2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeynep al canım burada bak...

günaydın
dün ilk defa istifra ettim çok kötüydü
iki akşamdır akşam yemeği yiyemiyorum mutfağada giremiyorum
kızıma valide yediriyor yemeğini mafoldumben

günaydın

ayvaaaah Allah yardımcın olsun tatlım.benimde senin dönemlerinde başlamıştı kabusum...
inşallah senin bulantıların benim kadar ağır geçmez.

şükür benim hafiflemeye başladı.

özlem arkadaşım mesajlarınada baktım birtane doğru düzgün mesajın bu toppikte. yok sende hiç paylaşımda bulunmamışsın sonrada fırçalayıp çıkıyorsun..asıl senin yaptığın nasıl bir paylaşım ben onu anlamadım...

Son düzenleme:
ayvaaaah Allah yardımcın olsun tatlım.benimde senin dönemlerinde başlamıştı kabusum...
inşallah senin bulantıların benim kadar ağır geçmez.

şükür benim hafiflemeye başladı.

ilacım var ama ben normaldede pek sevmem ilaç kullanmayı bu öğlen başlıcam düzenli içmeye. masada zor duruyorum başım öyle ağırki çok uykum var
içerdede toplantı var ikramların kokusu kaldırıyor midemi

günaydın

ay demek seninde başladı canım ..allah kolaylık versin..6.haftada oluyor biraz...benimde 6da 7 de biraz olmuştu ama senin demek daha şiddetli..allahtan yardımcın valide yanıonda yoksa çok zor olurdu..çok geçmişolsun

çikolatacım banada ilaç vermişti emadur içeriğini okudum hamileler hakkında kesin bir kanıt yoktur falan yazıyor korktum kullanmamıştım.
ilk 1 tane kullanmıştım oda prospektüsünü okumadan
zaten hiç bi işe yaramadı.
bu günlerde düzelmeye başladım inşallah seninde çabuk geçer.

ayyy atk yi merak adiyorum rabbim inşallah hayırlı haberlerle gelmesini nasip eder.
bu gün 2 tarama testi var...

Günaydın güzel anneler keyifler nasıl bugün....
Ben işe gitmedim, sabah felaket bir bulantıyla uyandım.... Afedersiniz hem alttan hem üstten cırcır gidiyor....
Doktoru aradı muz ye, başka bir ilaç alma dedi...
Yatıyorum, yattığım yerden de kkyı gözetliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…