69 canım :) saol tatlım tesekkürler..
saolun kızlar daha iyileri sizin olsun:)
bayıldımm yaaaa:) cok tatlılar Allah iyi günlerde giydirsin..
amannnnnıııııın:) kız sen ne güzel seyler almıssın bayıldım
:) neredeydin bakıyım sen:) Allah iyi günlerde sağlıkla giydirsin canım
dark, melike, jonhy.. diğer arkadaşlarımm.. ne güzel cicişler almışsınızz.. güle güle giysin kuzalaarrr.. oyy yesin teyzesi onlarıı..
dark, melike, jonhy.. diğer arkadaşlarımm.. ne güzel cicişler almışsınızz.. güle güle giysin kuzalaarrr.. oyy yesin teyzesi onlarıı..
dark canım bebegin güzel günlerde giysin inş.
anne annesinin ördügü yelekleri ve bikaç çorap zıbını eklemedim aynı oldugu için henüz takım da almadım 5 li set gibi olanlardan ilerde alıcam onlarıda ilerde yüklerim inşallahh
çok saol canım inş giyindirmek nasip olurgüle güle giyin canım
ay teşekkür ederim canım daha kızıma ne ciciler alcammmm inşşşş senin kıyafetlerede bayıldımmmm çok güzel saglıkla giydir inşgökçe hepsi cok güzel güle güle giyinsin prenses
saol canımm daha iyilerri sizlerein olsun:)
Gökçecim cok güzeller patiklere yeleğe bayıldım anneciğinin ellerine sağlık Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin..:)
anne annesinin ördügü yelekleri ve bikaç çorap zıbını eklemedim aynı oldugu için henüz takım da almadım 5 li set gibi olanlardan ilerde alıcam onlarıda ilerde yüklerim inşallahh
ayy demetcim cok guzelmisss canım yaa sağlıkla giysin bebişin. nerden aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?