kızlar o şişkinlik bizdede var malesef buarada nasılsınız giremedik biz bir süredir malesef pazartesi idrarda yanma hissi dolayısıyla dra gittik iltihap olmuş dün gecede azcık idrardan kan geldi korktum buarada bizimkinn kolları bacakları oluşmuştu kocaman olmuş 3.5cm geçio 4 e doğru gidiodu yarın kan için bidaha gitcem antibiyotik kullanmaya başladık buarada
gecmiş olsun seker pembecim bende seni merak edip gecmişe bakıyordum. bende de idrarda iltihap cıktı 1 hafta antibiyotik kullandım. sonra gecti mi bilmiyorum. arada kasıntı oluyor. 11 hafta oldu bugün :))) bende haftaya carsamba gidecem 2li tarama testi yaptıracam ve toksiplazma testide yaptıracam gecenlerde cig köfte yemiştim ((
günaydın güzel anne adaylarrıııı..
dün hiç giremedim internete.... şu amniyosentez işi benim kafamı çok karıştırdı.. sizler ne yapacaksınız??
dr bana dediki rutin her hastama yaptırıyorum ben bunu... dünkü kağıtta yazıyordu 2li testte bir anormallik varsa %30-50 tespit edilebiliyomuş... 3lü testte %50-70.. amniyosentezde ise %99... ama %1 düşük tehlikesi var....
yurtdışında rutin her gebeye yapılıyormuş ama türkiyede gerekli görülürse yapılıyor.. benim aileden bir risk yok.. yaşım 29... herşey normal.. riskli grupta değilim.. ama zaten doktor rutin bu her hastama yapıyorum dedi.. galiba doktorumu değiştireceğim.. gereksiz olsa bile neden yaptırayım bu testi değil mi?
sizde de karnınızda gerilmeler oluyor mu
sanki içimde biri balon üflüyor ve o balonun içimde şiştiğini hissediyorum
biraz komik bi karşılaştırma oldu ama
daha önce 2 kere karnımad öldü bebeklerim çok terdirginim
o zamanda böyle bişey olmuştu
rahim büyüyordur demiştim kendimce ama malesef çok geçmedi ve öğrendik ki....
sizlerde de varmı bu karında gerilme vs.
normalde 18 inde kontrolüm var ama bişey olursa daha da erken gelebilirsin demişti dr.
daha bu p.tesi gittim kalp atışlarını gördük
sizce neyapmalıyım????????????
kızlar çok sağolun yaa.. bu 3.oldu artık size bişey sormayacağım. kaç kere yazdıysam bi cevap alamadım. birkaç kişi kendi aralarında toplanmış başka kimseye yanıt vermiyo. nasıl bi paylaşım anlamadım.. cevap alabilmek için sanırım önce sizin sorunlarınza bi yorum yapıp kendini kabullendirmesi gerekiyo insanın..neyse size iyi muhabbetler. ha sakın ama sakın yanıtlamayın kimsenin sorusunu yorulmayın boşuna....