seni çok iyi anlıyorum canım insan rahat edemez gerçekten..bir ara eşim de babamların evinin küçüklüğünü bahane ederek kendi memleketinde yapmamı istedi, dünyam başıma yıkılacaktı, dedim annem her şeyimle ilgilenir, yemeğimi önüme getirir, orda rahat edemem kayınvalidemden çekinirim diye.. neyse fazla üstelemedi..kayınvalidem de lafını etmez vay gelin kendi memleketinde doğum yaptı falan diye..sana tavsiyem eşinin üstüne gitme hele kiş inatsa biraz duygu sömürüsü falan yap..
cnm eklenti olarak yapınca küçük kalıyor
hızlıresim yada dosyayuklu.tk dan yüklersen dah güzel oluyor
eline sağlık canım çok ciciler görüşemk üzere kızlar kçatım bne ii bakın kendinze stresten uzak durunnn
ben ciğer yiyorum =) bilerek değil ama sevdiğimden arada yiyorum...
bu tür şeylere de itibar etmiyorum.. o yüzden yemeye devam edicem :lepi:
cok sirinmis canim cok begendim cokda marifetlisin nasil yaptin bunalri cok seker olmus :)Kızlar bu arada ablamın kızı için yaptığım bebek şekerlerim bitti. Nihayet resimlerini ekliyorum. Resimlerde biraz sönük kalmış gerçekte çok daha şık. sempatiksalakcinni
cok sirinmis canim cok begendim cokda marifetlisin nasil yaptin bunalri cok seker olmus :)
ah ah becerikli olmak başka tabii sevcancımm bebek şekerleri falan maaşallah.....bebeğime örgü örüyüm diye çok heveslenmiştim; ama annem göstermeden öremem ki..neyse ki annem örüyor..
kizlar gulmeyin bir sey sorucam bebegim bir haftadir hareket ediyor ama ben bunu sevmedim orneginde tekim galiba ama tuhaf geliyo icimde bir sey kipirdiyo bebegimi cok seviyorum ama ben daha alisamadim bir bebegim olucagi fikrine tuhaf geliyo sorumuluklarindanda korkuyorum biraz nasil bakicam cocukalri coks everim ama benim olmasi baska tuhaf geliyor iste kimildadikca tuhaf oluyo icim sanki icimdeki bebek benim degilmis gibi yada baska bir seymis gibi oluyo psikolojim bozuk galiba ne onerirsiniz normalmi bu?
ben ciğer yiyorum =) bilerek değil ama sevdiğimden arada yiyorum...
bu tür şeylere de itibar etmiyorum.. o yüzden yemeye devam edicem :lepi:
Ahh canım gülmedim emin ol :) Henüz alışamamış olabilirsin ondna olabilir. Yarın kıpırdamasa tedirgin olursun çünkü.
Bu arada kızlar benimkide kıpırdayıp duruyor bugün ilk defa başladı gıdıklanıyorum sanki çok acayip güzel bi duygu.
kizlar gulmeyin bir sey sorucam bebegim bir haftadir hareket ediyor ama ben bunu sevmedim orneginde tekim galiba ama tuhaf geliyo icimde bir sey kipirdiyo bebegimi cok seviyorum ama ben daha alisamadim bir bebegim olucagi fikrine tuhaf geliyo sorumuluklarindanda korkuyorum biraz nasil bakicam cocukalri coks everim ama benim olmasi baska tuhaf geliyor iste kimildadikca tuhaf oluyo icim sanki icimdeki bebek benim degilmis gibi yada baska bir seymis gibi oluyo psikolojim bozuk galiba ne onerirsiniz normalmi bu?
burada hissedenleri okuyunca dün ilk defa acaba benimki geç mi kaldı diye ilk defa düşündüm. neyseki bugün doktor sitelerinde okudum. ilk gebelikte 20-22.haftalarda hissedilir genelde diye yazmışlar. birkaç siteden de kontrol ettim. siz erken hissedenler maşallah kulağınız karnınızda galiba :) demek benim oğlan 20-22.haftaları bekliyor, zira hiç hareket yok. ama açıkçası ilk kıpırdayışını hissettiğimdeki duygularımı merak ediyorum. annem "sen kesin korkarsın" diyor , " o zaman anlarsın esas içeride birinin olduğunu" diyor. siz de çok güzel bir duygu olduğundan bahsediyorsunuz, merak etmeye başladım açıkçası. neyse 1-2 haftaya bende bu çok özel duyguyu Allah nasip ederse yaşarım.
burada hissedenleri okuyunca dün ilk defa acaba benimki geç mi kaldı diye ilk defa düşündüm. neyseki bugün doktor sitelerinde okudum. ilk gebelikte 20-22.haftalarda hissedilir genelde diye yazmışlar. birkaç siteden de kontrol ettim. siz erken hissedenler maşallah kulağınız karnınızda galiba :) demek benim oğlan 20-22.haftaları bekliyor, zira hiç hareket yok. ama açıkçası ilk kıpırdayışını hissettiğimdeki duygularımı merak ediyorum. annem "sen kesin korkarsın" diyor , " o zaman anlarsın esas içeride birinin olduğunu" diyor. siz de çok güzel bir duygu olduğundan bahsediyorsunuz, merak etmeye başladım açıkçası. neyse 1-2 haftaya bende bu çok özel duyguyu Allah nasip ederse yaşarım.
Canım benim kimi anneler bu duygulara kapılması normal Sen bence hayatın zorluklarında onu koruyamamaktan endişe ediyorsun her anne aynı kaygılar içindedir farklı düşünselerde Zamanla geçer onunla konuşmayı dene benimde içimde oynadıkça içim bir tuhaf oluyor Mucizeye resmen tanık oluyoruz allahın izniyle keyif almaya bak.. Bizler gibi olabilmek için okadar çok çabalayan kadın var ki,anlatamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?