kızlar yardımınıza ihtiyacım var!!!!
sizde de karnınızda gerilmeler oluyor mu
sanki içimde biri balon üflüyor ve o balonun içimde şiştiğini hissediyorum
biraz komik bi karşılaştırma oldu ama
daha önce 2 kere karnımad öldü bebeklerim çok terdirginim
o zamanda böyle bişey olmuştu
rahim büyüyordur demiştim kendimce ama malesef çok geçmedi ve öğrendik ki....
sizlerde de varmı bu karında gerilme vs.
normalde 18 inde kontrolüm var ama bişey olursa daha da erken gelebilirsin demişti dr.
daha bu p.tesi gittim kalp atışlarını gördük
sizce neyapmalıyım????????????
kızlar çok sağolun yaa.. bu 3.oldu artık size bişey sormayacağım. kaç kere yazdıysam bi cevap alamadım. birkaç kişi kendi aralarında toplanmış başka kimseye yanıt vermiyo. nasıl bi paylaşım anlamadım.. cevap alabilmek için sanırım önce sizin sorunlarınza bi yorum yapıp kendini kabullendirmesi gerekiyo insanın..neyse size iyi muhabbetler. ha sakın ama sakın yanıtlamayın kimsenin sorusunu yorulmayın boşuna....
kızlar sizdede sarı akıntı oluyormu bende 3-4 gündür günde 3-4 kez sarı akıntı olmaya baladı bir sorunmu var bende yoksa her hamilede oluyormu
kızlar meraba,
9 haftalık hamileyim ve doktorum bana tam idrar ve tam kan tahlili yaptırdı. bu tahlillerde rubella ıgg 500 çıktı ve kan tahlilinde plt 429 yani ikiside çok yüksek. sizce bunun anlamı nedir lütfen cevap verin çok korkuyorum inşallah kötü bişey değildir.
kızlar sizdede sarı akıntı oluyormu bende 3-4 gündür günde 3-4 kez sarı akıntı olmaya baladı bir sorunmu var bende yoksa her hamilede oluyormu
kızlar yardımınıza ihtiyacım var!!!!
sizde de karnınızda gerilmeler oluyor mu
sanki içimde biri balon üflüyor ve o balonun içimde şiştiğini hissediyorum
biraz komik bi karşılaştırma oldu ama
daha önce 2 kere karnımad öldü bebeklerim çok terdirginim
o zamanda böyle bişey olmuştu
rahim büyüyordur demiştim kendimce ama malesef çok geçmedi ve öğrendik ki....
sizlerde de varmı bu karında gerilme vs.
normalde 18 inde kontrolüm var ama bişey olursa daha da erken gelebilirsin demişti dr.
daha bu p.tesi gittim kalp atışlarını gördük
sizce neyapmalıyım????????????
kızlar ya benim merak ettiğim bu sizlerde de oluyor mu???
kızlar çok sağolun yaa.. bu 3.oldu artık size bişey sormayacağım. kaç kere yazdıysam bi cevap alamadım. birkaç kişi kendi aralarında toplanmış başka kimseye yanıt vermiyo. nasıl bi paylaşım anlamadım.. cevap alabilmek için sanırım önce sizin sorunlarınza bi yorum yapıp kendini kabullendirmesi gerekiyo insanın..neyse size iyi muhabbetler. ha sakın ama sakın yanıtlamayın kimsenin sorusunu yorulmayın boşuna....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?