canim ben kalp doktorlarina gittigimde ilac kullanilacak buyuklukte bir sorun yokd ediler iki uc kere gittim yanlzi senede kontrole gel faland ediler yani ilac falan vermediler kalp kacakcikalrimda yanlizca birinde mm bir aciklik kaliyormus kan pompalarken ama galiba ne olur olmaz doktor sezeryan diyebilir benim tahminim hayirlisi insallah,
canlarım ltfn dikkatle okuyun ne olur..... 2001 de evlendim. 4 aylık evliyken eşim çanakkaleye işe gitmekm zorunda kaldı. çare yoktu.daha çiçeği burnunda yeni gelinim hamileyim . kontrollerime eşimle gidemedim kaynanamın evindeyim. yeni gelin yalnız kalmazmış. anne evine göndermezler.ayda bir 45 günde bir izne gelirdi eşim. evde 2 kaynım var . karnım giderek büyüyorç hava sıcak. odamın kapıları kapalı. yatamıyorum. rahat edemiyorum.istediğim zaman tv izleyemiyorum rahatca. uzanamıyorum.sıkıntılarımı kimseye söyleyemiyorum. eşim götüremiyor çünki mahrumiyet büölgesi hamilesin bişi olursa ne yaparız diyor. hatta dağ başı arkadaşı eşini hastanaye yetiştirirklen yolda kaybetti.haklıda çünki dağbaşı yol yok iz yok hastane . kendisi şantiyede kalıyor. mecbur çalışöak zorunda. artık 3 kişiydik. gözümün yaşlarını ne silen oldu nede hışkırıklarımı duyan ayda bir kırk suratla zorla annecimin yanına gidebiliyodum. oradada rahat yoktu telefonlar hadş gel. arkamdan hemen gelmeler. 3 gün zor kalıyodum.ilk hamileliğimi hatırlamak istemediğim kadar kötüydü. ve doğum zamanınsa eşim yıllık izinini alark gelecekti. kontrol için pzts dr. gitmiştim. perşembeye doğurursun dedi. hemen aradım gel dedim. zaten tlf. bekliyodu canım eşim . o akşamı yola çıkarak geldi ama annesi kızdı doğursaydında öyle çağırsaydın dedi. canım eşim geldi ama bende tık yok doğuma dair. 1 hafta sonra oldu tabi izinde bitti. canım fedakar kocam 5 gün görebildi ve hıçkırıklarla ağlayarak işine dönmek zorunda kaldı. doğumdan sonra kendi evimde yatarım dedim tmm dedi eşim 5 gün evimdeydim tabi. sonra annesinde. 4 aylık evliyken giden eşim 17 ay sonra tamamen işi bitti ve geldi 17 ay hamileliğimle böyle zor geçti. çok stresliydi. bende in ş. böyle kaynanalık yapmayacağım allahın izniyle. allah gelini emenet veririmiş ona iyi bakın diye. kıymetimi bilen olmadı. haaaaa bide bu evde sabah 9 dan sonra kalkılmazmış. kaynana öyle diyo. şimdi yanında küçük gelini ver bereberler. nemi yapıyorlar gelin anca 12 de kalkıyo . neyse arkadaşlar sacın ilk ekmeği yanarmış. bende yanmıştım. ama eşime tapıyorum oda bana zor günleri atlattık. evimizdeyiz ve 2007 dede kızımız oldu. yanımda istemedim onu tabi tatlı dille söyledim. nerede rahatsan orada doğum yap. eşinle aran inş. düzelir canımm. şimdi nemi yapıyorum . şimdi ben ona kaynanalık yapıyorum. yeri geldiği zaman lafını veriyorum . inanın asla saygısız değilima ama aska kendimi ezdirmem artık . maymun gözünü açtı artıklmaz:
çok sabır etmişsin tebrikler bari şimdide gül geç aklına bile getirme haklı olan her zaman kazanır hihoyyytne olurrrrrrr bu geçmişime bi yorum yazın adı üstünde gelmiş geçmiş ama nelerr götürdüüü benndenn gençliğimin yarını gözyaşlarımın fazlasını şeklimi şemalimi herşeyimi. asssslllaaa unutamıyorumm yaaaaahayat işteeeeeee.
