2010 da Tup Bebek Tedavisi İle Anne Olmak İsteyenler Buraya Duygularımızı Paylasalım

sepılcıgım nasıl yanı yemek ıcmek derken altarnatıf tıp deyıl demı:uhm:

aslıcık nerdesın sen sessızsın bu ara bak serpıl calısıyo bızım ıcın yenı konu bulmus sagolsunopuyorumnanaktan

canım dün izinliydim evdede pc yok ondan bugunde işler birikti fırsat buldukca yazıyorum
evet okudum ama alternatif tıp mı demek istemişki yemek içmek derken

evet kızlar işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmm :)) ben başlayayım yazmaya sizlerden de bekliyorum tembellik etmek yok

ilk olarak 2 aydır folik asit alıyorum...bu ayki adetimle birlikte soğan kürüne başladım (rahim içi intihapları temizliyormuş) bir de yumurta kalitesi içinde bal-tarçın -çörek otu karışımı yiyiyorum hergün bi çay kaşığı...eşimede keçiboynuzu pekmezi yediriyorum (gerçi hiç ihtiyacı yok ama olsun biz işimizi sağlama alalım) bu arada doktora son gittiğimde bize antibiyotik verdi ve tedavi süresince korunmamızı istedi sebebi de korunmasız ilşkide çiftlerden herhangibirinin enfeksiyon kapma riski varmış bu durum sperm kalitesini ve tedavinin başarı yüzdesini etkiliyormuş ( ne komik dimi ya hem çocuk olsun istiyoruz hem de korunuyoruz :kedi: )

eee kızlar sizler neler yapıyorsunuz? hele bi yazında bizde bilgilenelim faydanın nereden geleceği belli mi olur

serpıl cugım okudum sok oldum o ne ay benım tam tarıhım bellı deyıl onun ıcın yemeye ıcmeye cok da dıkkat etmıyorum sogan kuru duydum ama denemedım kesın tarıh yaklasınca dıkkat ederım ben folıkasıt alıyorum gazlı ıceceklerı cok tuketıyorum sanırım onu keserım cok zor oluyo ama hersey bebıs ıcın sut hep duzenlı ıcıyorum zaten onun dısında kahvaltı kulturum hıc yok onu duzene sokuyorum ıstemeyerek....opuyorumnanaktan

kızlar günaydınlarrrrrrrrr...hepinize teşekkürler.....güzel duygularınız için...ben şuan hiçbirşey kullanmıyorum...sadece yediklerime dikkat ediyorum....arkadaşımız gibi bende soğan suyu kürü uygulayayım dedim ama beni mahvetti...sabah aç karnına içilmesi gerekiyormuş..bende bir yudum içtim zorlan çok iğrenç tedı var sanki halen tadı ağzımda...gün boyunca bende yanma yaptı midemde vücudumda...bıraktım....

gunaydın seker o kadar ıgrenc mı ya ben soganı cok severım aramız bozulmasın hıc o halını yemedım mıdem de kotu zatenkafamçokkarıştı

şifa olsun herkese ben pek bişey yapmıyorum sogan suyu kürünü deneyecegım bu ay adet olayımda maydanoz süt buharında falan oturuyorum işte iltihabı yumusatır belkı diye bide gecen ay böğürtlen kökü içtim oda rahmi kuvvetlendiriyor bide kanal tıkanıklasrına iyi geliyormus

kızlar ben soğan kürünü akşam yemeklerinden önce aç karnına içiyorum...sabah sabah içipte dünyamı karartamam doğrusu artık olduğu kadar napayım...özlem tam anlayamadım neye şok oldun...

daha öncede yazmıştım burada eğer ki doktorum tamam başlayalım derse ben bayramdan sonra başlıyorum tedaviye...hayırlısı bakalım bu benim ilk denemem olacak Allah'ımın izniyle ve rızasıyla kavuşacağım meleklerime. elimden geldiğince pozitif düşünmeye ve hiç kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum aklıma. tabi herşey nasip kısmet...

