cikolata86 dedigin gibi istirahat edip yatasim gelyo ama calisan insan icin zor yabenim zaten cok uykum vardi grip olduktan sonra daha beter oldu. resmen masamda uyuyorum bazen mutfaga gidip uyuyorum :kedi:
o uyuklama problemi bende de var.bazen başımı asaya koyuyorum.şef uyarıyo,patron görcek bak diyo
başımı bile koyamıyorum yaaa.
doktorunla konuşsan 2 günlük rapor yazsa iyi gelir tatlım
mutfakta kestirmek güzel fikir
bende bazen masamda uyucak hale geliyorum sempatiksalakcinni
kızlar bu arada intenetten bebek için lazım şeylere bakıyorum.herşey çok pahalı yaa
ve hepsi de gerekli şeyler.nerden alacaz bunları daha uygun fiyatlara.yandık valla.
kızlar bu arada intenetten bebek için lazım şeylere bakıyorum.herşey çok pahalı yaa
ve hepsi de gerekli şeyler.nerden alacaz bunları daha uygun fiyatlara.yandık valla.
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/277456-el-emegim-goz-nurum-bebek-orgulerim.html
kızlar şu linke bakın ya bayıldım.budan bir arkadaş bunları örüp satıyormuş nekadar şirinler değilmi....
oy miniklerimizn cinsiyeti belli olsaydı hele kızlar için neler var neler yaaa çok şeker...
selam güzel anneler nasılsınız?
ben bu konuda çok şanslıyım kızlar.ablam yeğenimin bütün gerekli eşyalarını saklamıştı benim için.bebek mikrofonundan tutta biberon steril makinasına kadar aklınıza ne geliyorsa herşey var oda takımına gelince zaten kendi atölyemiz var tasarımını yapıp orada yaptırıcam.yeterki sağ salim alıyım kucağıma bebeğimi benim için gerisi kolay
selam güzel anneler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?