canım öncelikle çalıştığın kurum büyük bir yermi bilmiyorum ama müdürünün sana ücretsiz izin hakkını verme / vermeme gibi bir lüksü yok bu tasarruf sana bağlı. elinde kapı gibi kanun var dava etsen kazanırsın o derece yani
ben kızımı bıraktığımda 2ay 3 haftalıktı çok üzüldüm ağladım o acıktığında göğsüm sızlıyodu süt geliyodu felan. zamanla o da sende alışıyorsun. ben ücretsiz iznimi kendim kullanmadım çünkü bankaya yeni girmiştim girdiğim ay hamile kalmıştım yüzüm tutmamıştı ücretsiz izin kullanmaya. bu bebeğimde 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz 1 ayda yıllık izin toplamda 11 ay kullancam. sonrada kızım kreşe bebek bakıcıya, başında da valide durucak. plan bu. allahım nasip ederse. üzme canını ve hakkını ara
Of of ben 2 aylık kuzumu bırakıp çalışıcam. Kime emanet ederim bilmiyorum...
Of of ben 2 aylık kuzumu bırakıp çalışıcam. Kime emanet ederim bilmiyorum...
Evet cnm hep içimde bi korku vardı bişey oldumu olacakmı ama o kıpırtıyı görünce insan çok mutlu oluyor. Eşim yapışmış ultrasona :) Hep konuşuyoduk eşimle sanki kalp atışını görünce inancım bebeğimiz olduğuna diyordum gerçektende öyle oluyor. Rabbim doğumlarını da göstersin inşallah...
Evet cnm şirket büyük kurumsal biryer.. Ben 8 yıldır burdayım utanmasa ne gerek vardı dicek.... Müdürle görüşürken Ben de dedimki ücretsiz izin hakkım olduğunu sanıyordum hayır öyle bir hakkın yok dedi. Bu gün doktorada sordum özel şirketlerde karşılıklı anlaşmaya bağlı eğer yerine bakabilecek kimse yoksa vermeyedebilir dedi personelci bi arkadaşımda var zorluk çıkarabilir dedi... Şimdiden düşünüyorum üzülüyorum... Sende çok küçük bırakmışsınoff nasıl olacak allahım yardımcımız olsun.
sevcancım benim de niyetim öyle 2 ay doğum öncesi 2 ay doğum sonrası ve 4 ay da ücretsiz izin alıcam...
6 aylıken de işe başlamış olucam...
Aa tabii bu benim planım... Belki şirketten 4 ay ücretsiz izin vermeyebilirler...
Ben vereceklermiş gibi plan yapıyorum şimdilik... Yoğunuk falan olursa o dönem bizim fuar dönemleri olyor... Ücretsiz izin olarak olmasa bile hatada 3 gün şirkete giderim 1 günü zaten süt izni oluyor diğer bir güü de evden homeofis idare ederim...
Şimdi de hamile olmadığım halde homeofis takılabiliyorum... Hatta müdür bile diyo böyle daha verimli oluyor diye....
Ama tabii ben şanslı azınlıktayım, maalesef hemen hemen hiçbir işyeri beimki kadar kolaylık sağlamıyor....
Ayy pardon :) aslında ben de allah yardımcın olsun falan dicektim ama dedim moralini bozmayım ayyy iyiymiş o zaman 2,5 yaşında..
Ben şimdi bunu nasıl büyütücem diye kaygılanıyorum. Çalışmak zorundayımAnnem bakıcak muhtemelen annemlere yakın bi eve taşınıcam... Dün çok üzüldüm ben doğumdan sonra ücertesiz izin alabilirim sanıyordum bebeğim en azından 7-8 aylık olana kadar bakardım diyodum ama dün öyle bi şansımın olmadığını söylediler dünden beri ağlıyorum üzülüyorum. Doğuma kadar çalışırsın 4 aylık olunca başlarsın işe dedi müdür, nasıl bırakıcam 4 aylık bebeği... Müdür dediki sen daha doğurmadan böyle yapıyosun yüzünü görünce ne yapıcaksın, nasıl bırakıcaksın dedi... Çok zor olacak...
Sen ne kadarlık bıraktın canım kızını yada çalışan kızlar siz ne kadar bakabilceksiniz? :gitme: Sanırım acayip desteğinize ihtiyacım var arkdaşlar... mafoldumben
kızlar, ALLAH tamamına erdirsin, sağlıkla gelsin tüm meleklerimiz. maşaallah, her biri sağlıkla doğsun, hayırlı evlat olsunlar dilerimopuyorumnanaktan
boş gebelik nedeniyle kürtaj olmak zorunda kalan,2010 nisan annesiydim...
şuan da ALLAHA şükürler olsun ki 2010 eylülde tabi ALLAH nasip ederse anne olacağım.
hepimize bu yolda kolaylıklar dilerim...
bence sen kanunun ilgili maddesini netten araştır canım eğer madde öyleyse yapacak bişi yok
allah yardımcın olsun neyseki annecin bakacakmış için rahat olur
kızlar, ALLAH tamamına erdirsin, sağlıkla gelsin tüm meleklerimiz. maşaallah, her biri sağlıkla doğsun, hayırlı evlat olsunlar dilerimopuyorumnanaktan
boş gebelik nedeniyle kürtaj olmak zorunda kalan,2010 nisan annesiydim...
şuan da ALLAHA şükürler olsun ki 2010 eylülde tabi ALLAH nasip ederse anne olacağım.
hepimize bu yolda kolaylıklar dilerim...
bozocum canım dikkat et kendine, yatarak daha rahatsan yat bitanem....
Umarım ikinci üçayımızda herşey daha rahat olur....
selam kızlar
uğrayamıyorum artık
hep yatıyorum ayağa kalktığım an acayip bulantım oluyor
geçse şu günler biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?