darkk cok guselmıs ornegı bende ornek arıodumm senden kopıss cekıyım bari:)
melıkecımm fenerlı dıılım ama guselmıss aldıklarrn:):)
gule gulwe gıysınn bebeıslerımmmizzzz
dark hepsi çooookkkkkkk güzeller tatlım güle güle giysin bebişin
dark hepsi çoooook güzell.güle güle kullanın
hepsi çook güzeller.güzel günlerde gitsinler inşallah. bende aldıklarımı çekeyim ekleyeyim inşallah.battaniye örüyorum bide kapşonlu ceket onları bitireyim de ekleyeyim inşallah
valla ben uğur böcekliye bayıldımmm
darkkkk canım harika şeyler almıssın kuzum yaa bayıldımmmmmm. sağlıkla güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah canım benimmmmnerelerden aldın bunlarıı?
sağol kuzummmmmmmmmmmmmm a.s.
aminn insallah :Saruboceq:
salı pazarından aldık canım. chicco ürünleri de satan biryerdi. cok güzel seyler vardı yaa... hele ki kızlar icin bayıldım bayılldımmm :)))))))
AYYYYYY bayıldıımm cok güzellerrrrrrrrrrr :)))))))))))
güle güle giyinsin kuzuu
ne kadara aldın canım sorması ayip feneriumdan ? ben böyle birşeyi sordum 44tlydi
melikecim cok guzelmiss canimmm bebisinin fenerli hastane cikisii :) biz de besiktaslısını alcaz inşallah :))
darkcımm yelek cok şık cok sevimliii
guzel gunlerde giydirmek nasip olur hepimize insallahh
melikecım fenerıuma bende gıttım cok güsel kıyafetler var tulum sordum bende yanı dogduguna 58 dedı yaa
darkk cok guselmıs ornegı bende ornek arıodumm senden kopıss cekıyım bari:)
melıkecımm fenerlı dıılım ama guselmıss aldıklarrn:):)
gule gulwe gıysınn bebeıslerımmmizzzz
Hastane cıkısımız tam takım...
Battaniyemiz..
Buda hastane cıkısıymış ama tam takım degilmiş, ben anlamaz öyle söylediler kaydirigubbakcemile3
Buda uğur böcüklüüüü :)))
Alt açma setimiz...
Satıcı adamı hasta ettim... Süslü püslü şeyler olsun,mavi mavi şeyler vgösterme bana dedim :)))) ne zor begeniyosun be abla diyor bana sonra anneme dönüp, gelinin mi diye sorduu hahahahahaha . bende kızıyımmm dedimm. gelininse vay haline diyecektim dedi anneme ahahha.
Havlumuz.. Bornoz takımı alıcaktım ama kullanışızsız olurmuş yeni doğan bebeye. Annem ve ablam öyle buyurdular bişi diyemedim
Fenerbahçeli battaniyemiz... ( aldırmamışlardı bir sürü battaniye olduuu diyee...gözüm kaldı döndüm geriye ve aldım :lepi: )
Önlüklerimiz...
Tulumlarımız...
Patiklerimiz ...
Doğuştan fanatiğiz))
Anneannemiz çok begendi diye aldık)
Çoraplarımız...
Chicco çıtçıtlı badilerimiz..
Çıtçıtlı badilerimiz..
alt esofmanlar,tulum ve sapkası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?