2010 da Tup Bebek Tedavisi İle Anne Olmak İsteyenler Buraya Duygularımızı Paylasalım

deniz,elif,serhan,zeynep ve tolga gelin artık bebişler...siz daha doğmadan adınızı sayıklar olduk bir de doğsanız kim bilir neler yapıcaz sizlere kaydirigubbakcemile3

balıklarını bilmem ama listen süper oldu özlem inşallah 2010 yılında listeye adı yazılan tüm bebkler dünyaya gelirler. AMıNNNN :Saruboceq:

evet şimdi güzel oldu.. Bakalım 2010 a kadar kimler girecek bu listeye.. İnşş. bu listeyi de 2010 da gerçekleştiririz.. Hep birlikte!!!!!

amınnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq: betulcugum bakalım neler olacak yenı arkadaslarımızıda eklerız ınsallahhhhhhhhhh

balıklar berbat oldu ya yanına baska yemek yaptık artık bebısler adlarını duydular bız ustumuze dusen gorevı yapıyoruz anne adayı olarak gerısı yaradanın kutretı ayyyyyyyyyyyy valla boyle dusununce cok mutlu oluyorum ısmını bunu koyarım odasını burası yaparım vs vs vs opuyorumnanaktanallah ım ısteyen herkesın duasını kabul etsınnnnnnnnn amınnnnnn:Saruboceq:

valla bilimiyorum kimse yok yine herkes gitmiş ben de öyle orda burda takılıyorum

bak sımdı hepsıne teessuf ettım ya hepsıde yok bızden baska uyudular erkenden neyse yarın hesap sorarız sekerlere ıyı geceler canımopuyorumnanaktan

günaydınnnnn

pazartesi sendromu yaşıyorum burda...hadi daaa birileri listeye isim yazdırsın her yeni isim yeni bir umut yeni bir bekleyiş demek...

ya kızlar arefe günü tüp bebek merkezleri açık oluyomu acaba. bayramdan hemen sonra adet görücem ve pipirikli doktorum onay verirse o adetimle birlikte tedaviye başlayacağım...adet görmeden önce bi görüneyim diyorum kendisine tek boş günümde arefe günü. inşallah bi aksilki çıkmaz da bu sefer start verebiliriz

günaydın kızlar!!!
bende ikiz istiyorum :kedi:
sana aynen katılıyorum.bizim için tedaviden başka çare olmadığına göre.
bu arada kızlar benimde evde pc yok.işyerinden yazıyorum.(başından kalkamam eve zaten zor vakit ayırıyorum diye eve almıyorum) kaydirigubbakcemile3

bu arada benim ailemde iki ikiz var kızlar kaydirigubbakcemile3 olsa hiç fena olmaz.

günaydın kıslar
liste güzel olmuş bende ikiz isteyenlerdenım malum tüpler
benım kızım olrsa adını eylül sena oglum olursa akın kayra koymayı istiyorum Allahım bu çabamızı görürde dualarımızı kabul eder inşallah :Saruboceq:

aynen bende işyerınden giriyorum eve almıyorum işlerin hepsi kalır yoksa kaydirigubbakcemile3

Allah gönlüne göre versin güzelim...tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsun

öğreneli 10 gün falan oldu henüz.2 ayrı dr'a götürdüm raporları.biri tüp bebek dedi.diğeri tek tüp olduğu için biraz daha denememi önerdi.rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyormuş kızlar.bir süre daha bekleyip ege üni.başlayarak öngörüşmeye gideceğim.bu aarada mucize ya olsun diye dua ediyorum bir taraftan.o dr umutlandırdı beni.şu aşamada topiklerde kızlardan bilgi topluyorum canım.sonra merkezleri kafamda sıraya koyup görüşme yapacağım.az çok netleşmeye başladı.tavsiye edilen ve edilmeyen merkezler.

canım bencede biraz daha normal yollarla dene belki kendiliğinden hamile kalırsın...acele etme ama bu sırada da yumurta takibi yaptır bence o açık olan tüpünün olduğu tarafta yumurtalaman olduğunda haimle kalma olasılığın çok yüksek...inşallah hayırlı nasılsa onunla karşılaşırsın

herkese günaydın kızlar (her ne kadar öğlen olsa da.... gece geç yatınca böyle oluyor) ışe başlayanlara hayırlı işler diliyorum. Benim gibi evde tembellik yapacaklara da güzel bir gün diliyorum.. ışe başlayıncaya kadar azıcık tadını çıkarayım bu günlerin :hulya::hulya:

Canım eğer yaşın da çok büyük değilse ve eşinin spermleri de normal ise bence de bir süre normal yolla deneyebilirsin. Ben de rahim filminden sonra normal yolla hamile kalma olasılığının arttığını duymuştum. Allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…