2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

dark, melike, jonhy.. diğer arkadaşlarımm.. ne güzel cicişler almışsınızz.. güle güle giysin kuzalaarrr.. oyy yesin teyzesi onlarıı..

sağol şekerimmmmmmmmmmm a.s.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))

anne annesinin ördügü yelekleri ve bikaç çorap zıbını eklemedim aynı oldugu için henüz takım da almadım 5 li set gibi olanlardan ilerde alıcam onlarıda ilerde yüklerim inşallahh

dark, melike, jonhy.. diğer arkadaşlarımm.. ne güzel cicişler almışsınızz.. güle güle giysin kuzalaarrr.. oyy yesin teyzesi onlarıı..

saol canımm daha iyilerri sizlerein olsun:)

Gökçecim cok güzeller patiklere yeleğe bayıldım anneciğinin ellerine sağlık Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin..:)

güle güle giyin canım
çok saol canım inş giyindirmek nasip olur
gökçe hepsi cok güzel güle güle giyinsin prenses
ay teşekkür ederim canım daha kızıma ne ciciler alcammmm inşşşş senin kıyafetlerede bayıldımmmm çok güzel saglıkla giydir inş

saol canımm daha iyilerri sizlerein olsun:)

Gökçecim cok güzeller patiklere yeleğe bayıldım anneciğinin ellerine sağlık Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin..:)

canım çok sagol patikleri ben ördüm azcuk acemi işi kaydirigubbakcemile3 ama kızıma yaptım :) rabbim hepimize güzel günlerde kullanmak saglıkla büyütmek nasp etsin inş
jony cimm senin yelekler ne tatlı öreninde ellerine saglık sende saglıkla kullan inş canım:hulya:

ayyy Allaım kızlar maşallahhhh pek güzellerrrrrrr...yaarabbimmm giydirmeyi sağlıklı bi şekilde nasip etsin hepimize:Saruboceq:

oyy teyzesi yesin onun cicilrini maşallah barekallah rabbim güzel günlerde giymeyi ,kullanmayı nasip etsin .güle güle kullanın bitanem opuyorumnanaktan

buarada diğer arkadaşlarda sağlıkla giydirirler bebişlerine cicileri inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…