evet ya aldırıyor. en azından tedaviye başlamadan normal kiloma döneyim ki sonra daha çok binmesin üstüne...
Sen kaç kilosun canım
kılzar ben 170 boyunda 57 kilodayım . şimdilik kilom normal ama kilo almaktan da nefret ediyorum epey bi moralimi bozdu şu kilo alma konusu...bebek için değer diye düşünüyorum ama herhalde psikolojimi bozacak bu kilolar benim
inşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanırda büyüyen göbeklerimize gururla bakarız ...hehe hep sorarlar ya göbekmi bebekmi diye bi seferde bebek demek nasip olsun yaaa....bebeklerimiz olsunda varsın kilolar miras kalsın
merhaba kızlar tembellık ettım kac gundur aranızda yokum yarın donuyorum kıloya gelınce ben 66 kıloyum tedavılerle 16 kılo aldım ve veremıyorum onun ıcın cok dıkkat edın metabolızmalar farklı ama yıne de dıkkat edın sonra zaten bol bol alıcaz
:CüvCüv:
bende cok cabuk alırım onun için kilo vermem lazım en az 57-60 olayım ki kilo bile alsam su ankı halıme dönmüş olurum inşallah ilk seferde de tutar.
bu arada günaydın canlarım
a.s.
merhabalarrr geldim burdayım bende ,sabahtan beri temizlik yemek derken canım çıktı...özlemcim benim iş yerimdede evimdede internetim var yani 7/24 ulaşılmaya müsaitim ...şu kilo meselesine gelince son sözümüz şu olsun TOMBUL KADIN MUTLU KADINNNNNN :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?