2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

dark gule gule kullansin haktan doruk cicilerini insallah:)ama keske daha fazla esya alsaymissin gitmisken o kadar uzun mesafeyi .
ben bebegimi emzige alistirmicam banada simdiden hediye getirdiler 3 tane emzik ama hicbirini istemiyorum sonra bbiraktirmasi zor olur.
isteyen varsa bedava gonderecem burdan tr'ye ozelime adresini msj atmasi yeterli.

güzel hamişler merhaba ben de 2009 ekim annesiyim aldıklarınızı sürekli takip ediyorum son aylara dogru bu topik dolup tasacaktır eminim..rabbim hayırlısıyla yavrularınızı kucaklarınıza almayı cicilerini saglıklı sıhhatli giydirmeyi nasip etsin insallah...
benim görümcem de insallah hayırlısıyla 2010 ekim annesi olacak ben de onun kızına ufak bi hediye aldım kız kıyafetlerini cok seviyorum napayım görünce dayanamayıp aldım:)))) sanırım egomu tatmin ediyorum..işte Nur Duha nın ilk cicisi yengesinden:)))

o kadar kalabalıktı ki... zaten anında hersey bitmişti... bunları alabildigime sukur kıyafeletrinin hepsini zaten haziranda alıcaz canım. teşekkür ederiz a.s.

çok ciciler canım güle güle giiyisnsinnn nur duha..

kızlar bunlarda bizim cicilerimiz hepsini civilden aldım 26 mılyon toplam

canım cok güzeller Allah iyi günleerde giydirmeyi nasip etsin. civil cok iyi ya hem kalite hem cok cesit hemde ucuz:)

canım bayıldım anakucağına güle güle kullansın oğlusun inş.. cok kalabalıkmıs izdiham olmus resmen aman sağ slim dönmüşünya bosver kolay buldunuzmu?

cok gzelmiş Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

mirayhale cicileriniz cok güzel güle güle giyinin oğluşunla...
melikeemmmmm sorma kolay bulduk bulmasına cok sukur sağ salimde eve geldik. ama eve gelene kadar eşim haşladı beni orası ayrı

darkcım güle güle, sağlıkla kullansın bebişin cicilerini, hepsi cok guzel canım :)

mirayhale cok guzelmis bebisinin kıyafetleri canım, guzel gunlerde giydir insallah

seldus nur duha bebegin de cicileri harika, güle güle kullansın minik prenses

dark güle güle kullan canımmm

mirayhale cokk gusell canımm gule gule kullan sende

seldus senın cıcılkerınde cok gusell canıumm

hepınız ıyı gunlerde kullanın kızlarrr

dark güle güle kullan canımmm

mirayhale cokk gusell canımm gule gule kullan sende

seldus senın cıcılkerınde cok gusell canıumm

hepınız ıyı gunlerde kullanın kızlarrr

sağolun teyzeleriiiiiiiiiiiiiii daha güzelleri sizlerin olsunnnnnn

saol canımmm amin inşallah evet civilde cok guzel seyler var urunlerıde kalıtelı

masallah kizlar insallah üzerlerinde de görmek nasip olsun
liste yazcam bende,nerlar eksik ona göre aklima geldikce alayim.kisliklar yok artik onu bekliycem mecbur.agiz bezlerini falan alip oyalamak istiyorum kenarlarini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…