2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gittiğin hastaneyi ara doktoru iste yardımcı olur.

olurmu öyle şey canımın içiii..:1hug:
muhakkak gözden kaçmıştır.
sor canım dinliyorum ben :)
hadii sıkma canını bak hepimizin ortak noktası eylülde kavuşacağımız bebeişleimiz :)

kızlar sizdede sarı akıntı oluyormu bende 3-4 gündür günde 3-4 kez sarı akıntı olmaya baladı bir sorunmu var bende yoksa her hamilede oluyormu

tamam canım gördüm.
sorduğun soru aslında zor.şöyleki çoğumuz bu terimlerin ne anlama geldiğini bilemiyoruz.onun için bu konuda seni aydınlatacak tek insan doktorundur.
biz burada ne desek yalnış olur seni yalnış yönlendirmiş oluruz...

kızlar sizdede sarı akıntı oluyormu bende 3-4 gündür günde 3-4 kez sarı akıntı olmaya baladı bir sorunmu var bende yoksa her hamilede oluyormu

aslında olmaması gereken bişey
istersen sağlık ocağına git ilaç yazarlar
önemli bişey değil ama tabii ama tedavi edilmesi lazım
muhtemelen intaaplanma gibi bişeydir ama sık karşılanışıyor

kızlar ya benim merak ettiğim bu sizlerde de oluyor mu???

zelcancım bende öyle bişiy hiç olmadı.sadece yatarken komidine falan uzandığım zaman bir gerilme oluyor hemen duruşumu düzeltiyorum.
bence doktorunu arayıp sorabilirsin.

acaba dedim rahim mi genişliyor ondan mı oluyor
onun için dedim burda bi sorayım bizim kızlarda da varmı böyle bişey
ama anlaşılan yok....

dün aradım dr. istersen gel bakalım dedi
ama eğer normalse gerek yok diye

ya canım olurmu öyle şey sende neden alınganlık yapıyorsu..gözden kaçmıştır yoksa herkez birbirni yeni tanıyor neden birkaç kişi toplansın ben öyle birşey hiç hissetmedim açıkçası....
birde sorduğun soru rubelle test sonuçlarıydı..verdiğin sayılardan birşey anlayamayız ki..negatifmi pozitifmi bunuda herkez anlar canım burada kimse okadar ayrıntıyı anlayacak durumda değildir...
canım birde bazen benim sorularımda cevapsız kalıyor arkadaşların yabilgisi yoktur yani neden cvp vermesinler...
birde önce sizin sorulara yorum yapmak lazım cevap almak için demişsin demek ki sende pek yorum yazan birisi değilsin....ben onu anladım....
sana karşı kimsenin bir kastı olduğunu sanmıyorum gerçekten...

teşekürler kızlar bendede bir taftadır kaşıntı vardı sarı akıntı sebebi olabilirmi ama 2 gündür şükür azaldı kaşıntım sanırım geçiyor

Anne olduğunuzda yaşınız 29.

ve Bebeğinizin büyük olasılıkla Kız

canım hamile kaldığın yaş yazılacak bence...senin kız çıkıyor sanırım

özlem cim sonuçları tekrar yaz ben sorunu görmedim ben gelmeden yazmışsın bende o testen oldum doktor sonuçlarıma iyi dedi benimkiyle karşılaştırabilirim istersen

zeynepcim bendede o bassettiğin gerginlik hiç olmuyor....istersen bi doktora git

ay gerçekten lilacım bu hesaplayıcı bozuk galiba..hamileliği 2 sene olarak düşüüyor sanırımbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…