lapacı tamam canım düzelttim.
bende sağlık ocağına kayıt olacağım.
tetenoz aşılarımız yapılacak.ama daha erken diye gitmedim bir ara uğramam lazım...
Kizlar grip oldum( hemde bu ilk trimestrde ikinci kere olusum ( bizim buralarda -40 derece soguk!! ne kadar caba gostersem de baskalari grip getiryo bulastiryo ( napcam simdi???:çok üzgünüm:
çokk geçmiş olsun saltanat.. bana dr um grip olduğunda bol ıhlamur iç demişti.. limonlu.... desteklerle atlatmaya çalışacaksın artık
sagol canim! Isten sonra hemen gidip ihlamur alacam.. Insallah bebege bi zarar gelmezdusuk te olsa grip virusunun cocuga gitme ihtimali varmis ya.. Cok korkyom! Insallah bisey olmaz:saruboceq:
canım bende şu ana kadar 2 kez grip oldum.bol bol meyve ye,portakal,greyfurt,limon.
c vitamini almaya bak.ilaç kullanamadığımız için kendimize bakmamız gerekiyor.
bende çok korktum bebeğim etkilenirmi diye ama ateşine dikkat ettiğin sürece bişey olmaz korkma.
öncelikle geçmiş olsun.moralini bozma biliyorsun moral her hastalığa çare oluyor.gönlünü ferah tut canım
Kizlar destekleriniz icin Allah razi olsun!!!!! insallah sizin kendi sagliniz ve bebislerinizin de sagligi cok iyi olur!! hepinizi cok cok opuyorum gercekten cok morel verdiniz!!!opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?