Havuzlu han heryerden uygun oluyor bugün görümcemde ordaydı oğluşuma battaniye, alt açma seti ve denizci hastane çıkışlarından almış daha görmedim ama :))
bayıldımmmm coook güzel olmusss maasallah canımmm:):) valla beni 2 haftadır araba tutuyor nasıl yapcaz bilmiyorum valla ilaç alıp cıkarız ogün herhalde:)
esime yemek vereyim gelcem:):)
Biberonların tanesi 1tlydi canım. evet dedigin gibi aynısı olmaz napalım elti birde yani :)) eltiminkinin içinde draje şeker vardı hastane de dagıtıldı kayınvalidem aldı. hastane de dagılacak olanı kayınvalidem alıcak ona ne yaptıysam Doruk'a da yapacam diyor da :))p sanslıyım hehehe.
^Feyza ve dark cicileriniz çok güzel kızlar..Güle güle kullansın bebişler...
Bende ay başında son eksikleri tamamlayacağım inşallah şekerlerini falan alıcam..
tskler canim bu son ekledigim babamizin süprizi.yarin beraber gidelim diyor.yarin da barakim artikin.feyzacım cok güzel cicileriniz güle güle kullanın canım:)
Darkkkkkımm gen e yaptın yapacağını bayıldım burda resmen sekerlerine sepetine geceliğine kapı süsüne pijamanaaaa Mevlam güzel günlerde sağlıkla Doruk paşayla beraber kullanmayı nasip etsnnn:):)
ayyy cok güzeller nasıl karsıda fiyatlar canım?
cok tsk canim.kizlari süslüycez oglanlarin canim kalsin:)))Tesekkurler kızlar daha da güzelleri sizlerin olsuuuunnnnnnnnnnn.
feyza cnm senin ciciler de cok güzel
^
cok sagol canim.ben de netten siparis verrim facebokkda tanesi 1 milyona yapan biri var.yurt disinada gönderiyor.burda baktim.türkiye parasi 8 milyon bir tanesi.burda da kendim yapsam malzemesi cok pahali.
tskler canim bu son ekledigim babamizin süprizi.yarin beraber gidelim diyor.yarin da barakim artikin.
cok tsk canim.kizlari süslüycez oglanlarin canim kalsin:)))
bayıldımmmm coook güzel olmusss maasallah canımmm:):) valla beni 2 haftadır araba tutuyor nasıl yapcaz bilmiyorum valla ilaç alıp cıkarız ogün herhalde:)
esime yemek vereyim gelcem:):)
oto koltuklarım lacivert ve turuncu olanlar
Colours - Smart Silverline - Car seats 0-13 kg
yok melikecim o ilaçlardan almamalısın
kızlar bunlarıda bız aldık bugun eşimlee
nivea setini çantasını begendıgım ıcın aldım yoksa sebamed set almıstım
sebamed çantasını hedıye verdıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?