evet şimdi güzel oldu.. Bakalım 2010 a kadar kimler girecek bu listeye.. İnşş. bu listeyi de 2010 da gerçekleştiririz.. Hep birlikte!!!!!
deniz,elif,serhan,zeynep ve tolga gelin artık bebişler...siz daha doğmadan adınızı sayıklar olduk bir de doğsanız kim bilir neler yapıcaz sizlere kaydirigubbakcemile3
balıklarını bilmem ama listen süper oldu özlem inşallah 2010 yılında listeye adı yazılan tüm bebkler dünyaya gelirler. AMİNNNN :Saruboceq:
Amiiinnnn canım amiiinn
sana da iyi geceler canım yarın görüşürüz
günaydın özlemcim
ayyy en sevdiğim konuya değindin...ben kızım olursa ELİF EYLÜL koyacağım adını oğlum olursa da SERHAN olacak adı.. inşallah bir kızım bir oğlum olur aynı anda da her ikisinden de hevesimi almış olurum (beni biliyosun diğerleri gibi tüp bebekten sonra normal yollarla hamile kaldım cümlesini kuracak lüksüm yok malum şu melun tüplerrrrrrrr) bi taşla iki kuş vurmak daha iyi olur dimi kızlar...düşünsenize yıllar sonra çocuğum kardeş istiyorrrr, haydi bakalım sil baştan tekrar yaşamaya gidicez herşeyi...
evet kızlar siz ne koyacaksınız bebişerinizin adını...
bu arada aramıza hoşgeldin frt , özleminde dediği gibi bi mahsuru yoksa ismini öğrenebilirmiyiz
günaydın kızlar!!!
bende ikiz istiyorum :kedi:
sana aynen katılıyorum.bizim için tedaviden başka çare olmadığına göre.
bu arada kızlar benimde evde pc yok.işyerinden yazıyorum.(başından kalkamam eve zaten zor vakit ayırıyorum diye eve almıyorum) kaydirigubbakcemile3
Allah gönlüne göre versin güzelim...tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsun
öğreneli 10 gün falan oldu henüz.2 ayrı dr'a götürdüm raporları.biri tüp bebek dedi.diğeri tek tüp olduğu için biraz daha denememi önerdi.rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyormuş kızlar.bir süre daha bekleyip ege üni.başlayarak öngörüşmeye gideceğim.bu aarada mucize ya olsun diye dua ediyorum bir taraftan.o dr umutlandırdı beni.şu aşamada topiklerde kızlardan bilgi topluyorum canım.sonra merkezleri kafamda sıraya koyup görüşme yapacağım.az çok netleşmeye başladı.tavsiye edilen ve edilmeyen merkezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?