2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Doktorlara hiç güvenim kalmadı, kimi risk almamak kolayna kaçmak için kimi de 3-5 kuruş fazla para almak için sezeryan diyor, tabii İngiltere nasıl bilmiyorum herhalde bu konuda daha hassaslardır..

Çok zor zamanlar geçirmişsin. Ama işte insanın en güzel zamanlarını böyle geçirmesi çok koyuyor adama. Bende çok sorunlar yaşadım kayınvalidemle Ama eşim çok şükürki onlardan yana olmadı haklıyı haksızı ayırdı hep.

çok sabır etmişsin tebrikler bari şimdide gül geç aklına bile getirme haklı olan her zaman kazanır hihoyyyt

özlemcim allah kimseye yaşatmasın canımyaaaa. kendi yaşantımı gözü yaşlı okuyorum yok böyle bişey yaa.bir daha dünyaya gelsem yine canım eşim yine canım eşim. ilgine çok teşekkür ederim canım. kul bilmesse allah bilsin . artık adaletliyim herkese aynı davranıyorum diyen beni elinde tutmasını gütmesini beceremeyen hamile halinle erkenden kaldıran şimdide yeni gelininin elinden hazır cevaplık gören ve çocuklarının arkasından kendi çocuklarının arkasından atıp tutan rabbimin kulu kayınvalideciğime sonsuz teşekkürler bana bu dünyada doğruyu öğrettiği için. doğru nemi özlem. alırlarken gelin almıyoruz oda benim kızım diyoduya hayır ben sadece anamın kızıymışım. benim gibi edepli ev kızını alana kadarmış demekki. ve teşekkür ediyorum canım kocacığımı doğurduğu için. sana sonsuz teşekkürler kayınvalideciğim gün ola harman ola. unutma ileride sana benden başka bakan asla olamaz. yani yine bana geleceksin . o zaman edebi doğruyu anlayacaksın.. ben asla senin gibi olmayacağım. kendini kendi kapının önüne atılmış ve benim kapımın önünde gözünü açmış olacaksın.özürdilerim özlem cim .

Evet canım yanan ilk ekmek :)) çok yerinde bir tabir bende ilk gelinim. Ve zorluklarını hep yaşadım hep yaşıyorum. Ama kayınvalidem şimdi ikinci gelin arayışında kaynıma. Benim çalışmamı bile istemeyen biriydi şimdi oğluna çalışan gelin arıyor. :))) O akannehirBende pişiyor anlayacağınız ama ben yanıyorum...

hatırladıkça çıldırmak içten değil be arkadaşım. inş. unutmaya çalışırım ama 8 yıl unutamadıysam daha zor unutamam. yara gibi sanki içimde kötü huylu tümör gibi. kanıyor acı veriyor. allah bilir kulunu yükler üstüne çulunu.

offffffffffff offfffffffffffffffffffff. arkadaşlar inanın tansiyonum yada şekerim düştü. ne olu beni affedin hapinizden özürdilerim ama inanın kötüyüm. yarım saate kadar kocacım gelecek inş. ona kadar iyileşmem lazım sıkıntımla sizleri üzdüysem afedersiniz. iyi akşamlar dert ortaklarım senağlama

Slm güzeller..Şöyle bir bakabildim geri sayfalara.Arkadaşlardan doğum için yer konusunda zorlananlar var galiba.Ayşecim erkeklere farkındalığı öğretmek lazım,ama onların diliyle.ınş tatlıya bağlanır mesele...:Saruboceq:
Dr a gittik bugün..Kızım sağlıklı olacak inş..19+6 çıktık 4 gün önde bebeğim.323 gr maşallah 2li test yaptırmamıştım görünene göre % 85 normal bir bebek dedi.22.haftadan sonra ayrıntılı bakılacakmış..Gelecek haftaya tetanoz aşısı vurunabilirsin dedi.Bakalım hayırlısı...
Biz doğum için düşünüyoruz şimdiden...Normalde doğum zamanı yurtdışında olacağız.Şartlar iyiyse orda,değilse annemlerde kalırım herhalde...bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Doktorlara hiç güvenim kalmadı, kimi risk almamak kolayna kaçmak için kimi de 3-5 kuruş fazla para almak için sezeryan diyor, tabii İngiltere nasıl bilmiyorum herhalde bu konuda daha hassaslardır..

