Doğuma Hazırlık 2010 bebeklerinin cinsiyetleri..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Beklediginiz ya da kucaginiza aldiginiz bebisiniz Kiz mi Erkek mi?

• Ankete Katılan
    381
  • Anket Kapalı .
inşallah canım vakitlice gelir, benim de 11 haziran normal doğum ama doktor 4 haziran gibi olur dedi.Bu arada bende izmirdeyim hangi doktora gidiyorsun canım?

hangi siteden canım link yoktuda?

ben irenbe de dilak aslana gidiyorum cnm çok tatlı biri bi o kdr da samimi sen nereye gidiyorsun
site ismi yazmak yasak galiba isteyenlere siteyi özelden msj atayım

benimde kızım olacakmış bugün öğrendim.erkek hissediyordum.ama maşşallah utanmaz kızım hemen açtı bacaklarını gösterdi kendiniall.allahh nasip ederse doğumum temmuzda

Merhaba benimde ikiz gebeliğim var biri erkek diğer göstermedi :) (Meraktayız) nasipse dogum temmuzda.. :1hug:

ben irenbe de dilak aslana gidiyorum cnm çok tatlı biri bi o kdr da samimi sen nereye gidiyorsun
site ismi yazmak yasak galiba isteyenlere siteyi özelden msj atayım

canım bende egepolde gökalp beye gidiyorum çok çok memnunum:)) Doğumu sne nerede yapacaksın? İrenbedemi?

Merhaba bayanlar benim merak ettiğim bir şey var Çınarlıda yeni doğan ünitesi var die biliyorum ancak kimi yok diyor bilgisi olan var mı acaba?

Merhaba bayanlar benim merak ettiğim bir şey var Çınarlıda yeni doğan ünitesi var die biliyorum ancak kimi yok diyor bilgisi olan var mı acaba?

Yokmuş.Bende orada düşünüyorum.Doktoruma sordum.Yok ama birşey olursa hemen sevk ediliyor niye kötü şeyler düşünüyorsun ki dedi.

Haklısın kötü düşünmemek lazım ama insanlık işte.. çok tesekkür ederim cevabın için..

rekor hala erkeklerde yokmu başka kız bekleyen??
ne demişler kızz olsun çamurdan olsun... :)) bayanssulusmile :hulya:

benim de ins mayis sonunda kizim olucak bekliyoruz prensesi

rekor hala erkeklerde yokmu başka kız bekleyen??
ne demişler kızz olsun çamurdan olsun... :)) bayanssulusmile :hulya:

Evet, isin kotusu, erkekler kendilerine kiz bulamayacak bu gidisler.. :) Ama kizlar da ataga gecti Onceleri bayagi fark vardi arada alsanaalsanasmile:hulya:

Benimde ağustos ayında bir oğlum olacak inşallah :CüvCüv:

Merhaba arkadaşlar. Benimde ağustosun ilk haftası ikinci oğlum doğacak. kız bekliyorduk ama yine erkek. demekki böylesi hayırlıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…