Doğuma Hazırlık 2010 bebeklerinin cinsiyetleri..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Beklediginiz ya da kucaginiza aldiginiz bebisiniz Kiz mi Erkek mi?

• Ankete Katılan
    381
  • Anket Kapalı .
ekim annesi olucam kısmetse. hayırlısıyle oğlum olucak büyük ihtimal adı da çınar :)

ne gzl cnm allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin seninki kaç haftalık gösterdi ya bnmki göstermio 14 haftalık doktor göremedi 2 hafta sonra belli olcak inş...
bnde eylül sonu ekim başı gibi anne olucam inş.....

Benim dünyalar güzeli bir prensesim var. 2. yi düşünüyoruz henüz uygulamaya geçmedik. çeşit olsa iyi olur ama sağlıklı sıhhatli olsun diyoruz.. Ama ben paşa-ağa ya da kral istemiyorum :)) artık 2011 bebekleri arasında yer alır benim bebişim Allah kısmet ederse

momof beni hesap etme. benim prensesim 3 yaşında çünkü.

benimde kizim olacak ..doktor kiza benziyo dedi..ama rüyamda hep erkek bebek görüyorum nedense..bilmiyorumkismile

opuyorumnanaktanslm herkese bnde dün örendim kızımız olucakmış 2 ay önce yazmışım harbiden erkek gibi geliodu bana ama kızımız olucak....onu çok seviyoruz....

oh ohhh maşalah kızlarımız geçmiş erkekleri.. erkek anneleri yaşadınız bolbol gelin adayınız olucak :):CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…