2010 da Tup Bebek Tedavisi İle Anne Olmak İsteyenler Buraya Duygularımızı Paylasalım

herkese günaydın kızlar olmuyor ama 2. sayfaya düşmüşüz hadi nerdesiniz
Dün misafirim vardı ben uğrayamadım ama bugün buradayım hadi toplanın

Bugün kilolarımız ve diyetten konuşalım mı? bugün kafama çok taktım şu kilolalarımı.... diyete mi başlasam... tavsiyelerinizi bekliyorum

bende acayip taktım kilolarıma mutlaka vermem lazım hafta içi diyetisyene gitmeyi bile düşünüyorum valla tedavide kilo aldırıyormus zaten

evet ya aldırıyor. en azından tedaviye başlamadan normal kiloma döneyim ki sonra daha çok binmesin üstüne...

Sen kaç kilosun canım

kılzar ben 170 boyunda 57 kilodayım . şimdilik kilom normal ama kilo almaktan da nefret ediyorum epey bi moralimi bozdu şu kilo alma konusu...bebek için değer diye düşünüyorum ama herhalde psikolojimi bozacak bu kilolar benim

evet ya aldırıyor. en azından tedaviye başlamadan normal kiloma döneyim ki sonra daha çok binmesin üstüne...

Sen kaç kilosun canım

70 kiloyum canım biraz fazla 1.60 boyum var evlendikten sonra cok kilo aldım
sen kacsın peki

bende 168 boy ve 62 kiloyum ama geçen sene 59 dum tedavi, ameliyat derken 3 kilo aldım acayip rahatsızım

valla süpersin tam ideal. Ben tedavi sırasında kilo almıyordum aksine veriyorum ama transferden sonra kilo alıyorum... ilk iki tedavide sonuç negatifti hemen 1 ay içinde aldığım kilolar gitti. Ama sonuncusu dış gebelik oldu ardında ameliyat olunca kilolar miras kaldı bana :lepi:

betülcüm boyuna göre 62 kilo çok fazla değil...ama tedaviden sonra ne hale geliriz bilmiyorumm, bilmekte istemiyoruummmmmmmm :çok üzgünüm:

inşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanırda büyüyen göbeklerimize gururla bakarız ...hehe hep sorarlar ya göbekmi bebekmi diye bi seferde bebek demek nasip olsun yaaa....bebeklerimiz olsunda varsın kilolar miras kalsın

yok o kadar da korkma bilmiyorum demekki herkese göre değişiyor bazısı çok alıyor bazısı almıyor ben 10 kilo alanı duymuştum benim hiç öyle olmadı en fazla 2-3 kilo.. normalde nasıldır bünyen yani çabuk kilo alır mısın?

inşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanırda büyüyen göbeklerimize gururla bakarız ...hehe hep sorarlar ya göbekmi bebekmi diye bi seferde bebek demek nasip olsun yaaa....bebeklerimiz olsunda varsın kilolar miras kalsın

inş olsun da ben seveceğim o göbeği. zemuszemus

Bazılarında da 5-6 aya kadar göbek belli olmuyor ama hamileysen olacak göbek dimi ama. kaydirigubbakcemile3
Benim kuzenim 5 aylık hamileydi söylemese anlamazsın hamile olduğunu dümdüzdü karnı elimizle dokununca anlıyorduk..

merhaba kızlar tembellık ettım kac gundur aranızda yokum yarın donuyorum kıloya gelınce ben 66 kıloyum tedavılerle 16 kılo aldım ve veremıyorum onun ıcın cok dıkkat edın metabolızmalar farklı ama yıne de dıkkat edın sonra zaten bol bol alıcaz
:CüvCüv:

bende cok cabuk alırım onun için kilo vermem lazım en az 57-60 olayım ki kilo bile alsam su ankı halıme dönmüş olurum inşallah ilk seferde de tutar.
bu arada günaydın canlarım
a.s.

sıze de gunaydın kızlar gec gelınce cevepda gec oluyo aslında ıyı aksamlar daha uygun olur nasılsınız gunlerınız nasıl gecıyo lutfen anlatın yarın pazar sanırı cogunuz olmazsınız ama pazartesı gorusuruzopuyorumnanaktan
bende cok cabuk alırım onun için kilo vermem lazım en az 57-60 olayım ki kilo bile alsam su ankı halıme dönmüş olurum inşallah ilk seferde de tutar.
bu arada günaydın canlarım
a.s.

merhabalarrr geldim burdayım bende ,sabahtan beri temizlik yemek derken canım çıktı...özlemcim benim iş yerimdede evimdede internetim var yani 7/24 ulaşılmaya müsaitim ...şu kilo meselesine gelince son sözümüz şu olsun TOMBUL KADIN MUTLU KADINNNNNN :lepi:

begendım bacım sloganı super tam bızlık
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…