2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

Buda karyolamız bugün aldık çok içime sindi 70*130 ebatında çok güzel duruyor ortapedik yatağı ve uyku setiyle beraber 500 TL ye aldık..

canım cok beğenmiştim MEvlam iyi günlerde kullanmayı nasip etsin sıpmadığı abi olduğunuda sağlıkla görün inş.:)

cnım cok tatlılar MAaşallah.. Mevlam iyi günlerde giymeyi nasip etsin:)

cok guzel tatlım hepsı saglıkla sıhhatle kullansın hepsını ..ben eklemedım daha ama bı ton sey aldım sonra hepsını bırden cekerım artıkk

esra,mehlika canlar güle güle giysin yavrulariniz insalllah hepside cok güzel canlarr
ay bizde nasip olsun buraya ögrenip ciciler eklemek yaaaa

melikecim cokkk guzelmis bebisinin cicileri canım maşallah, güzel sağlıklı günlerde giydirmek nasip olsun canım =)

ayy hepsine bayıldım cok güzeller melikecim.
pamidorda güzel şeyler varmış anlaşıldı

Esra ve melike canım cicileriniz çok güzel oğluşlar güle güle giysin inşallah üzerlerindede görürüz..

süper ya esra melike nevyas..harika şeyler almışsınız..ben daha tek tük..ama başlıcam artık:)

ayyy kızlar ne tatlı kıyafetler öyle yaaaa saglıkla giydirin inşş ben henüz cinsiyet bilmiyom die bişe almadım sadece annemin ördügü yelekler ve arkadşımın gödnerdigi bi yelek benimde bebegim olmadan ördügüm patik var :) ögrenince bikaç şey alıp eklerim

nevyascım senin aldıklarına bakınca inan benimde gözüm korktu haaa epey alınacak var off offf allah yardım etsin bize:)

Selam kızlar,
gecen gün cleanglobe dan battaniye ve ter bezi aldım. Organik pamuktan yapılıyormuş. ele alınıncada zaten farkediliyor hemen. yumusacık normalden farklı. Mikrofiber gibi. Çok güzel öneririm. biraz tuzlu ama.

Eklentiler

• $BATTANİYE.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 105
  • $TER BEZİ.webp
    690 bayt · Görüntüleme: 130
Son düzenleme:
ay dudu canim cok güzel iyi günlerde giydir üstünde de görelim oglusunun insallah
yarin bende cinsiyeti ögrencem sabah gitcem.ordan direk magazaya gitcem beyim yanimda olmuycak.onada süpriz olcak.
alidigim elbiseyi paket yapip vercem ona cinsiyetini öyle ögrensin.,kiz sa güzel kiz elbiseyi erkek se erkek elbisesi alcam.ilk kiyafetini bu sekilde alimis olcam:))
nasil fikir kizlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…