aycanisa sende problem ne...özel olmazsa...valla o bir yudumdan sonra daha denemem soğan suyunu ..bende normalde soğanı severim ama böyle olunca.ıııııııııııı....ama canım incir kürünü 5 gün yaptım faydasını gördüm...onunda uygulama şekli var...saraçoğlunun sitesinden öğrene bilirsiniz...zamanını...ben onu tekrar deniyeceğim...

aslıcım daha ne olsun yapıyorsun işte elinden geleni. inşallah şifa olurlar sana...belki tüp bebeğe bile gerek kalmaz

benden başka tedaviye başlamayı düşünen yok galiba burada...kızlar hepiniz 2010 un gelmesini mi bekleyeceksiniz

evet canım bu seneyi bitirmek istiyorum...yeni yıl yeni umut yeni şans diyorum...OCAK ayında allah nasip ederse başlıyacağım...kaldığımız yerden...inşallah bu sefer güzel hayırlı haberler alırız...senenin ilk günlerini mutlu bir şekilde yaşarız...veeeee ondan sonra hep...rabbim kimsenin huzurunu bozmasın gönlünden geçenleri nasip kısmet etsin.aminnnnnnnnn

canım benim tüplerim tıkalı incir kürü falan denemiştim ama tüpler tıkalı oldugundan işe yaramadı.

hayatım ben mecbur beklemek zorundayım maddi durumdan dolayı.birde ilaçlar cok kilo aldırıyormus onun için kilo vermem lazım 70 kiloyum bu kiloyla tedavıye baslarsam bide tutarsa 100 kiloyla giderim herhalde doguma :roflol::roflol:

ya kızlar gerçekten bu ilaçlar çok kilo aldırıyor mu? offf ya çok moralim bozuldu şimdi topu topu 10 gün kadar iğne kullanacağım acaba bu on günde ortalama ne kadar kilo alınıyor

selam kızlar ben bugün biraz tembellik yaptım güne geç başladım bugün nedense içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.
Ben yokken kaynatmışsınız şimdi kimse yok bir türlü zamanı tutturamadım

kızlar hepinize hayırlı akşamlar bende 2010 da 2. tüp mbebek tedavimi yaptırmayı düşünüyorum allah nasip ederse...aranıza yeni katıldım...

Hoşgeldin aramıza canım. 2010 yılı hepimize hayrlı uğurlu gelsin inşşş..
senin daha önceki yazılarını okumuştum sendin yanılmıyorsam çok karamsardın o zamanlar ama maaşallah toparlamışsın kendini. Herşey gönlünce olsun canım..

evet iptal olan tedavimden sonra iyice karamsarlaşmıştım...hiçbirşey tat vermiyordu ..kimseyle görüşmek istemiyordum..ama bu son 1 aydır...öyle değilim kendimi toparladım...artık tedavi için kendimi hazır hissediyorum...hiçbir olumsuz düşünce yok kafamda pozitif olmaya çalışıyorum...inşallah...bundan sonra herşey güzel .olur.geçtiklerimiz geride kalır...güzel günler görürüz...2010 da hepimiz için güzel bir sene olur.inşallah..

gunaydın sekerlerım ıkı gundur pasıf elemanım kusura bakmayın:kedi: ama aksama dogru sızınleyım hepınızı opuyorum kocamanopuyorumnanaktan...super konular beklıyorum sızden:uhm:

ya kızlar gerçekten bu ilaçlar çok kilo aldırıyor mu? offf ya çok moralim bozuldu şimdi topu topu 10 gün kadar iğne kullanacağım acaba bu on günde ortalama ne kadar kilo alınıyor

kişiye göre değişiyormus 10 kilo alanda var 5 kilo alanda var.bizim bi tanıık var oda yaptırdı gecen sene 10 kilo almış ilaçlar iştah acıyormus tatlıyı cok yediriyormus öyle duydum .boşver vcanım moralını bozma sonunu düşün sonucta Allah nasip ederse bebişleri kucagımıza alacagız ben kilolu oldugum için vereyım dıyorum sen zayıfsan kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…