2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lapacı tamam canım düzelttim.
bende sağlık ocağına kayıt olacağım.
tetenoz aşılarımız yapılacak.ama daha erken diye gitmedim bir ara uğramam lazım...

lapacı tamam canım düzelttim.
bende sağlık ocağına kayıt olacağım.
tetenoz aşılarımız yapılacak.ama daha erken diye gitmedim bir ara uğramam lazım...

çokk saoll a.s.
benimde gitmem lazım ama ne zaman? çalışınca h.içi bir gün izin almak gerek =(

sağlık ocağına bende gidemiyorum çalışıyorum diye.
artık tetanoz aşısı zamanı gelince giderim.ozamana kadar zaten ihtiyaç
yok sanırım.doktora gidiyoruz zaten.

o aşı nezamanmış??sağlık ocağında birtek tetenaoz aşısımı lacağız?

tetanoz aşısı 20.haftadan sonra yapılıyor.bebek doğduktan sonra bebeğin aşılarınıda ücretsiz yapıyorlar.

Kizlar grip oldum( hemde bu ilk trimestrde ikinci kere olusum( bizim buralarda -40 derece soguk!! ne kadar caba gostersem de baskalari grip getiryo bulastiryo( napcam simdi???:çok üzgünüm:

Kizlar grip oldum( hemde bu ilk trimestrde ikinci kere olusum( bizim buralarda -40 derece soguk!! ne kadar caba gostersem de baskalari grip getiryo bulastiryo( napcam simdi???:çok üzgünüm:

çokk geçmiş olsun saltanat.. bana dr um grip olduğunda bol ıhlamur iç demişti.. limonlu.... desteklerle atlatmaya çalışacaksın artık

canım bende şu ana kadar 2 kez grip oldum.bol bol meyve ye,portakal,greyfurt,limon.
c vitamini almaya bak.ilaç kullanamadığımız için kendimize bakmamız gerekiyor.
bende çok korktum bebeğim etkilenirmi diye ama ateşine dikkat ettiğin sürece bişey olmaz korkma.

çokk geçmiş olsun saltanat.. bana dr um grip olduğunda bol ıhlamur iç demişti.. limonlu.... desteklerle atlatmaya çalışacaksın artık

sagol canim! isten sonra hemen gidip ihlamur alacam.. insallah bebege bi zarar gelmez dusuk te olsa grip virusunun cocuga gitme ihtimali varmis ya.. cok korkyom! insallah bisey olmaz:Saruboceq:

sagol canim! Isten sonra hemen gidip ihlamur alacam.. Insallah bebege bi zarar gelmez dusuk te olsa grip virusunun cocuga gitme ihtimali varmis ya.. Cok korkyom! Insallah bisey olmaz:saruboceq:

öncelikle geçmiş olsun.moralini bozma biliyorsun moral her hastalığa çare oluyor.gönlünü ferah tut canım

endişe etme... kışın grip olan bir sürü anne adayı oluyor... ozi nin dediği gibi bol c vitamini al.. kivi, ortakal limon... ıhlamurunu iç... iyileşirsin inş kısa sürede

Ayyyy sana da gecmis olsun insallah bi daha olmazsin! gecen grip oldugumda cok limonlu cay ictim ve simdi limonun kokusuna midem bulanyo..
evet cok meyve yicem ve bugun doktoruma sordum "insti" diye cay varmis onu ic dedi. gecende grip oldugumda o cayi almistim ama cok icmedim cunku iceriginde dusuge sebep olabilecek bitkiler varmis..ama az miktarda kisa sureligine icince bisey olmaz sanirim..
bu sefer onu da icmeyi denicem..insallah bi daha grip olmayiz ve cocugumuza zarar gelmez!:enbuyukkk:

öncelikle geçmiş olsun.moralini bozma biliyorsun moral her hastalığa çare oluyor.gönlünü ferah tut canım

tamam ins.. evet gercekten moreli bozmamak lazim.. ama bi daha grip olmim diye cok caba gostermistim olmadi.. sanki bebegime yeterince bakamiyormusum gibi gelyo.. ama elimde degil ya. istekiler getiryo bi yerden virus :sm_confused:

canım ben grip olduğumda doktor sana hiç bir ilaç vermek istemiyorum.
ılık ılık su iç bol bol demişti bana...
çok çok geçmiş olsun...

Kizlar destekleriniz icin Allah razi olsun!!!!! insallah sizin kendi sagliniz ve bebislerinizin de sagligi cok iyi olur!! hepinizi cok cok opuyorum gercekten cok morel verdiniz!!!opuyorumnanaktan

kızlar listemizi bi kontrol edin lütfen.
eksik yalnış olanlar varsa bana yazsın..
yi diyorum bebek smileylerini kaldırdım çünkü maşallah listemiz çok bereketli en fazla 50 adet kullanabilirmişiz 50 yi çoktaaan geçtik :)

cikolata86 dedigin gibi istirahat edip yatasim gelyo ama calisan insan icin zor ya benim zaten cok uykum vardi grip olduktan sonra daha beter oldu. resmen masamda uyuyorum bazen mutfaga gidip uyuyorum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…