hoşgeldiniz kızlar nasılsınız
günaydın kızlar.ben bugün okula gittim, derse giremeden eve dönmek zorunda kaldım. Sesim kısılmış arkadaşlar. Ilaçsız öksürmekten 2 haftadır ses gitmiş. Arkadaşlar epey bi güldüler. Gerçekten de komik oluyor. Eşim almaya geldi, o da güldü. Beni düşünen yok....
geçmiş olsun canım ya.ne kadarlık oldun tickerın dogrumu 10+6 mısın?
geçmiş olsun melek.dinlen işte oh ne güzel evinde yat.
bende evde olsam keşkeeee.
Canım ticker doğru aslında Sat'a göre. ama doktorum her gittiğimizde farklı bişey söylüyor. Ticker'la tuttuğuna şahit olmadım. Mesela bu cumartesi 12 haftalık olucaz. Bugün 11+5'iz doktoruma göre. Cts. ikili testimiz var. sositososito
Yok canım nerdeeeee, ne rahatı? Bronşiti 15 gündür atlatamadım. İlaçsız öksürmekten ciğerlerim ağrıyor. Sanırım ne kadar tiksinsem de pekmeze başlıycam
EN ÖNDE SEN VARSIN O ZAMAN SENİN DOGUM AGUSTOSTADA OLABİLİR 12, HAFTADA CİNSİYETTE BELLİ OLUYOMUŞ ÖGRENSEN NE GÜZEL OLUR.
canım yaa evde de rahat yok yani.öksürüğü ne geçirecek dr. bişey demedimiki.
bal iyi gelir sanırım.bal yiyormusun.
Günaydın kızlar.Ben bugün okula gittim, derse giremeden eve dönmek zorunda kaldım. Sesim kısılmış arkadaşlar. İlaçsız öksürmekten 2 haftadır ses gitmiş. Arkadaşlar epey bi güldüler. Gerçekten de komik oluyor. Eşim almaya geldi, o da güldü. Beni düşünen yok....
günaydın kızlar ben hastaneye gidiyorum.
karaciğer emzim değerlerlerine bakılacak düzelmişmi diye...
korkuyorum.
nolur bana dua edin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?