2010 da Tup Bebek Tedavisi İle Anne Olmak İsteyenler Buraya Duygularımızı Paylasalım

Burdayım canım ben de Ezeli seyrediyordum reklam arası bakıyım bi dedim bizim kızlar ne yapıyorlar

Ben maalesef burada yeniyim hiç bir yeri ve kimseyi tanımıyorum ki gezmelere çıksam ama benim koca beni ekti çıktı dışarı akannehir

kıyamam sana ben konyadaydın demı ben de afyonluyum merama gıt pıde ye benım yerıme of of of n guzel bıseydır o ozledım valla

canımben afyonluyum ama ızmırde oturuyorum ondan dedım yazın belkı gelırız cok ıstıyorum ama ısler ıste cıkamıyosun he deyınce ama tadını cıkar konya guzeldır cok kaydirigubbakcemile
Sen de çok uzak değilsin canım gelirsin bir gün beraber gideriz

yenı gune gırdık kızlar dılıyorum yenı gun butun guzellıklerıyle butun hayırlarıyla gelsın hepımıze bır kalp dolusu mutluluk getırsın allah ım bu guzel gunde bıze daha da cok umut versın hayallerımıze kavusmamız ıcın ben her gecen gun bıraz daha yaklastıgımızı dusunuyorum bebıslemıze dualarım hepınızle beraber sekerler
UNUTMAYIN BIR YOLCULUGA CIKTIK BERABER VE DONUSTE HAYALLERIMIZ KUCAMIZDA OLACAK INSALLAH:Saruboceq:

gectı artık atlattım cok zaman gectı ama azımlıyım bı dahakı sefere ınsallah olur allah dualarımızı kabul etsın hepımızın yuzunu guldursun:Saruboceq:

amin canım inş. azimli olmanda çok güzel benim daha ilk denemem ama ben çok yoruldum 4 senedir. 7 senelik evliyim hayırlısı rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inş.kimseleri boş çevirmesin bizide yapacağımız tek şey allaha dua edip drumuza güvenmek.

frt sen aramızda yenısın heralde sende hıkayenı paylasmak ıstersen bız burdayız opuyorumnanaktan

kızlar n habersınız ben yokum kımse yok dun gece sıze super dualar ettım kımse okumadı mılmaz:

hoşgelmişler safa getirmişler

özlemcim 'siz kulllarım için ne isterseniz ben size onu veririm' diyor cenab-ı hak
senin bizim için ettiğin güzel dualar sana kat ve kat geri dönecektir emin ol....ayrıca ben de hiç bi zaman bi tek kendimi düşünerek dua etmiyorum sizlerde hep aklımdasınız..Allah'ım diyorum bu yolda uğraşan emek sarfeden tüm kullarına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et, hiç birimizin kucağını boş bırakma, hiç birimizi evlat hasretiyle yakma ya rabbim
AMıN (amin deyin kızlar)

AYMıLEWYA çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz cevap yazmakla...BENDE SıZE YAZDIM TOPıĞıMDE BıRAZ DERTLERıMı ANLATTIM Bı OKURSANIZ SEVıNıRıMM...

AYMİLEWYA çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz cevap yazmakla...BENDE SİZE YAZDIM TOPİĞİMDE BİRAZ DERTLERİMİ ANLATTIM Bİ OKURSANIZ SEVİNİRİMM...

rica ederim canım ne demek burda bir birimize yardım etmek için varız...
çokta büyük bi problemin yok içini rahat tut bir kaç işlemle yada doğru antibiyotik tedavisiyle kurtulabilirsin sorunundan...sana tavsiyem işinin ehli tecrübeli bi doktora git. anladığım kadarıyla sana servisit olduğunu söyleyen doktor bu durumu düzeltmek için hiç bi tedaviye başlamamış...

umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeğine :CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…