2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk canımm...valla masraf çok gerçekten erkende başlamayın diyorlar,alışverişe başlayan arkadaşlar var aramızda galiba.bende zor tutuyorum kendimi ama daha erken diyede bişey yapmıyorum..

gerçi erken dah yani kendi adıma henüz iki ay oldu ki çoğumuzda öyleyizz.cinsiyeti belli olduktan sonra 5,6 aylarda başlasam yeter gibi geliyor.çok sonlarada bırakmak istemiyorum malum sıcaklarda şişmiş olucaz zor olur ...

sleepy80 bende senin resimdeki gibi olucam sanırım.4 aylık hamile arkadaşımdan daha büyük göbeğim öncedende göbekliydim zaten.bu durumda yazın çok zorlanıcam sanırım

ya valla canım benim göbekte feci ama sanırsam gazdan.doktorum emişti 6 aylık gibi şişer diye.ama dediğin gibi yazın naparız bilmem.bebek arbaları o kar pahalımı yavv...neyse eylülde oluıcaklar bahara kadar pek gerek olmaz herhalde..

paranı koy kenara baharda alırsın . ben öyle yapıcam:hulya:

sleepy canım modeline göre değişiyor ben travel sistem istiyorum ve 3 tekerlekli onlar ortalama o fiyatta oluyor. kızımında var arabası ve puseti ama arabasını çok iyisinden alamamıştık hurda oldu
puseti sağlam duruyor. puset yazın daha kullanışlı oluyor
bebek arabalarıda kışın

yani bazı şeyler hemen kullanılmıyordur zaten.araba koltuğuda mesela sonra alınabilir.

sağ salim olsunlarda alıcaz artık herşeylerini gerçi ben pek birşey almıycam ama doğumdan önce evde tadilat yapmam lazım baharda artık yaparım

puset ve bebek arabası farklı şeylermi ben hep aynı sanıyordum:)))) tecrübesizlik bu olsa gerek:)) ee tabi iyisini almak lazım bencede bebişlerin rahatı ve dayanıklılık için...aman sağsalim göriyimde hiçbişeyin parasında değilim..

Kızlar doktordan geldim öğlen :) yavrumun kalbi pıtır pıtır öyle şekerdi ki.... Doktor dedi 8+5 oldun artık miğde bulantıların geçmiştir :kedi: hiç olmadı ki dedim.... Aaaa ne kadar şanlısın dedi...

cikolatacım bende geçen gün bunu düşünüyordum acaba hangisi daha kullanışlı olur diye.
4 tekerleklimi 3 tekerleklimi..
son yıllarda 3 tekerlekliler çok revaçta..

evet bende ancak baharda başlıyabilirim odasını önce baoşaltıp boya falan yaptırmak lazım epey iş var yani...

oy ne güzel sevcancım nasıl görünüyor ultrasonda.bende cmt gidicem acayip heyecanlıyım...

oh oh maşallah bebişe.
gerçektende şanslısın.böyle konuşan annelere öyle özeniyorum ki....keşke benimde hiç olmasaydı yada geçmiş olsa..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…