2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevcancım benim de niyetim öyle 2 ay doğum öncesi 2 ay doğum sonrası ve 4 ay da ücretsiz izin alıcam...
6 aylıken de işe başlamış olucam...
Aa tabii bu benim planım... Belki şirketten 4 ay ücretsiz izin vermeyebilirler...
Ben vereceklermiş gibi plan yapıyorum şimdilik... Yoğunuk falan olursa o dönem bizim fuar dönemleri olyor... Ücretsiz izin olarak olmasa bile hatada 3 gün şirkete giderim 1 günü zaten süt izni oluyor diğer bir güü de evden homeofis idare ederim...
Şimdi de hamile olmadığım halde homeofis takılabiliyorum... Hatta müdür bile diyo böyle daha verimli oluyor diye....
Ama tabii ben şanslı azınlıktayım, maalesef hemen hemen hiçbir işyeri beimki kadar kolaylık sağlamıyor....

çikolata Allah kavuştursun canım bir an önce..
denizcim bende oturamıyorlar ya o yüzden diye düşünmüştüm ama demekki gerekli bişey evet bunuda listeye ekledik sağol canımm...

çikolata Allah kavuştursun canım bir an önce..
denizcim bende oturamıyorlar ya o yüzden diye düşünmüştüm ama demekki gerekli bişey evet bunuda listeye ekledik sağol canımm...

Evet cnm şirket büyük kurumsal biryer.. Ben 8 yıldır burdayım utanmasa ne gerek vardı dicek.... Müdürle görüşürken Ben de dedimki ücretsiz izin hakkım olduğunu sanıyordum hayır öyle bir hakkın yok dedi. Bu gün doktorada sordum özel şirketlerde karşılıklı anlaşmaya bağlı eğer yerine bakabilecek kimse yoksa vermeyedebilir dedi personelci bi arkadaşımda var zorluk çıkarabilir dedi... Şimdiden düşünüyorum üzülüyorum... Sende çok küçük bırakmışsın off nasıl olacak allahım yardımcımız olsun.

selam kızlar
uğrayamıyorum artık
hep yatıyorum ayağa kalktığım an acayip bulantım oluyor
geçse şu günler biran önce

kızlar, ALLAH tamamına erdirsin, sağlıkla gelsin tüm meleklerimiz. maşaallah, her biri sağlıkla doğsun, hayırlı evlat olsunlar dilerimopuyorumnanaktan
boş gebelik nedeniyle kürtaj olmak zorunda kalan,2010 nisan annesiydim...
şuan da ALLAHA şükürler olsun ki 2010 eylülde tabi ALLAH nasip ederse anne olacağım.
hepimize bu yolda kolaylıklar dilerim...

haydi gözün aydın canım.. minişi de görmüşsün "ben burdayım" diyen güp güp sesini de....

bence sen kanunun ilgili maddesini netten araştır canım eğer madde öyleyse yapacak bişi yok
allah yardımcın olsun neyseki annecin bakacakmış için rahat olur

Evet senin şirket güzelmiş cnm eğer vermezlerse dediğin gibi bende süt iznimi kullanırım cumarteside çalışmıyorum en azında 3 gün bakarım çocuğuma...... Belki acırlarda izin verirler ne diyim. Aslında verebilir biliyorum ama kıllık çıkartıyor... Kendiside anne 2 çocuklu ben bıraktım sende bırakırsın diyo.

bozocum canım dikkat et kendine, yatarak daha rahatsan yat bitanem....
Umarım ikinci üçayımızda herşey daha rahat olur....

canım genede şanslısın bukadar sıkma canını en azından bak annen var o bakacak ya annen olmasaydıda bakıcıya bırakmak zorunda kalsaydın

allah bir daha yaşatmasın
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
hoşgeldin aramızakaydirigubbakcemile5

bence sen kanunun ilgili maddesini netten araştır canım eğer madde öyleyse yapacak bişi yok
allah yardımcın olsun neyseki annecin bakacakmış için rahat olur

İçim bu konuda fazlasıyla rahat... Fakat işte kendim büyütmeyi terbiyesini kendim vermeyi çok isterdim. Yine bunada şükür... Saolun destekleriniz için kızlar... :gitme:

canım beniim hoşgeldin aramıza...
inşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsın.
sende eylül annesi olduğuna göre listemize ekleyelim seni istersen.
bana
son adet tarihi.
tahmini doğum tarihini verirsen hemen listeye ekleyelim....

Yaa kızlar ben cetvetlde SAT a göre 8+2 görünüyorum ama ultrasona göre 6+4üm...
O yüzden daha kalp atışını duyamam gerhalde değil mi??,
4+1deyken 3 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım demişti o zaman 14-15 şubat gibi gitmem lazım....
Eşme sevgililer günü süprizi olacaktı ama seyahate gidecek ve sevgililer gününde burada olmayacak....
HAftasonu ben onun yanına giderim belki Ankara'ya...
Yani kalp atışlarımız haftaya kaldı.....

selam kızlar
uğrayamıyorum artık
hep yatıyorum ayağa kalktığım an acayip bulantım oluyor
geçse şu günler biran önce

bende bu gün seni düşünüyordum bozocum.
ya bende kötüyüm ama aramızda en ağır geçiren sensin.serum falanda kar etmiyo artık demi.
ama güzelim artık yavaş yavaş azalır diyorlar inşallah öyle olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…