2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım genede şanslısın bukadar sıkma canını en azından bak annen var o bakacak ya annen olmasaydıda bakıcıya bırakmak zorunda kalsaydın

Evet bu konuda haklısınız çok şükür halime... memur arkadaşların Allah yardımıcısı olsun... Burada bakıcı ücretleri 600 tl falan... başka iller nasıl bilemiyorum tabi.

arkadaslar ben de yeni katıldım aranıza.buradaki arkadaslar çok rahatlar masallah yaaa.esya bile almaya baslamışlar ben öle değilim.2 gündür de evdeyim gidemiyorum işe

yok canım ya serum bile fayda etmedi kollarım mosmor oldu
1 tane kaldı taktıramadım gidemedim hastaneye
sırt üstü bile yatamıyorum sanki ağzıma geliyor herşey
sen nasıl oldun ben hala su bile içemiyorum
süt felan hiç içemiyorum beslenme 0 bende mafoldumben

bu arada beni de eklerseniz sevinirim arkadaslar.ben 9 haftalık hamileyim.kasık ve vajinamda agrı var.sizde de oluyo mu böle agrılar acaba

kadın yöneticiler daha acımasız oluyor genelde
bende c.tesi pazar evdeyim normalde
cumalarıda süt izni kullanıcam
4 gün iş 3 gün evde geçecek ama şöyle bi durum var
süt izni 1 yaşına kdr veriliyor
ben ztn 11 aylıkken başlıcam işe
süt iznide toplu olarak 1 aya fln geliyo onuda katarım 12 aylık olunca başlarım sanırım
arada kaynamasın

canım ultrasonda ne çıkarsa o doğru olan.. geç döllenme oluyor o zaman sat la ultrason birbirini tutmuyor.. benim sat a göre 9 haftalık olmam gerekiyor.. ama dr ultrasonda ölçtü ve bebek şu kadar dedi.. yeni bir sat bulucaz sana dedi ve bebeğin ölçüsüne uygun sat söyledi... bende sat sorulduğunda dr un dediğini söylüyorum... yani cetvelde sende 6+4 yapmalısın....22 aralık olmalı senin sat... benim 24 aralık çünkü 6+6 yım..

aynı aynı canım suyu ağzımdan içiyorum burdumdan geri çıkıyo.
artık oturup ağlıyorum.
ne kendimi ne bebeği besleyemiyorum bunun içinde son derece agrasif oluyorum.
yarın doktora gidicem yine.
karaciğer emzimlerim yüksek çıkmıştı bakalım ne olacak..mafoldumben

zor olmalı allah yardımcın olsun 3 ayı doldurmana az kalmış geçer inş.

ylnrk şu bilgilerini yollarmısın...

sat :
tahmini doğum tarihi....

bekliyorum listeye ekliycem...

Aynen öyle cnm malesef insafsızlar... Senin yine güzel olacak çok şükür nerdeyse 1 yaşına kadar bebeklesin. Bu arada kızınıda hemen kreşe vermessin onunlada vakit geçirmiş olursun... opuyorumnanaktan

sağolun kızlar hoşbuldum.
kilo : 55
SAT : 24 Aralık
tahmini doğum tarihi : 30 Eylül
herkese tekrar sağlıklı bir hamilelik dilerim...

sağolun kızlar hoşbuldum.
kilo : 55
SAT : 24 Aralık
tahmini doğum tarihi : 30 Eylül
herkese tekrar sağlıklı bir hamilelik dilerim...

=) benimle aynısın.. 6+6.. =))
allah tamamına erdirsin.. sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inş.. kalp sesini duydun mu?

ben kaçar kızlar yine başladı bulantılar
kendinize ve bebişlere iyi bakın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…