2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

mezime cok güzel canım babanneye bak maşallah
bizimki de anca gezsin kaydirigubbakcemile3

bence buhar makinesi almayın acayip gereksiz birşey... zaten kış bebeği yıkadığınız şeyleri evde kurutacaksınız ondan baya buhar oluyo evde :)))

biz oğlum doğmadan almıştık kendimiz için tefalden buhar makinesi, hava çok kuru oluyo diye kaleriferden dolayı...sonra oğlum doğdu onun odasına koyduk 1 ay bile kullanmadık kaldırdık...bence çok kullanışlı bişey değil, hem bakteri ürettiğini de söylüyolar ama yinede siz bilirsiniz....

mezimecim güle güle kullan aldıklarını
bencede buhar makinesi gereksiz zaten odaya bi bardak su koysan buhar ortamı yaratıyo bence

Bende son eksiklerimizi gördüm , görümcemin getirecekleride var pazar geleceklermiş eşimi ziyarete getirirse onlarıda eklerim..Ateş ölçer, termometre ve 1 nevresim takımı daha alacağım onlarıda netten sipariş vericez..

Mevlüt Takımımız

Küçük Biberonumuz, Burun Aspiratörümüz, Göğüs Kremim ve Emzirme Atletim

Kalın Battaniyemiz

Lohusa Geceliğim

Oğluşumun Şekerleri Malzemeleri alıp ablamla beraber yaptık

Bugün netten aldığım çıngırağımız

Son düzenleme:
nevyascım hepsi çok güzeller.. güle güle sağlıkla kullanın inş. şekerlerin çok güzel olmuş bende bunların pembesini düşünüyorum. bana yardımcı olur musun? malzemeleri nereden alacağım ve biberonların içine ne koydun?

Nevyascım güle güle kullanın canım masallah tüm eksikleri tamamladın sen heralde.
Bu cıngıraktan bende sipariş etmiştim bende begendim inş. bebişlerimizde begenir

Kapı süsümüzü unutmuşum :)) bunuda ben kendim yaptım toplamda 7 liraya mal oldu bana yapmayu düşünenlere fikir olsun..

nevyaass çok gzlleer güle güle kullansın oğluşun

Canım sağol daha güzelleri sizin olsun inşallah..

hepsi cok güzel canımm güle güle kullanın.

Sağol canım daha güzelleri Haktan Doruk paşanın olsun inşallah..

Sağol canım eminim seninkilerde çok güzel olacaktır..Malzemeleri eminönü tahtakaleden aldım canım..Ben erkenden yaptığım için lavantalı buzdolabı süsü olarak hazırladım canım...Bütün malzemeleri tek yerden alabiliyorsun..Lavanta ve silikon hariç canım..İçine sadece şeker koyayım dersen daha kolay olur senin tercihine kalıyor..Şayet doğum yapacağım gün belli olursa içine renkli şekerde düşünüyorum ama kısmet..Toplamda 48 biberon bana tüm malzemelerle 45 TL ye mal oldu canım.

Nevyascım güle güle kullanın canım masallah tüm eksikleri tamamladın sen heralde.
Bu cıngıraktan bende sipariş etmiştim bende begendim inş. bebişlerimizde begenir

Sağol canım bitti çok şükür eksikler bundan sonra alacaklarım kendimi tutamamamdan olur :roflol: biz çok beğenerek aldık eminim oğluşlarda çok beğenecektir canım kaydirigubbakcemile3

güle güle kullan canim herseyi bitirdin masallah eksik kalmadi
rabbim güle güle kullanmayida nasip etsin canim

ayyy kapı süsünüzde cok afilli olmuş hani ellerine sağlık canım.

güle güle kullan canim herseyi bitirdin masallah eksik kalmadi
rabbim güle güle kullanmayida nasip etsin canim

Sağol canım bitirdik çok şükür darısı başınıza :) Amin inşallah bebeklerimiz hepsini sağlıcakla kullanır..

ayyy kapı süsünüzde cok afilli olmuş hani ellerine sağlık canım.

bayanssulusmile benimde içime sindi canım güzel oldu gerçekten sağolasın..

Ben emınonunden alıcam bu suslerı hastane sekerlermızı yaparken aradan buda cıksın hazırları dunya para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…