buldum sanırsam alkisalkisalkis kızlarrr eğer sizde isterseniz bu yorucu yolculuğumuza nasıl hazırlandığımızı gerekçeleriyle anlatsak birbirimize. mesela neler yiyiyoruz ve içiyoruz gibi...
ben başlamak isterdim ama birazdan dersim başlayacak dönüşte yazarım
öpüyorum şekerler
aslıcık nerdesın sen sessızsın bu ara bak serpıl calısıyo bızım ıcın yenı konu bulmus sagolsunopuyorumnanaktan
evet kızlar işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmm :)) ben başlayayım yazmaya sizlerden de bekliyorum tembellik etmek yok
ilk olarak 2 aydır folik asit alıyorum...bu ayki adetimle birlikte soğan kürüne başladım (rahim içi intihapları temizliyormuş) bir de yumurta kalitesi içinde bal-tarçın -çörek otu karışımı yiyiyorum hergün bi çay kaşığı...eşimede keçiboynuzu pekmezi yediriyorum (gerçi hiç ihtiyacı yok ama olsun biz işimizi sağlama alalım) bu arada doktora son gittiğimde bize antibiyotik verdi ve tedavi süresince korunmamızı istedi sebebi de korunmasız ilşkide çiftlerden herhangibirinin enfeksiyon kapma riski varmış bu durum sperm kalitesini ve tedavinin başarı yüzdesini etkiliyormuş ( ne komik dimi ya hem çocuk olsun istiyoruz hem de korunuyoruz :kedi: )
eee kızlar sizler neler yapıyorsunuz? hele bi yazında bizde bilgilenelim faydanın nereden geleceği belli mi olur
kızlar günaydınlarrrrrrrrr...hepinize teşekkürler.....güzel duygularınız için...ben şuan hiçbirşey kullanmıyorum...sadece yediklerime dikkat ediyorum....arkadaşımız gibi bende soğan suyu kürü uygulayayım dedim ama beni mahvetti...sabah aç karnına içilmesi gerekiyormuş..bende bir yudum içtim zorlan çok iğrenç tedı var sanki halen tadı ağzımda...gün boyunca bende yanma yaptı midemde vücudumda...bıraktım....
aycanisa sende problem ne...özel olmazsa...valla o bir yudumdan sonra daha denemem soğan suyunu ..bende normalde soğanı severim ama böyle olunca.ıııııııııııı....ama canım incir kürünü 5 gün yaptım faydasını gördüm...onunda uygulama şekli var...saraçoğlunun sitesinden öğrene bilirsiniz...zamanını...ben onu tekrar deniyeceğim...
aslıcım daha ne olsun yapıyorsun işte elinden geleni. inşallah şifa olurlar sana...belki tüp bebeğe bile gerek kalmaz
benden başka tedaviye başlamayı düşünen yok galiba burada...kızlar hepiniz 2010 un gelmesini mi bekleyeceksiniz
kızlar hepinize hayırlı akşamlar bende 2010 da 2. tüp mbebek tedavimi yaptırmayı düşünüyorum allah nasip ederse...aranıza yeni katıldım...
ya kızlar gerçekten bu ilaçlar çok kilo aldırıyor mu? offf ya çok moralim bozuldu şimdi topu topu 10 gün kadar iğne kullanacağım acaba bu on günde ortalama ne kadar kilo alınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?