ayy yanlış yazdım adını aslıcım diyecektim
Özlem nerdesin????
merhaba arkadaşlar bende 2010 da anne olmak istiyorum hikayeme gelince 7 yıllık evliyim olmadığını anlayıp ilk dr a gittiğimizde korkmayın sorun gözükmüyo olur dedi ilaç iğne sonra 3 aşılma denedik ama olmadı sonra bende endometriozis denen bir hastalık çıktı yani herşey dr a başladıktan sonra çıkmaya başladı ameliyatlar hormon tedavileri ve nihayet uzun zaman sonra ilk tüpümü denedim sonuç bizi şok etti üçüz hamile kaldım dr runda bizimde hiç ummadığımız bir sonuç oldu 8.inci haftaya kadar herşey güzeldi o gece şiddetli bir kanama geçirdim ama bebeklerim yaşıyordu çok şükür sonra dr lar bu üç bebeği sağ doğuramazsın erken doğum olur kaybedersin dediler 12.haftada birini sonlandırdık bundan bir hafta sonra şiddetli bir ağrıyla dr a gittiğimde kalpleri durmuş dedi dr yapılan redüksiyon sebebiyle o an dünyam yıkıldı keşke dokunmasaydım belki yaşardılar dedim ama belki doğumda kaybetmek daha acı olacaktı çok değerliydiler benim için şimdi yeniden anne olmaya hazırlanıyorum inşallah allah ın izniyle başarıcağıma inanıyorum sizin gibi umutlu arkadaşlarla bu umudum dahada arttı eşim en büyük desteğim bu konuda sabırla yıllardır beni bekledi ve beklemeye devam ediyor benim için önce sen diyor güzel allah ım hepimizin yardımcısı olsun umutluyuz pes etmiyceeeezzzz ve birgün mutlaka hepimiz anne olucaaaazzzz.....
özlem kız attın ortaya bir konu biz habire yazıyoz sen ortalıklarda yoksunn
nerdesssiiiiiiiinnnnnnn şekerimmmm
aramıza hos geldın herkesın zor bır hıkayesı var uzuuuuuuuuuuun bır yolculuk bu dılıyoru hepımız bu yolculukdan umutlarımız kucamızda donerız amın:Saruboceq:merhaba arkadaşlar bende 2010 da anne olmak istiyorum hikayeme gelince 7 yıllık evliyim olmadığını anlayıp ilk dr a gittiğimizde korkmayın sorun gözükmüyo olur dedi ilaç iğne sonra 3 aşılma denedik ama olmadı sonra bende endometriozis denen bir hastalık çıktı yani herşey dr a başladıktan sonra çıkmaya başladı ameliyatlar hormon tedavileri ve nihayet uzun zaman sonra ilk tüpümü denedim sonuç bizi şok etti üçüz hamile kaldım dr runda bizimde hiç ummadığımız bir sonuç oldu 8.inci haftaya kadar herşey güzeldi o gece şiddetli bir kanama geçirdim ama bebeklerim yaşıyordu çok şükür sonra dr lar bu üç bebeği sağ doğuramazsın erken doğum olur kaybedersin dediler 12.haftada birini sonlandırdık bundan bir hafta sonra şiddetli bir ağrıyla dr a gittiğimde kalpleri durmuş dedi dr yapılan redüksiyon sebebiyle o an dünyam yıkıldı keşke dokunmasaydım belki yaşardılar dedim ama belki doğumda kaybetmek daha acı olacaktı çok değerliydiler benim için şimdi yeniden anne olmaya hazırlanıyorum inşallah allah ın izniyle başarıcağıma inanıyorum sizin gibi umutlu arkadaşlarla bu umudum dahada arttı eşim en büyük desteğim bu konuda sabırla yıllardır beni bekledi ve beklemeye devam ediyor benim için önce sen diyor güzel allah ım hepimizin yardımcısı olsun umutluyuz pes etmiyceeeezzzz ve birgün mutlaka hepimiz anne olucaaaazzzz.....
23 eylül öğleden sonrasıydı tüplerimin tamamen kapalı olduğunu tüp bebekten başka çarem olmadığını söylüyordu doktor ve ben yalnız gitmiştim rahim filmimi çektirmeye...ama operasyon başlamadan önce süpriz yapıp eşim gelmişti hastaneye ki iiyikide gelmiş o olmasaydı o hastanenin kapısından o psikolojiyle nasıl çıkardım bilmiyorum...hsg çeildikten sonra doktor yanına çağırdı bizi hemen tüp bebek merkezi ve doktor önerdi ve eşimde bende hiç düşünmeden kasım ayı başlayalım dedik...23 eylülden sonrasında yaklaşık 3 hafta kadar sürekli tüp bebek merkezleriyle konuştum hayatımda ,hiç duymadığm bir sürü tıbbi terim hayatım çok büyük bir parçasını kaplar hale gelmişti, o ay çok zor geçti benim içim ve benim çok kötü bi huyum vardır böle kriz durumlarında kendimi tüm dış etkilere kapatıyorum yani koca bi yalnızlığın içinde tek başıma üstesinden gelmeye çalışıyorum sorunların ...ve maalesef tüp bebek konusunda da aynı şeyi yaptım neyseki bir ay içerisinde toparladım kendimi
eşim sağolsun çok çabuk kabullenmişti bu durumu ve benden daha soğuk kanlı olduğu için de daha mantıklı davranıyor, onun sakin hallleri beni de rahatlatıyor
ailelerimizde biliyor bu durumu kendi aileme ben kendim söyledim, eşimin ailesine de eşim kendisi söyledi ama ben eşimin ailesiyle bu durumu daha hiç konuşmadım sağolsunlar benimkilerde eşiminkilerde modern insanlar hiç kimse yadırgamadı bu durumu hiç ertelemeden yapın diyorlar...
ama bi gerçek varki kızlar bana ALLAH tan başka hiç birşey yardım edemez bu konuda bu yüzden çokta önemli değil benim için başkalarının desteği .ALLAH yardımcım olsun başka kimse olmasa da olur
hoşgeldin özlemcim
gel bir kahve içelim şu 'ezel' dizisini izleye izleye içeriz...ayyy kocam duymasın ama bayılıyorum şu kenan imirzalıoğluna
hoşgeldin özlemcim
gel bir kahve içelim şu 'ezel' dizisini izleye izleye içeriz...ayyy kocam duymasın ama bayılıyorum şu kenan imirzalıoğluna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?