2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

Havuzlu han heryerden uygun oluyor bugün görümcemde ordaydı oğluşuma battaniye, alt açma seti ve denizci hastane çıkışlarından almış daha görmedim ama :))

gerçekten cok güzel ve cesit coookk. anne icinde bebek icin de hersey cok güzel. mevlüt takımıda begendim birtane ama ona zaman var diye almadım böyle papyonlu felandı cok güzeldi artık doğumdan sonra alırım cıkıp bi ara

bayıldımmmm coook güzel olmusss maasallah canımmm:):) valla beni 2 haftadır araba tutuyor nasıl yapcaz bilmiyorum valla ilaç alıp cıkarız ogün herhalde:)

esime yemek vereyim gelcem:):)

teşekkür ederizzzzzzzzzz melike teyzesiiiiiiiiiiiii a.s. tamam canım benim esimde bana seslenip duruyor zaten. adam sevindirik oldu bugun pek bir neşeli oğlanın eşyalarına bakıp bakıp duruor :)))))))))))

:)) evet canım çok şanslısın aslında şekerli istiyorum ama şimdiden koyulmaz ee ne zaman doğum yapacağımızında garantisi yok kim ben doğumdayken doldurcak onları o yüzden lavantalı buzdolabı süsü yapayım şimdiden hazır olsun dedim..Ben 70 kuruşa buldum bi yerde :))

Feyza ve dark cicileriniz çok güzel kızlar..Güle güle kullansın bebişler...

Bende ay başında son eksikleri tamamlayacağım inşallah şekerlerini falan alıcam..
^
cok sagol canim.ben de netten siparis verrim facebokkda tanesi 1 milyona yapan biri var.yurt disinada gönderiyor.burda baktim.türkiye parasi 8 milyon bir tanesi.burda da kendim yapsam malzemesi cok pahali.

tskler canim bu son ekledigim babamizin süprizi.yarin beraber gidelim diyor.yarin da barakim artikin.

Tesekkurler kızlar daha da güzelleri sizlerin olsuuuunnnnnnnnnnn.
feyza cnm senin ciciler de cok güzel
cok tsk canim.kizlari süslüycez oglanlarin canim kalsin:)))

bakın bakalım:)

kızlar bunlarıda bız aldık bugun eşimlee

nivea setini çantasını begendıgım ıcın aldım yoksa sebamed set almıstım
sebamed çantasını hedıye verdıler

Eklentiler

• $IMG00999.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $IMG01000.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG01001.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG01002.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG01003.webp
    3 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…