2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

caycay
benim hamile kaldığımda 3,12 çıkmıştı,yükselmiş.ilaç dozumu arttırdık.
4 hafta geçti şimdi yine tahlil yaptıracağım işte.
seninki nasıl okadar düşük çıkmış ya.1,72 ise iyi bir değer.

aksine ben konuşuyorum ama kimse oralı olmuyor
ilaç tavsiye ettim başka şeyler yazdım ama yok yani
e durum böyle olunca yazmak gelmiyo içimden

canım benim bir ara çok düşmüştü o yüzden bukadar düşük çıkıyor şimdi

aksine ben konuşuyorum ama kimse oralı olmuyor
ilaç tavsiye ettim başka şeyler yazdım ama yok yani
e durum böyle olunca yazmak gelmiyo içimden

canım ben hiç ilaç kullanmıyorum ki yorum yapim sana.başım çatlasa bile ilaç almaya korkuyorum yavruma zararı olur die

benim bulantılar azaldı gibi ama iştah yok ,sende durum nasıl sevecen1 ?

bendede hiç bulantı yok da hiç bişey yiyesim olmuyo.kendimi tok hissediyorum karnım gguruldayınca anlıyorum ki acıkmışım.annem kızıyo küçücük bişey doğurcaksın azıcık ye die

ay selam kızlar bende geldim geçmişi oku oku yeni bitirdim...nasılsınız şeker anneler??
ya ben bunu beğendim gerçekten canım...güzelmiş....bu linki verdiğin e.bebek comun burada bizim dükkanın biraz ilersinde satış mağzası var ordan alabilirim bende..hoşuma gitti yani....bide emzik demişsin onlar nasıl ki dahamı kullanışlı canım???
kızlar benimde ilk başlarda çok midem bulanıyodu. zorla yiye yiye geçti ve 5 kilo aldım.
ay bende şiştim sorma 3-4 kg aldım .....bende 75 ile doğursam çok sevinirim valla....benim göbeğim çıktı valla 2 gündür burda çaycı ablamızbile diyor belli olmaya başladı diye...ayy canım benim yaww minik kivim büyüyor
Herkese merabaaaaa, nasılsınız güzel anneler????

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bendede hiç bulantı yok da hiç bişey yiyesim olmuyo.kendimi tok hissediyorum karnım gguruldayınca anlıyorum ki acıkmışım.annem kızıyo küçücük bişey doğurcaksın azıcık ye die

küçük daha kolay doğmuyomu rahat tarafı olur mu acep sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…