canim burdaki saglik sisteminde hamile oldugum icin hic bir masraf odemiyorum hepsini devlet karsiliyo nasil dersen? doktorum hindistanli tek sikayetim bu adamla aksanlarimiz bazen uymuyo dedigini anlamiyorum esim seninle alakali degil bende doktoru bazen anlamiyorum diyo yani bu adamlar ithal ben ingiliz doktor yanliz ozel olarak gordum iki haftada birde ona gidiyorum yine develt oduyo diger tum buyuk hastaneler zenci hindistanli doktor falan ama cok ilgileniyorlar her randevumdan iki gun once hatirlatma mektubu geliyo eve ilk hamileligimde sancim vardi bir gun hastanede kaldim gunde iki sefer sut menu geliyo ben cikolata severim kadin ozel cikolatali pasta getiriyodu bana simdi yiyemiyorum gerci :) yemek seciyosun menuleri var yani turkiyedeki devlet hastanelerinden cok cok farkli tertemiz ustelik ucrette odemiyorum hic bir sekilde iki hafta once ozel doktora gittim kucuk bir yer yine devlet oduyo benim yerime hamile oldugum icin ordaki doktor ingiliz adam super persembe buyuk hastaneye gidicem artik siklasti doktor ziyaretlerim yani sirf para icin sezeryan diyemezler bana cunku odeme yok epidural kullaniliyomus genelde burda sorucam bakalim sezeryanmi dicek normalmi ayrica onumuzdeki hafta kalp doktoru gorucekmis sorun falan varmi diye eko verdi doktor tedbir olarak.

banada izmirden kımı alınır demişti kayınvalidecim
am akendi köyünden alsa ona bakmazdı eminim izmirli gelin baktı hemde öyle baktımki asistanlar intörn doktorlar gıpta etti herkes annem sandı öyle baktım çok afedersiniz altına sürgü bile sürdüm sandalye tepesinde uyudum ama Allah bilsin yter
arkadaşımında dediği gibi oğlunu yani kocacığımı doğurduğu için kendisine minnettarım
zorluklarla büyütmüş allah razı olsun okutmuş adam etmiş ama eşimin hamuru iyiymiş
liseden beri dışarlarda yurtlarda kalmış yazın tatile gidincede afedersiniz eşşek gibi çalışmış balayından gelince bile çalıtırdılar ya bunlar yeni evli demediler aam 7 de uyuyodu yalmaz:lmaz:

A&S cim limon sıkayım biraz muhabbete :))) yaptığım bebek şekerinin resmini ekledim. haberin olsun.

cnm baktım çok güzel olmuş ama resimler çok küçük
pembe renkte mükemmel olmuş yeğenin ve kızına yaraşır olmuş
yamayı unuttum sinirden cnm kusuruma bakma

canim cekmissin allahtan cok sabirliymissin ama izi kaliyo iste unutulmuyo bir daha dunyaya gelecek degiliz ya cekmekte bazen iyi olmuyo ben cekemedim biraktim simdi diyorumki esimde bana acayip asikti agliya agliya ayrildi anneme yalvara yalvara kavga falan yoktu ben sadece artik sorun istemiyorum hayatimda bitti sana duygum dedim o sindiremedi bitmesini ama simdi dusunuyorum cekseydim sonu yoktu ya cek cek calis calis nereye kadar annem beni bir dahami doguracak simdi kizim olsa anne bitti dese tek laf etmem kizimdan kim daha degerli her sey bitiyo izi kaliyo sikma canini gecmis olsun sakin ol.

cnm inş dediğin gibi olur
maşallah kızına artık gelinlik çağı gelmiş oğluma istesemmi ne
şaka bi yana sağlıklı olmasına çok sevindim cnm gözün aydın

seni çok iyi anlıyorum canım insan rahat edemez gerçekten..bir ara eşim de babamların evinin küçüklüğünü bahane ederek kendi memleketinde yapmamı istedi, dünyam başıma yıkılacaktı, dedim annem her şeyimle ilgilenir, yemeğimi önüme getirir, orda rahat edemem kayınvalidemden çekinirim diye.. neyse fazla üstelemedi..kayınvalidem de lafını etmez vay gelin kendi memleketinde doğum yaptı falan diye..sana tavsiyem eşinin üstüne gitme hele kiş inatsa biraz duygu sömürüsü falan yap..

cnm baktım çok güzel olmuş ama resimler çok küçük
pembe renkte mükemmel olmuş yeğenin ve kızına yaraşır olmuş
yamayı unuttum sinirden cnm kusuruma bakma

Teşekkür ederim canım... Bende sen ekle dedin diye eklemiştim. Görmedin sandım da :))).. Resimler büyük ama neden böyle küçük gözüküyor anlamış değilim...

Teşekkür ederim canım... Bende sen ekle dedin diye eklemiştim. Görmedin sandım da :))).. Resimler büyük ama neden böyle küçük gözüküyor anlamış değilim...

cnm eklenti olarak yapınca küçük kalıyor
hızlıresim yada dosyayuklu.tk dan yüklersen dah güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…