2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile3 ben listenin en basinda yer aliyormusum SAT tarihine gore 25 Agustosta dogum yapmam lazim ama dr gec dollenme olmus ve 7Eylul gibi dogum yapacaksin dedi..bilmiyorum, hayirlisi olsun. bu gribi bi atlatalim da once..

o uyuklama problemi bende de var.bazen başımı asaya koyuyorum.şef uyarıyo,patron görcek bak diyo
başımı bile koyamıyorum yaaa.

kızlar bu arada intenetten bebek için lazım şeylere bakıyorum.herşey çok pahalı yaa
ve hepsi de gerekli şeyler.nerden alacaz bunları daha uygun fiyatlara.yandık valla.

cikolata86 dedigin gibi istirahat edip yatasim gelyo ama calisan insan icin zor ya benim zaten cok uykum vardi grip olduktan sonra daha beter oldu. resmen masamda uyuyorum bazen mutfaga gidip uyuyorum :kedi:

doktorunla konuşsan 2 günlük rapor yazsa iyi gelir tatlım
mutfakta kestirmek güzel fikir
bende bazen masamda uyucak hale geliyorum sempatiksalakcinni

kaç kişi olduk lilacım..sayı versene yanlara...bende merak ettim kaçkişi olduğumuzuboshayallersmile

o uyuklama problemi bende de var.bazen başımı asaya koyuyorum.şef uyarıyo,patron görcek bak diyo
başımı bile koyamıyorum yaaa.

hehe bizim sef baska yerde oturyo beni gorme ihtimali az ama yine de korka korka uyuyorum. cunku hic ama hic dayanamiyorum. nerde uyumak daha rahat diye WC dahil olmak uzere tum ofis binasini inceldim. sonuc olarak kazak gibi kalin bisey alip mutfagin masasina onlari yastik yaparak uyumak daha rahat ve guvenli oldugu sonucuna vardm. cunku patronlardan kimse mutfaga girmyo sırnaşık şey

canım 61 kişiyiz şu an .
başta sayı vermiştim ama sürekli yeni anneler eklenince sıralama olmuyor uğraştırıyor.
çünkü sata göre girdiğim için.
mesela yeni bir anne seliyor sat 20 aralık diyor ben onu alıp 20 aralıkların arasına koyuyorum.
tamamen bitsin ondan sonra sıra vereceğim şu an hala eklenenler var.
mesela gece 18 yaşında bir kardeşimiz katıldı aramıza :)

doktorunla konuşsan 2 günlük rapor yazsa iyi gelir tatlım
mutfakta kestirmek güzel fikir
bende bazen masamda uyucak hale geliyorum sempatiksalakcinni

doktorum rapor yazamicam, dayanacak haldesin dedi bilmiyorumkisdemek nerdeyse herkes uykucu oluyormus dm bu donem.. ben bazen isten eve gelip direk yataga giryom. kocis zavalli kendisi yemek yapip yiyo bulasik ta yikyo, Allah razi olsun kendisenden cok anlayisli davranyo ve cok destek oluyoŞeniz

kızlar bu arada intenetten bebek için lazım şeylere bakıyorum.herşey çok pahalı yaa
ve hepsi de gerekli şeyler.nerden alacaz bunları daha uygun fiyatlara.yandık valla.

evet canım malesef öyle
ben başladım almaya anca biter zaten
çantasını aldım
h.sonuda ateşölçer ve telsizini alıcam
ay sonu maaşımı alıncada sağma makinesini alırım kısmetse
bu tür elektronik ve pahalı olanları şimdiden alıcam sonradaya minik ıvır zıvırları tamamlarım,
hepsini birden bir ayda almak zor olur, bütçeyi sarsar

ben bu konuda çok şanslıyım kızlar.ablam yeğenimin bütün gerekli eşyalarını saklamıştı benim için.bebek mikrofonundan tutta biberon steril makinasına kadar aklınıza ne geliyorsa herşey var oda takımına gelince zaten kendi atölyemiz var tasarımını yapıp orada yaptırıcam.yeterki sağ salim alıyım kucağıma bebeğimi benim için gerisi kolay

kızlar şu linke bakın ya bayıldım.budan bir arkadaş bunları örüp satıyormuş nekadar şirinler değilmi....
oy miniklerimizn cinsiyeti belli olsaydı hele kızlar için neler var neler yaaa çok şeker...[/QUO

ayyy cok tatlilar yaaaa!! biz kendimiz oyle seyler ormeyi ogrenelim! ne guzel olurdu kendimiz orerek cocugumuza giydirseydik! insallah en az 1tane bisey orup cocugumuza giydirelim

çok şanslıymışsın valla.

Kızlar kalplerimiz bir galiba bende bugün bebe için gerekli şeylerin listesini buldum biyerden ve şöyle kabaca fiyatlara göz attım...
Kıyafetleri hiç katmadan 5milyarı geçti bile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…