bayanlar okadar kişi var forumda hiç kimse konuşmuyor yahu napıyosunuz anlamadım ki ben kaçim en iyisi,bu sizde muhabbet yok[/QUOT
dur nere kaçıyon ayol, iş güç arasında ben anca bakıyorum. buraya bi sohbet bölümü açsalar daha kolay ve rahat olur kanımca:hulya:
canım linki yaptım ama buraya ekleyemedim hata veriyortekrar deneyeceğim
caycay
benim hamile kaldığımda 3,12 çıkmıştı,yükselmiş.ilaç dozumu arttırdık.
4 hafta geçti şimdi yine tahlil yaptıracağım işte.
Seninki nasıl okadar düşük çıkmış ya.1,72 ise iyi bir değer.
bayanlar okadar kişi var forumda hiç kimse konuşmuyor yahu napıyosunuz anlamadım ki ben kaçim en iyisi,bu sizde muhabbet yok[/QUOT
dur nere kaçıyon ayol, iş güç arasında ben anca bakıyorum. buraya bi sohbet bölümü açsalar daha kolay ve rahat olur kanımca:hulya:
dayanamadım geldim gene ne iş gücü var ki evde ben hiç bişeye elimi sürmez oldum
aksine ben konuşuyorum ama kimse oralı olmuyor
ilaç tavsiye ettim başka şeyler yazdım ama yok yani
e durum böyle olunca yazmak gelmiyo içimden
benim bulantılar azaldı gibi ama iştah yok ,sende durum nasıl sevecen1 ?
ya ben bunu beğendim gerçekten canım...güzelmiş....bu linki verdiğin e.bebek comun burada bizim dükkanın biraz ilersinde satış mağzası var ordan alabilirim bende..hoşuma gitti yani....bide emzik demişsin onlar nasıl ki dahamı kullanışlı canım???günaydın kızlar günümüz güzel geçsin inş.
kızımın ateşini ölçerken çok zorlanıyorum huylanıyo istemiyo ölçmemi
bu linktekinden almayı düşünüyorum ona
hem kardeşide kullanır
sizce nasıl yakınlarınızda kullanan varmı ?
Braun Thermoscan Ateş Ölçer 4520 - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ay bende şiştim sorma 3-4 kg aldım .....bende 75 ile doğursam çok sevinirim valla....benim göbeğim çıktı valla 2 gündür burda çaycı ablamızbile diyor belli olmaya başladı diye...ayy canım benim yaww minik kivim büyüyorkızlar benimde ilk başlarda çok midem bulanıyodu. zorla yiye yiye geçti ve 5 kilo aldım.
Herkese merabaaaaa, nasılsınız güzel anneler????
bendede hiç bulantı yok da hiç bişey yiyesim olmuyo.kendimi tok hissediyorum karnım gguruldayınca anlıyorum ki acıkmışım.annem kızıyo küçücük bişey doğurcaksın azıcık ye die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?