- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
cikolatacım bende geçen gün bunu düşünüyordum acaba hangisi daha kullanışlı olur diye.
4 tekerleklimi 3 tekerleklimi..
son yıllarda 3 tekerlekliler çok revaçta..
oh oh maşallah bebişe.
gerçektende şanslısın.böyle konuşan annelere öyle özeniyorum ki....keşke benimde hiç olmasaydı yada geçmiş olsa..bilmiyorumkismile
Kızlar doktordan geldim öğlen :) yavrumun kalbi pıtır pıtır öyle şekerdi ki.... Doktor dedi 8+5 oldun artık miğde bulantıların geçmiştir :kedi: hiç olmadı ki dedim.... Aaaa ne kadar şanlısın dedi...
oy ne güzel sevcancım nasıl görünüyor ultrasonda.bende cmt gidicem acayip heyecanlıyım...
çok sevindim canım hadi gözün aydın.insan nasıl rahatlıyor değilmi bebeği görünce.kaç mm olmuş bebiş?
puset ve bebek arabası farklı şeylermi ben hep aynı sanıyordum:)))) tecrübesizlik bu olsa gerek:)) ee tabi iyisini almak lazım bencede bebişlerin rahatı ve dayanıklılık için...aman sağsalim göriyimde hiçbişeyin parasında değilim..
farklı şeyler canım puset daha az teferuatı olan hafif yazlık arabalar
ilk link puset
Toyiki - FOR ME PUSET
ikincisi bebek arabası
Jane Slalom Pro 3 Tekerlekli Bebek Arabası + Matrix Cup 2009 | | Bebefix.com+
bu biberonlardanda tavsiye ederim
Bebek Biberonları ve Emzikleri > Biberonlar > CHİCCO gaz engelleyici 30 derece acılı 250mlhttp://www.civcivbebe.com/productDetail.aspx?ID=1144
Bende 3 tekerleklileri beyeniyorum kızlar acaba kullanışlımıdır? Birde bizim burda Carrefourdan bakmıştım 3 tekerlekli bebek arabası 650 TL ydi baya kaliteli bişeye benziyordu.Fakat geçen gün gittigidiyor da baktım aynı arabalar 300 tl ye bile vardı. Orasıda çok uygun gibi geldi bana.
cikolatacım bende geçen gün bunu düşünüyordum acaba hangisi daha kullanışlı olur diye.
4 tekerleklimi 3 tekerleklimi..
son yıllarda 3 tekerlekliler çok revaçta..
canım çok sağol inceliyorum hemen tedrübeli annelere ihtiyacımız olucak demek veşanslıyızki burası var, artık sorularımızdan kurtulamasssın :)))
Kızlar doktordan geldim öğlen :) yavrumun kalbi pıtır pıtır öyle şekerdi ki.... Doktor dedi 8+5 oldun artık miğde bulantıların geçmiştir :kedi: hiç olmadı ki dedim.... Aaaa ne kadar şanlısın dedi...
sevcancım kızım 31 aylık :)
7 aylık olsa tırlatırdım sanırım eyvahedigeldismile
Ayy pardon :) aslında ben de allah yardımcın olsun falan dicektim ama dedim moralini bozmayım ayyy iyiymiş o zaman 2,5 yaşında..
Ben şimdi bunu nasıl büyütücem diye kaygılanıyorum. Çalışmak zorundayımAnnem bakıcak muhtemelen annemlere yakın bi eve taşınıcam... Dün çok üzüldüm ben doğumdan sonra ücertesiz izin alabilirim sanıyordum bebeğim en azından 7-8 aylık olana kadar bakardım diyodum ama dün öyle bi şansımın olmadığını söylediler dünden beri ağlıyorum üzülüyorum. Doğuma kadar çalışırsın 4 aylık olunca başlarsın işe dedi müdür, nasıl bırakıcam 4 aylık bebeği... Müdür dediki sen daha doğurmadan böyle yapıyosun yüzünü görünce ne yapıcaksın, nasıl bırakıcaksın dedi... Çok zor olacak...
Sen ne kadarlık bıraktın canım kızını yada çalışan kızlar siz ne kadar bakabilceksiniz? :gitme: Sanırım acayip desteğinize ihtiyacım var arkdaşlar... mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?