2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
=) benimle aynısın.. 6+6.. =))
allah tamamına erdirsin.. sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inş.. kalp sesini duydun mu?

sağol canım , amin hepimiz için.
kalp sesini 6+4 te yani pazartesi, abdominal (karındn) ultrasonla Rabbim'e şükürler olsun ki duydum canım.
ama duyulmayadabilir bu günler, geç döllenme gibi nedenlerle...

kusura bakmayın yaaa.bu arada ben de sizin gibi olmak istiyorum.ben malesef pinpirikli bi insanım.kasık agrım yüzünden 2 gündür okula bile gitmiyorum sizde de oluyo mu böyle seyler

sağol canım , amin hepimiz için.
kalp sesini 6+4 te yani pazartesi, abdominal (karındn) ultrasonla Rabbim'e şükürler olsun ki duydum canım.
ama duyulmayadabilir bu günler, geç döllenme gibi nedenlerle...

bende duydum çok şükür.. yarında testlerimi yaptıracağım bakalım....
tekrar hoşgeldinn... allah minişi sizlere bağışlasın.. hayırlı evlat olsun inş

tamamdır canım listedesin hoşgeldin aramıza..
kızlaaar 63 kişi olduk maşallaaaaaah 63 kere..
ne bereketli listemiz var :)))

Aynen öyle cnm malesef insafsızlar... Senin yine güzel olacak çok şükür nerdeyse 1 yaşına kadar bebeklesin. Bu arada kızınıda hemen kreşe vermessin onunlada vakit geçirmiş olursun... opuyorumnanaktan

evet canım inş. güzel olacak
bakma aslında yeni bebek kariyerimide çok kötü etkiledi tam terfi etmek üzereydim ( mayısta ) ama bebekle birlikte vermezler tabiki
neyse kısmet işte :)

kusura bakmayın yaaa.bu arada ben de sizin gibi olmak istiyorum.ben malesef pinpirikli bi insanım.kasık agrım yüzünden 2 gündür okula bile gitmiyorum sizde de oluyo mu böyle seyler

hoşgeldin ylnrkn hayırlı olsun... allah tamamına erdirsin inş...
normalde pimpirikli insan olabilirsin ama artık bebeğin var ve onun için sabırlı ve sakin olmayı öğrenmelisin... senin davranışların onu direkt etkiliyor...
bu zamanlarda ağrılar hepimizde oluyor zaman zaman... çok olmadığı sürece ve kanama olmadığı sürece çok dert etme ağrıları.. hamileliğinin tadını çıkar yerimseniben

tesekkürler lila.senin nasıl geciyo hamileliğin.ben de ALLAH a sükür bulantı kusma yok.ama biçok seyden tiksindim

ilk bebekte olur öyle telaşlar panikler
bende de oluyordu

bu ikinci bebeğim daha rahat davranıyorum :CüvCüv:

AMıNNNN lapacı.herkes aynısını söylüyor ama ben bebek için 1 sene bekledim. çok korkuyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…