lapacım bencede ....ben amniyosentezi yaptırmak istemiyorum 2li ve 3lü leri yapalım de....
gerekirse doktorun tepkisine göre karar verirsin ..hemen doktoru değiştirme konuşmayı dene bakalım ne diyecek....
hayırlı cumalar kızlar
ben ikilide yaptırmıcamm zatennn yanlış çıkıyo onra zehir et hamileliği kendine
hem sorunlu çıksanapıcam ki aldırmıcama göreee yaptırmanın anlamı yok
Allahtan gelen herşeye hamdolsun
ayyy atk yi merak adiyorum rabbim inşallah hayırlı haberlerle gelmesini nasip eder.
bu gün 2 tarama testi var...
çok bilgim yok ama doktorun bana verdiği kağıtta 2li testte %30-50 arasında anormallikler belirlenebiliyormuş.. 3lü testte ise %50-70 arası.. ee iki test aynı ise ve 3lü testin doğruluk oranı daha yüksekse neden 2li test yapılıyor???
merhaba kızlaaaaar, yeni geldim ve hemen size yazayım dedim:) Merakta bırakmayayım sizi:) Bebişimi gördüm bugün, kolları bacakları çıkmış,kıpır kıpırdı annesi gibi:) Amaaaaaa doktor teyzemiz "bebişimiz daha küçük 2li test için boyu daha 37 mm,en az 45 mm olması gerekio" dedi ve bizi haftaya tekrar çağırdı. Yani 2li testimizi yaptıramadık. Artık heyecanla meleğin 2li test sonucunu bekleriz kızlar,en yakında o var yanlış hatırlamıyosam. Bu arada benim gittiğim hastanede 2li test sonuçlarını 1 hafta sonra veriyolarmışBi hafta meraktan çatlicam
merhaba kızlaaaaar, yeni geldim ve hemen size yazayım dedim:) Merakta bırakmayayım sizi:) Bebişimi gördüm bugün, kolları bacakları çıkmış,kıpır kıpırdı annesi gibi:) Amaaaaaa doktor teyzemiz "bebişimiz daha küçük 2li test için boyu daha 37 mm,en az 45 mm olması gerekio" dedi ve bizi haftaya tekrar çağırdı. Yani 2li testimizi yaptıramadık. Artık heyecanla meleğin 2li test sonucunu bekleriz kızlar,en yakında o var yanlış hatırlamıyosam. Bu arada benim gittiğim hastanede 2li test sonuçlarını 1 hafta sonra veriyolarmışBi hafta meraktan çatlicam
maşaallaahhh bebişşee.... ufacık kolları da mı çıkmışşş..... allahh sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip eder inşallahhh....
2li test fiyatını sordunmu? ne kadar acaba?
ben araştırma hastanesinde yaptırıyorum testlerimi tarama testimide ben hiç bişey demeden randevu vediler.
ücretsiz yapıyorlar lapacım.
amin canım,inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelir, 2li test fiyatını sormadım canım ama sanırım biraz tuzlu olcakÇünkü sadece muayeneye bile 160 vermiştik geçen kontrolde,bu kontrolde para vermedik Allahtan:)
lapacı canım sen hangi doktora hangi araştırma hastanesine gidiyorsun....
amniyosentez asla ama asla rutin bir uygulama değil...
2li ve 3lü testlerde çalişen değerler varsa yapılıyor....
%1 bile olsa düşük riski bence yüksek bir oran....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?