle çok benzer şeler yasıyouz...
bakarsın bnmde kızım olrzemuszemus
bnmkininde adı belli kızım olursa ismi MELEK olucak...
bizim meleğimiz,....opuyorumnanaktan

bende eylül annesi olucam.acı, ekşi, mandalin, portakal herkes kız dedi ama oğluşum olacak. hayırlısıyla.

Ben ağustos annesi olucam ve kızımız olucak. kaydirigubbakcemile2 bayanssulusmile

bende kız annesi olucam inş adıda cemre su olucak cok anlamlı benim kızımın adı inş mayısta tatlı misafirim gelicek allahım hepimizi saglıcakla kurtarsın

Benimde oğlum olacak inşallah. kızlar içinizden ne geçiyorsa o oluyor yani hissediyorsunuz ben ilk başından beri erkek hissettim erkek, kızımda da kız hissetmiştim bide yediklerinizden anlaşılıyor. ınternette yazan erkek kız bebek cinsiyet belirtileri aynen çıkıyor.

eylül annesiyim..Allah nasip ederse 2010 eylül ayında oğlum Rüzgar aramıza katılıyor...
sağlıkla inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…