ah canım ya sende neler çekmişsin
bizdede şöyle oldu aslında biz 2008 yazında evlenicektik eşim okulu bitiremedi bende olsun dedim evliyken askere gidersin dedim aman iyiki eşim kabul etmemiş yoksa 5 ay neler yaprdım ben bilmiyorum geç olsun da güç olmasın dedik nikahlı 1.5 sene bekledik
bende ilk gelinim yani yanan ilk ekmek:)
evt yabancıların bu huyu çok güzel kimse kimseye karışmıyor burdada karışmazlarsa olmuyor aman ya harbiden herkes ne doluymuş meğer
Doktorlara hiç güvenim kalmadı, kimi risk almamak kolayna kaçmak için kimi de 3-5 kuruş fazla para almak için sezeryan diyor, tabii İngiltere nasıl bilmiyorum herhalde bu konuda daha hassaslardır..
Evet canım yanan ilk ekmek :)) çok yerinde bir tabir bende ilk gelinim. Ve zorluklarını hep yaşadım hep yaşıyorum. Ama kayınvalidem şimdi ikinci gelin arayışında kaynıma. Benim çalışmamı bile istemeyen biriydi şimdi oğluna çalışan gelin arıyor. :))) O akannehirBende pişiyor anlayacağınız ama ben yanıyorum...
A&S cim limon sıkayım biraz muhabbete :))) yaptığım bebek şekerinin resmini ekledim. haberin olsun.
hatırladıkça çıldırmak içten değil be arkadaşım. inş. unutmaya çalışırım ama 8 yıl unutamadıysam daha zor unutamam. yara gibi sanki içimde kötü huylu tümör gibi. kanıyor acı veriyor. allah bilir kulunu yükler üstüne çulunu.
Slm güzeller..Şöyle bir bakabildim geri sayfalara.Arkadaşlardan doğum için yer konusunda zorlananlar var galiba.Ayşecim erkeklere farkındalığı öğretmek lazım,ama onların diliyle.İnş tatlıya bağlanır mesele...:Saruboceq:
Dr a gittik bugün..Kızım sağlıklı olacak inş..19+6 çıktık 4 gün önde bebeğim.323 gr maşallah2li test yaptırmamıştım görünene göre % 85 normal bir bebek dedi.22.haftadan sonra ayrıntılı bakılacakmış..Gelecek haftaya tetanoz aşısı vurunabilirsin dedi.Bakalım hayırlısı...
Biz doğum için düşünüyoruz şimdiden...Normalde doğum zamanı yurtdışında olacağız.Şartlar iyiyse orda,değilse annemlerde kalırım herhalde...bilmiyorumkismile
A&S cim limon sıkayım biraz muhabbete :))) yaptığım bebek şekerinin resmini ekledim. haberin olsun.
kızlar nasılsınız
ben çok kötüyüm eşimle kavga ettim canım çok sıkkın az çok biliyorsunuz mahrumiyet bölgesindeyim adam akıllı bi hastanede doğum yapmak istiyorum oda git gel 500 km bende izmirde doğum yapmayı önerdim önceleri tmm dedi bugünde kendi memleketinde yapacakmışım
kaynananın kayınbabanın yanında rahat edemem dedim haksızmıyım lohusalık bu oda yok sen onları sevmiyonda bilmem ne diye başladı orda olacak dedi kesti attı bende orda yapacağıma burdaki ebelere yaptırırım dedim şimdi çekti işe gitti
haksızmıyım kızlar ya siz söyleyin
cnm baktım çok güzel olmuş ama resimler çok küçük
pembe renkte mükemmel olmuş yeğenin ve kızına yaraşır olmuş
yamayı unuttum sinirden cnm kusuruma bakma
Teşekkür ederim canım... Bende sen ekle dedin diye eklemiştim. Görmedin sandım da :))).. Resimler büyük ama neden böyle küçük gözüküyor anlamış değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?