2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

Son düzenleme:
demetcim cok guzelmis bunlar da ne guzel el emegi olucak bebisinin sekerleri :)

nurtopu cokk guzelmis bebislerinin cicilerii. sağlıkla giydirmek nasip olsun canım cok sevimliler

kızlar cok tesekkurler evet hem ucuza mal etmıs olucam hemde melegımın seylerını ben hazırlmıs lucam sızde yapın bence zaman gecer

demetyaren şekerleriniz harika gözüküyor bende gidicem karşıdan alıcam hazır. beceremem böyle şeyleri

bu mevlut te kullanacagım nevresım takımı ben ve eltım yaptık malzemeler emınonunden aldık

Son düzenleme:
ay demetcim çok güzeller...mevlid için ayrı nevresim mi yapmak gerekbilmiyorumkismilebilmiyodum ben..ne kadardı bunların fiyatı?

ay demetcim çok güzeller...mevlid için ayrı nevresim mi yapmak gerekbilmiyorumkismilebilmiyodum ben..ne kadardı bunların fiyatı?

valla soyle soylımmm fransız dantellı olan takım bana 150 tl ye maloldu dısarda 300 den baslıyor fıyatları sordum cok arastırdım elde yapmak mantıklı geldı

ben hastaneden cıkıncada nevresım takım yapmak ıstedım hersey yenı olsun ıstedım o gectıgım borduru pazardan almıstım 5 mılyondu topu 4 top almıstım oda bana 70 tl ye maloldu pamuklu saten kumaslarıyla bırlıkte yanı ben 200 250 tl ye ıkı takım cıkardım

güle güle kullanın canım,elde yaptıysan birini baya marifetlisin valla,ben hiç beceremem böle seylere elimin yatkınlıgı yok,eline saglık güzelimvereliniortak

güle güle kullanın canım,elde yaptıysan birini baya marifetlisin valla,ben hiç beceremem böle seylere elimin yatkınlıgı yok,eline saglık güzelimvereliniortak

valla bende tek basıma yapamazdım eltım makınede dıktı bende kestım teğel yatım tek basıma zor olurdu

demetcim cok güzeller canım. güle güle kullansın bebegin
seninde ellerine saglık. cok sanslı bir kızın olacak böyle seyleri becerebiliyorsun :))

aynennnnn :)))))))))) bide oğlan anası olacaz sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…