hoşgelmişler safa getirmişler
özlemcim 'siz kulllarım için ne isterseniz ben size onu veririm' diyor cenab-ı hak
senin bizim için ettiğin güzel dualar sana kat ve kat geri dönecektir emin ol....ayrıca ben de hiç bi zaman bi tek kendimi düşünerek dua etmiyorum sizlerde hep aklımdasınız..Allah'ım diyorum bu yolda uğraşan emek sarfeden tüm kullarına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et, hiç birimizin kucağını boş bırakma, hiç birimizi evlat hasretiyle yakma ya rabbim
AMİN (amin deyin kızlar)
hoşgelmişler safa getirmişler
özlemcim 'siz kulllarım için ne isterseniz ben size onu veririm' diyor cenab-ı hak
senin bizim için ettiğin güzel dualar sana kat ve kat geri dönecektir emin ol....ayrıca ben de hiç bi zaman bi tek kendimi düşünerek dua etmiyorum sizlerde hep aklımdasınız..allah'ım diyorum bu yolda uğraşan emek sarfeden tüm kullarına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et, hiç birimizin kucağını boş bırakma, hiç birimizi evlat hasretiyle yakma ya rabbim
amin (amin deyin kızlar)
ozlem483......................................kız DENIZ........erkek:uhm:.
xbettyx.........................................kız ZEYNEP....erkek TOLGA:
aymilewya.....................................kız ELİF EYLÜL...erkek SERHAN
DEVAMINI BEKLIYORUZZZZZZZ SEKERLERRRRRRRRR
Arkadaşlar bende kızım olursa iman dila koymak istiyorum.
Oğlum olursa inanç eymen
inşallah ikiz olurlarsa iman ve inanç nasıl ama :)))
selam özlemcim bizde yeni kalktık sofradan bi bakayım dedim kim var kim yok diye
nasılsın canım günün nasıl geçti? bugün iş yerinde hamile olan bir arkadaşım şu elinin üzerinde yüzük çevirme olayı varmış bilmem bilirmisin bende bugün öğrendim ilk , neyse işte onu yaptı bana ...aaa kız serpil senin ikizlerin mi olcak acaba hemde biri kız biri erkek dedi...ay ne güldüm içimden bi bilsen ...iş yerimde kimse bilmiyor bu tüp bebek olayımı malum oldu galiba çiçeği burnunda hamile arkadaşıma
kızlar hepinize hayırlı akşamlar bende 2010 da 2. tüp mbebek tedavimi yaptırmayı düşünüyorum allah nasip ederse...aranıza yeni katıldım...
birdeeeeee kızlar inşallah inşallah inşallah oğlum olursa adını ÖMER EFE kızım olursada ALEYNA yada ÖZNUR koymak istiyorum..allahım inşallah umutlarımızı hayallerimizi boşa çıkarmaz...aminnnnnnnnnn
arkadaşlar kendimden bahsedeyim ben 5 yıllık evliyim...3 defa aşılama yaptık negatif. 1 tüp bebek negatif 2. de iptal oldu..biz sebepsiz infertilite gurubundayız..insanın zorunada giden bu ya nedenini bilmiyorsun ...nedeni olsa tedaviyi ona göre yaparlar...ama bazende diyorum demekki sorun yok vakti var...bilmiyorum arkadaşlar öyle sabırlı bir yoldan geçiyoruzki inşallah mükafatını alan kullardan oluruz...rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...herkes yavrularına kavuşsun....
bizim yaşadıklarımızı sadece bizler anlarız kimseler bizi anlamaz sadece teselli verirler...bazılarıda haaaaaa teselli verim derken hepten insanın umutlarını yıkıyorlar...çevremde o kadar anlayışsız insan varki..belki sizler bu yönden şanslıdırsınız...en yakınımdakine dahi rahatlıkla dertleşemiyorum...
Aşılamalarımı bir bayan doktorda yaptırmıştım..sonuç alamıyınca beni işinin uzmanı olduğunu söylediği Amerikan has.çalışan doktorum BÜLENT URMANA yönlendirdi...tüp bebek tedavime başladım ..yine olmadı...yine sabır...konuşmaya gittik tekrar deneyeceğiz dedi...bu sefer yeni umutlarla 2. tedaviye başladık..başta herşey normaldi...ama benim yumoşlar inatçı çıktı büyümedi..doktorumda anlam veremedi..yine hayallerim yıkıldı...umtlarım....eşimle karar almıştık bir süre düşünmeyecektik ne tedavi ne çoçuk oluruna bıraktım..ama aradan 6 ay geçti halen yok..eşim biraz daha bekliyelim diyor ama ben istiyorum inanıyorum bu sefer rabbimin izni ile başaracağız...hepimiz...veeeee o kararı aldık 2010 da tekrar..bugün doktorum yoğun olduğu için 26 aralığa randevu aldım daha 1,5 ay var ama olsun..sonra sorun oluyor...2010 OCAKTA yani yeni yılda yeni umutlarla yeni şanslarla başlayacağız..İNŞALLAH YENİ YIL BİZLERE BOL ŞANSLI BİR SENE OLUR... bu yaşadıklarımızı hiç yaşamamış oluruz..arkadaşlar...hepimiz 2010da anne oluruz İNŞALLAHHHHHHHHH
arkadaşlar biraz uzun oldu ama eminimki sizler beni ben sizleri anlıyorum...sizi sıktıysam özür dilerim...hepinize hepimize bol şanslar...
birdeeeeee kızlar inşallah inşallah inşallah oğlum olursa adını ÖMER EFE kızım olursada ALEYNA yada ÖZNUR koymak istiyorum..allahım inşallah umutlarımızı hayallerimizi boşa çıkarmaz...aminnnnnnnnnn
günaydın canlarım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?