cok sagol melıkecım bakalım hersey hazır olunca yanı o zaman gelınce yenıden fotolarız bıtmıs halını gosterırız bırbırımıze
anne annesinin ördügü yelekleri ve bikaç çorap zıbını eklemedim aynı oldugu için henüz takım da almadım 5 li set gibi olanlardan ilerde alıcam onlarıda ilerde yüklerim inşallahh
Hastane cıkısımız tam takım...
Battaniyemiz..
Buda hastane cıkısıymış ama tam takım degilmiş, ben anlamaz öyle söylediler kaydirigubbakcemile3
Buda uğur böcüklüüüü :)))
Alt açma setimiz...
Satıcı adamı hasta ettim... Süslü püslü şeyler olsun,mavi mavi şeyler vgösterme bana dedim :)))) ne zor begeniyosun be abla diyor bana sonra anneme dönüp, gelinin mi diye sorduu hahahahahaha . bende kızıyımmm dedimm. gelininse vay haline diyecektim dedi anneme ahahha.
Havlumuz.. Bornoz takımı alıcaktım ama kullanışızsız olurmuş yeni doğan bebeye. Annem ve ablam öyle buyurdular bişi diyemedim
Fenerbahçeli battaniyemiz... ( aldırmamışlardı bir sürü battaniye olduuu diyee...gözüm kaldı döndüm geriye ve aldım :lepi: )
Önlüklerimiz...
Tulumlarımız...
Patiklerimiz ...
Doğuştan fanatiğiz))
Anneannemiz çok begendi diye aldık)
Çoraplarımız...
Chicco çıtçıtlı badilerimiz..
Çıtçıtlı badilerimiz..
alt esofmanlar,tulum ve sapkası..
Kızlar şöyle linki versem ona baksanız olu mu ben yanlış yere yüklemişim de:asigim:
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...nin-resimleri-annelerinin-tavsiyeleri-38.html
bunlarda weniceden, ugrayıverdim almadan cıkamadım zemuszemus
demet yarenn aldıgınn suslerın fıyatları nedır?bende arıyorum da bılgı werırmısınn canımm
demet herseyin cok güzel canim.hele nevresin takimlari süper.güle güle kullan insallah
valla ben kös kös oturuyrum bakalim sonunda ne olcak.
nurtopu seninde ciciler süper.bir kiz bir oglan ne güzel ikisini de ayni anda tatcaksin.kazasiz kurtul insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?