2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lapacım bencede ....ben amniyosentezi yaptırmak istemiyorum 2li ve 3lü leri yapalım de....
gerekirse doktorun tepkisine göre karar verirsin ..hemen doktoru değiştirme konuşmayı dene bakalım ne diyecek....

zaten bana dediki ileriki dönemde olacak bu.. ben yapmıyorum işin ehli bir yere göndereceğim seni orada yaptırırsın... ama daha çok erken dedi.. yurtdışında rutin yapılıyor olmasıda ilginç.. %1 büyük bir oran.. 100 bebekten biri bu nedenle düşüyormu yurt dışında =(
yok kesin değiştiricem doktoru..zaten eğitim araştırma hastanesinde öğretim görevlisi doktor... öğrencilerinide aldı muayeneye.. herkes içerde 5-6 kişi.. üüfff..sıkıldım... o yüzden değiştiricem.... birde amniyosentezi isteyince iyice kafamda bitirdim olayı =) zaten özel sağlık sigortam var.. güzel bir hastanede iyi bir doktor bulmam lazım... allah yardımcım olsun :Saruboceq:

hayırlı cumalar kızlar
ben ikilide yaptırmıcamm zatennn yanlış çıkıyo onra zehir et hamileliği kendine
hem sorunlu çıksanapıcam ki aldırmıcama göreee yaptırmanın anlamı yok
Allahtan gelen herşeye hamdolsun

çok bilgim yok ama doktorun bana verdiği kağıtta 2li testte %30-50 arasında anormallikler belirlenebiliyormuş.. 3lü testte ise %50-70 arası.. ee iki test aynı ise ve 3lü testin doğruluk oranı daha yüksekse neden 2li test yapılıyor???

ayyy atk yi merak adiyorum rabbim inşallah hayırlı haberlerle gelmesini nasip eder.
bu gün 2 tarama testi var...

merhaba kızlaaaaar, yeni geldim ve hemen size yazayım dedim:) Merakta bırakmayayım sizi:) Bebişimi gördüm bugün, kolları bacakları çıkmış,kıpır kıpırdı annesi gibi:) Amaaaaaa doktor teyzemiz "bebişimiz daha küçük 2li test için boyu daha 37 mm,en az 45 mm olması gerekio" dedi ve bizi haftaya tekrar çağırdı. Yani 2li testimizi yaptıramadık. Artık heyecanla meleğin 2li test sonucunu bekleriz kızlar,en yakında o var yanlış hatırlamıyosam. Bu arada benim gittiğim hastanede 2li test sonuçlarını 1 hafta sonra veriyolarmış Bi hafta meraktan çatlicam

önce 2 li test yapılıyor herangi bir anormallik görülürse 3. yapılıyor
kesinleşmesi için yani ikisinede karşıyım ben

maşaallaahhh bebişşee.... ufacık kolları da mı çıkmışşş..... allahh sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip eder inşallahhh....
2li test fiyatını sordunmu? ne kadar acaba?

oy maşallah maşallah atkmizin bebişine :)
tamam canım ben takipteyimde gözden kaçarsa hatırlat 2 li test yaptıranları son gelişme olarak listemize ekliyeceğim.
şimdi sırada melek var bakalım o ne zaman yaptıracak.
ayy hayırlı haberlerle geliriz hepimiz inşallah...

cnm bende dün gittim çok tatlıydı bir dakika durmadı çok hareketliydi
büyüyünce yandık valla kaydirigubbakcemile3

gözün aydın canım, sıra bize geliyor bende merak ediyorum bakalım.kaydirigubbakcemile2

maşaallaahhh bebişşee.... ufacık kolları da mı çıkmışşş..... allahh sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip eder inşallahhh....
2li test fiyatını sordunmu? ne kadar acaba?

amin canım,inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelir, 2li test fiyatını sormadım canım ama sanırım biraz tuzlu olcak Çünkü sadece muayeneye bile 160 vermiştik geçen kontrolde,bu kontrolde para vermedik Allahtan:)

ben araştırma hastanesinde yaptırıyorum testlerimi tarama testimide ben hiç bişey demeden randevu vediler.
ücretsiz yapıyorlar lapacım.

lapacı canım sen hangi doktora hangi araştırma hastanesine gidiyorsun....
amniyosentez asla ama asla rutin bir uygulama değil...
2li ve 3lü testlerde çalişen değerler varsa yapılıyor....
%1 bile olsa düşük riski bence yüksek bir oran....

atkcim maşşallah bebişkona canım büyümüş negüzel....
demek haftaya kaldı 2li test..sanırım benimkiside haftaya olacak...ama hiç doktor ikili yapcazda demedi acaba 2li yapmıyormu bilemiyorumda....haftaya perşembe sabah 9da randevum...busefer erken aldım.öğledensonrayı beklemek çok zor oluyo)))

ben araştırma hastanesinde yaptırıyorum testlerimi tarama testimide ben hiç bişey demeden randevu vediler.
ücretsiz yapıyorlar lapacım.

evet bende öyle yaptım... marmara üni. eğitim araştırma hast. gittim.. gebelik testlerimi orda yaptırdım.. işte benden rutin amniyosentez isteyen doktor oydu =))) o yüzden bir daha gitmesem özel bir hastaneye gitsem dedim o yüzden fiyatını merak ettim..
kafam çok karışık aslında bir doğru karar veremedim :uhm:

bende 100lira veriyorum..15 günde bir gidiyorum ama birkez 100lira alıyor yani ayda 100 kağıt....takside bağladı bizi miniğimiz...ocağımıza incir ağacı dikecek minik kivimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

marmara üni. eğitim araştırma hast.
--http://www.yoldemir.com/Default.aspx?pageID=5&nID=233
işte doktorda bu...
rutin yapıyorum dedi... benimde kafamı karıştıran o.. yaşım küçük... ailede bir hastalık yok.. neden yapıyor?
%1 büyük oran bencede...
ama yurtdışında rutinmiş bu... onuda anlamadım... yurtdışında 100 bebekten biri bu test yüzünden ölüyormu :uhm:
ben hiç ama hiç yaptırmayı düşünmüyorum zaten....

kıalr valla bu bebişler fenalara sürükledi cüzdanları aaa buarada hamiş pantolonu aldımmm hemde 15 tl

Kızlar şu benim topiği de ziyaret etseniz de doktor ve hastanelerinizi paylaşsanız nasıl olur...
Fiyatları falan da belirtiriz...
Böyle sohbet arasında kaynayıp gidiyor..
Ben daha doktorumu bulamadım ( 1inden memnun kalmadım bakalım 2.ye 5 arrta gidicem.. bu arada 1 kz de etfale gittim testler için
Ama hala kararsızım(
gebelik taibni yapan doktor doğumu yaptırsın istiyorum ama bu gidişle bi doktor bulamıycam gibi geliyor... Aslında daha erken ama işte evham yapıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…