2010 da Tup Bebek Tedavisi İle Anne Olmak İsteyenler Buraya Duygularımızı Paylasalım

amıııııın canım ne ıs serpıl cıgım takılmısın tek basına 2010 cok var dıye kımsede ses yok ama hemen gececek zaman uyumus kalmısım yenı kalktım bende ıkıncı sayfaya kacmısız oldu mu yalmaz:

selam özlemcim bizde yeni kalktık sofradan bi bakayım dedim kim var kim yok diye
nasılsın canım günün nasıl geçti? bugün iş yerinde hamile olan bir arkadaşım şu elinin üzerinde yüzük çevirme olayı varmış bilmem bilirmisin bende bugün öğrendim ilk , neyse işte onu yaptı bana ...aaa kız serpil senin ikizlerin mi olcak acaba hemde biri kız biri erkek dedi...ay ne güldüm içimden bi bilsen ...iş yerimde kimse bilmiyor bu tüp bebek olayımı malum oldu galiba çiçeği burnunda hamile arkadaşıma

aaa aşk olsun özlem ya bi yere kaçtığım yok, sizin yokluğunuzda takılıyorum işte öyle ...hem ben bu topiği ve burdaki kızları çok sevdim kendimi burda evsahibi gibi ama diğer topiklerde misafir gibi hissediyorum..

eee nereye gittin yaaa? şimdi buralardaydın? masal gibisin valla bir varsın bir yoksun kaydirigubbakcemile3

amin amin aminnn

Arkadaşlar bende kızım olursa iman dila koymak istiyorum.
Oğlum olursa inanç eymen

inşallah ikiz olurlarsa iman ve inanç nasıl ama :)))

kızlar hepinize hayırlı akşamlar bende 2010 da 2. tüp mbebek tedavimi yaptırmayı düşünüyorum allah nasip ederse...aranıza yeni katıldım...

amıııın bacım benım allah gonlune gore versın ıns hamılelere ayan olur dıye duydum neden olmasın bırını veren ıkısını de verır gunum tembellıkle gectı sabah gıttım ogleyın dondum karnım agrıyodu cok....bos bos gectı gunum kızlar dukkan sızınde bıkac konu bulunda yazalım ıkı satır daopuyorumnanaktan

hosgeldın bız yenılerı arkadasları cok sevıyoruz her hıkaye bı tecrube dıye dusunuyorum allah gonlune gore versın arkadasımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar hepinize hayırlı akşamlar bende 2010 da 2. tüp mbebek tedavimi yaptırmayı düşünüyorum allah nasip ederse...aranıza yeni katıldım...

arkadaşlar kendimden bahsedeyim ben 5 yıllık evliyim...3 defa aşılama yaptık negatif. 1 tüp bebek negatif 2. de iptal oldu..biz sebepsiz infertilite gurubundayız..insanın zorunada giden bu ya nedenini bilmiyorsun ...nedeni olsa tedaviyi ona göre yaparlar...ama bazende diyorum demekki sorun yok vakti var...bilmiyorum arkadaşlar öyle sabırlı bir yoldan geçiyoruzki inşallah mükafatını alan kullardan oluruz...rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...herkes yavrularına kavuşsun....
bizim yaşadıklarımızı sadece bizler anlarız kimseler bizi anlamaz sadece teselli verirler...bazılarıda haaaaaa teselli verim derken hepten insanın umutlarını yıkıyorlar...çevremde o kadar anlayışsız insan varki..belki sizler bu yönden şanslıdırsınız...en yakınımdakine dahi rahatlıkla dertleşemiyorum...
Aşılamalarımı bir bayan doktorda yaptırmıştım..sonuç alamıyınca beni işinin uzmanı olduğunu söylediği Amerikan has.çalışan doktorum BÜLENT URMANA yönlendirdi...tüp bebek tedavime başladım ..yine olmadı...yine sabır...konuşmaya gittik tekrar deneyeceğiz dedi...bu sefer yeni umutlarla 2. tedaviye başladık..başta herşey normaldi...ama benim yumoşlar inatçı çıktı büyümedi..doktorumda anlam veremedi..yine hayallerim yıkıldı...umtlarım....eşimle karar almıştık bir süre düşünmeyecektik ne tedavi ne çoçuk oluruna bıraktım..ama aradan 6 ay geçti halen yok..eşim biraz daha bekliyelim diyor ama ben istiyorum inanıyorum bu sefer rabbimin izni ile başaracağız...hepimiz...veeeee o kararı aldık 2010 da tekrar..bugün doktorum yoğun olduğu için 26 aralığa randevu aldım daha 1,5 ay var ama olsun..sonra sorun oluyor...2010 OCAKTA yani yeni yılda yeni umutlarla yeni şanslarla başlayacağız..ıNŞALLAH YENı YIL BıZLERE BOL ŞANSLI BıR SENE OLUR... bu yaşadıklarımızı hiç yaşamamış oluruz..arkadaşlar...hepimiz 2010da anne oluruz ıNŞALLAHHHHHHHHH

arkadaşlar biraz uzun oldu ama eminimki sizler beni ben sizleri anlıyorum...sizi sıktıysam özür dilerim...hepinize hepimize bol şanslar...

birdeeeeee kızlar inşallah inşallah inşallah oğlum olursa adını ÖMER EFE kızım olursada ALEYNA yada ÖZNUR koymak istiyorum..allahım inşallah umutlarımızı hayallerimizi boşa çıkarmaz...aminnnnnnnnnn

öncelikte AMİİİNNNNNN diyorum sonrasında da hoşgeldin canım...herhalde sebebsiz infertiliteyi yaşamak çok sinir bozucu bir durumdur (hiç bir sorun yok ama çocukta yok) ben bu durumu gerçekten anlayamıyorum ama bildiğim tek şey var canım o da yaratma sıfatının sadece ALLAH 'a ait olduğudur. bu durumda bizler ve tedavilerimiz sadece birer aracıyız ve Rabbim ol dedikten bi sorun olmuş olmamış bunların hiç bir önemi kalmıyor..herhalde senin bebeklerinin zamanı gelmemişti daha...inşallah seni çok bekletmezler ve bir an önce sağlıcakla kavuşursun bebeklerine (ayyy hep çoğul kullandım ikiz yada üçüz mü olcak acep :1rolleyes:

gecmıs olsun canım aramıza hos geldın hakıkaten moral bozmak olmasın ama sebebsız olması hakıkaten zordur ama bız guclu kızlarız allah ızın verırse 2010 da tek tek guzel haberlerınız gelecek ınsopuyorumnanaktan

ısımlerını begendım adlarıyla yasasınlar ıns
:kedi:

gunaydın sekerler daha uyuyormusunuz yoksalmaz:hepıne hayırlı guzel gunler dılıyorum gunun konusunu sızden beklıyorumopuyorumnanaktan

buldum sanırsam alkisalkisalkis kızlarrr eğer sizde isterseniz bu yorucu yolculuğumuza nasıl hazırlandığımızı gerekçeleriyle anlatsak birbirimize. mesela neler yiyiyoruz ve içiyoruz gibi...
ben başlamak isterdim ama birazdan dersim başlayacak dönüşte yazarım
öpüyorum şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…