2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam canım..peki bu emziklilerde güzel ateş ölçüyormudur..ya bu ateş ölcenler arasında baya fiyat farkı oluyor bende ondan çok tereddüt ediyorm..30 lirayada var 130 lirayada var canım.

canım benim nasılsın?nasıl gidiyor minişin nasıl?:ecrin_bebek:

iyi gidiyorda, bugün sabahtan beri hafif adet ağrısı gibi bişiler oldu karnıma. nedendir bilemedim. dün servis söförü bastı gaza , bütün çukarlara girdi, kızdım adama sonunda ama ağrı oldu az yine.
inşallah bişi yoktur.:hulya:

tamam canım..peki bu emziklilerde güzel ateş ölçüyormudur..ya bu ateş ölcenler arasında baya fiyat farkı oluyor bende ondan çok tereddüt ediyorm..30 lirayada var 130 lirayada var canım.

emzikliler nasıl ölçüyor fazla bilgim yok canım ama en sağlıklısı kulaktan ölçülen onu biliyorum. kızımın doktoruda aynı markanın kulaktan ateşölçerini kullanıyor gayet memnun. a.s

Bugün iyiyim çok şükür yaa, işe de konsantre oldum sayılır. Ama yemek yapmak zulüm benim için de. Acıktığımı hiç hissetmiyorum. Zoraki yiyorum...

Benimle dalga geçmeye başlaadılar bile...

geçmiş olsun canım birşey yoktur endişelenme
geçen günde ben servisi yakalıcam diye epey koştum kasık ve belimde ağrım oldu şükür kanama fln olmadı yerimseniben

arkadaşlar aranızda sağlık ocağına gidip kayıt yaptıran var mı böle bişey yaptırmamaız gerekiyomu diğer topiklerde bahsediyolar

tabi dikkat etmemiz lazım canım servis şöförüde nerden anlıcak dimi...senin dediğin iyi olmuş...çok ayakta kalmamaya çalış valla...masa başındasın ya zaten böyle ayaklarını uzat masa latından canım....arada birde 10 dk hareket et yürü dolaş büroda kan dolaşımın hızlansın sadece okadar...iyi gelir bence..bide soğukta kalınca benim karnım ağrıyor..sıcak çok iyi geliyor..ayaklarına şal falan at belki faydası olur..

emzikliler nasıl ölçüyor fazla bilgim yok canım ama en sağlıklısı kulaktan ölçülen onu biliyorum. kızımın doktoruda aynı markanın kulaktan ateşölçerini kullanıyor gayet memnun. a.s

demek kulak daha iyi...doktorda kullandığına göre garanti demekki...sağol canım.

Ben de servisle gidiyorum. Yollar çok bozuk. Hoplaya zıplaya bi hal oluyorum. Kasıklarım sancıyor sonra bilmiyorumkismile

lila cım.. madem listeyle ilgileniyorsun benim SAT yanlış olmuş.. ben yanlış söylemiş olabilirim.. düzeltirsen sevinirim.. çok da önemli değil aslıdna.. düzeltmesende sorun değil.. sat 24 Aralık... Kasım değil..

ne olsun canım iyi olmaya çalışıyoruz :) 2 gündür keyifsizim midem ağzımda bişey emek istemiyorum bakalım inşallah geçecek bu günlerboshayallersmile
geçmişolsun canım....ya az kalmış 10.haftadan sonra yavaş yavaş hafifliyormuş canım.bende pek yok allahtan..geçen hafta oldu bi..sonra çok iyiyim çokşükür tekrarlamıyor...
arkadaşlar aranızda sağlık ocağına gidip kayıt yaptıran var mı böle bişey yaptırmamaız gerekiyomu diğer topiklerde bahsediyolar

burdada konuşuluyor canım hatta kayıt yaptıran birsürü arkadaşımız var.....
ama kayıt yaptırınca negibi avantajımız oluyor onu bilemiyorum...
ben özel hasthçgidiyorum herşeyim yapılıyor..yani yinede sağlıkocağına kaydolayımmı acaba?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…