2010 da Tup Bebek Tedavisi İle Anne Olmak İsteyenler Buraya Duygularımızı Paylasalım

gunaydın sekerler gunaydın aslı cıgım bak bu ucuncu sayfa cok uzdu benı nerdesınız kac gundur hafta sonunuz nasıl gectı tedavıler n asamada bır de kızlar haftanın konusunu bulun lutfen bol bol yazalım dokelım ıcımızı sayfa sayfaopuyorumnanaktan
günaydın kıslar 3. sayfaya düşmüşüz

herkese günaydın hafta sonu dışardaydım nete çok giremedim ama sizde yoktunuz galiba çok gerilere düşmüşüz..

yeni bir gün ve yeni bir hafta başladı işe başlayanlara hayırlı işler diliyorum

hoşgeldin bende haftasonu giremiyorum evde net yok malesef ki 3.sayfaya kadar düşmüşüz bende cok üzüldüm bizden baska 2010 da tedaviye baslayacak yok herhalde

hoş geldin canım inş. 2010 hepimiz için hayırlı olur güzellikler getirir

hosgeldin canım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin 2010 ugurlu gelir inşallah hepimiz alırız bebişleri kucagımıza

Bende varım arkadaşlar. 2009 önce iyi başladı benim için ama sonu kötü bitti bebeğimi kaybettim çünkü. 2010 da ikinci denemeyi yapıcaz Allah kısmet ederse. Bu yeni yılda inşallah hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruz.

hosgeldin canım Allah yardımcın olsun

Hoşbulduk canım hepimizin yardımcısı olsun. Bu beklemede yaptığınız kür falan var mı ya da daha önce denediniz mi bu kürleri hiç. Ben boş boş durmaktan sıkıldım biraz da bişeyler yapmam lazım gibi geliyor...

hoş geldin canım.. Benim için de209 iyi başladı ama maalesef sonu kötü bitti ben de bütün umutlarımı şimdi 2010 a taşıdım. Sizinsorun neydi ona göre birşeyler önerebiliriz kür falan

Hoşbulduk arkadaşım.Doktorlar varikoselden dolayı ancak mikroyla çocuk sahibi olabileceğimizi söylemişlerdi.Ben kendim için bir takım kürler yapmak istiyorum.Özellikle de soğan suyu kürüne sıcak bakıyorum. Bedeni temizlemek,yeni tedaviye hazırlık için. Böylece beklemek daha çekilir hale gelir gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu soğan kürü hakkında?

ben hiç deemedim ama burda çok deneyen oldu ve çoğu da faydalı oduğunu söylüyor
ben eşim için keçi boynuzu kürü uygulamıştım yazın ve o ay kendiliğnden hamile kalmıştım

Keçi boynuzunu bizde denedik varikosel için ilaç tedavisi görürken. Çok fazla içmedi gerçi.Yükselme olmuştu değerlerinde ama artık ilaçtanmıdır onu bilemiyoruz birde her akşam havuç suyu sıkıyordum ona. Sanırım sende düşük yaşamışsın geçmiş olsun bu son olsun inşallah.

gunaydın kızlar nasılsınız haftanın konusunu bulun bol bol yazalım dedım kımse okumadı mı dokuyerelım ıcımızı opuyorumnanaktan

kızlar günaydın hepinize....ben de birkaç gündür bir tembelliktir gidiyor....sizin yazdıklarınıza dahi cevap yazamıyorum...havalardanmı olsa gerek..kızlar yine bir bayram geliyor ...yine bebişlerimizsiz ... dün oturuyorum bir akrabamız oğluna alış veriş yapmış gelmiş poşetlerle...aldıklarını gösteriyor...bak oğluma bayramda neler aldım..o anda sanki boğulacak gibi oldum..istemiyo değilim ...rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın kendisine..işte insanın zoruna gidiyor...

aynen insanın içi gidiyor cok koyuyor.inan bayramlarda hiç biryere gitmeyi istemiyorum inşallah bu bebişlerimizden ayrı son bayramımız olur öbür bayramlarda bizlerde bebişlerimize ciciler alabiliriz Allahım nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…