2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

mathercare cok tatlıydı dayanamdım aldım

cok tatlıymıs dediğin gibi güle güle giysin inş.:) bende gidicem bu hafta inş. Mother care e

tatlım gene cok güzel seyler almıssın maaşallah iyi günlerde kullanın inş.

demetyaren aldıklarına bayıldım cok ciiciler güle güle giyinsinn o önlüğe hele bayıldımm :))))))
bende gidip bakıcam mothercare 'e. orada cok güzel çıtçıtlı badiler oluyor pakette.
nevyas canım sizinkilerde cok güzel güle güle giyinsin oğluşuunn.. sana hayranım valla ıslak mendiller bezler felann.. aldın hepsini ben anlamıorum hangi bezden alıcamı yavastan almam lazım.

melikeeeee bu arada bugun kardelen mağazasına girdim ümraniye'deki. ayy bayılldımm o kadar güzel şeyler vardı ki. hele bi hastane çıkışı vardı pakette böyle kocaman fenerbahçeliiii 44tl'ydi fiyatı. bayıldım resmenn bayıldımm :))))))

Darkkk kardeleni biliyorum:) cok sey beğendim bende maasımı bi alıyım almaya devam edicem de.. bide ben oda yapmıyım diyordum ya dün gece esimle konusurken baktımki oda yapmaya karar vermişizzz:):)
bide bana eltimden bi sürü pantalon ve badi geldi:) görsen bayılırsın küçücük kotlar yaaa.. saolsun..

canım çok güzel iyi günlerde kullansın inşallah

ellerine saplık çok güzel olmuş canım

Bunlarda cicilerin devamı;
wenice cıtcıtlı bodyler, wenice ten aldıgım sweat, bahcıvan yine weniceden, battaniyeyide iyi hatırlıyorum 24 müydü 32 mi indirimdeyken ben 8 tl ye almıştım yine weniceden.

hepsi çok güzel bayıldım valla güle güle kullansın

mathercare cok tatlıydı dayanamdım aldım

harika bende buna benze bir tane beğenmiştim micky mause desenli onu alıcam bu hafta

dün bende yine cicişler aldım bebişime ama evdeki bilg. internetinde sorun var giremiyorum en kısa zamanda eklerim

cok sagol tatlım bende alıcm o mıcky mouse olan tulumlu badıyı bayılım resmen...saglıkl gıysınler kuzucuklarımız

OTE=Dark;13356917]demetyaren aldıklarına bayıldım cok ciiciler güle güle giyinsinn o önlüğe hele bayıldımm :))))))
bende gidip bakıcam mothercare 'e. orada cok güzel çıtçıtlı badiler oluyor pakette.
nevyas canım sizinkilerde cok güzel güle güle giyinsin oğluşuunn.. sana hayranım valla ıslak mendiller bezler felann.. aldın hepsini ben anlamıorum hangi bezden alıcamı yavastan almam lazım.[/QUOTE]

evet aldım canım bende ordan pakette beyaz tulumlardan aldım ıcınde 4 adet vardı desenlı tulumları next ten aldım tavsıye ederım bı bakın

Canım cok iyi almışsın maşallah su alt acma bezlerini biliyorum cok gerekli ve pratik bişi. Bende düşünüyordum bakmıstım 12 ile 9 arası değişiyordu. bende ugrayayım su migrosa yerimseniben

sağol canım benim ,
migrosa ugramak lazım bugun indirim devam ediyordur umarım nevyas maşallah iyi secmiş

demet yaran cok güzel kiz benimde hosuma gider öyle deisik seyler yavrun güle güle giysin
neuves cani mvalla masallah sizede herseyi aldin bitirdin kiz biz daha basindayiz.anam sonunca sikiscam bende.benim dolap bir alinsaydi.birde oda degisikligi olcak diye bekliyorum

AYYYYYY bayıldıımm cok güzellerrrrrrrrrrr :)))))))))))
güle güle giyinsin kuzuu
ne kadara aldın canım sorması ayip feneriumdan ? ben böyle birşeyi sordum 44tlydi

melikecim cok guzelmiss canimmm bebisinin fenerli hastane cikisii :) biz de besiktaslısını alcaz inşallah :))

darkcımm yelek cok şık cok sevimliii

guzel gunlerde giydirmek nasip olur hepimize insallahh

melikecim cok guzelmiss canimmm bebisinin fenerli hastane cikisii :) biz de besiktaslısını alcaz inşallah :))

darkcımm yelek cok şık cok sevimliii

guzel gunlerde giydirmek nasip olur hepimize insallahh

sağol kuzummmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
ah bir de görsek giyindikleri günleriiiiiiiiiiiiiiiiii :Saruboceq:

melikecım fenerıuma bende gıttım cok güsel kıyafetler var tulum sordum bende yanı dogduguna 58 dedı yaa

darkk cok guselmıs ornegı bende ornek arıodumm senden kopıss cekıyım bari:)

melıkecımm fenerlı dıılım ama guselmıss aldıklarrn:):)

gule gulwe gıysınn bebeıslerımmmizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…