2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktorum kan ve idrar tetkiklei istedi hastane 110 tl tuttu
bağcılar araştırmada tanıdığımız vardıda gelin burda yaptırın dedi 1 kuruş vermedik
Masraflı bebeişler

bende böyle bir arayış içindeyim =)) link versene gireyim bende o topiğe

bende 100lira veriyorum..15 günde bir gidiyorum ama birkez 100lira alıyor yani ayda 100 kağıt....takside bağladı bizi miniğimiz...ocağımıza incir ağacı dikecek minik kivimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aynen valla,doğmadan hayatımızı değiştirdiler. Eskiden ıvır zıvıra çok para harcardım şimdi 2 kere düşünüyorum. Aman onu alacağıma bebişime bişe alırım diyorum, acayip tutumlu oldum bebişim sayesinde:)

kıalr valla bu bebişler fenalara sürükledi cüzdanları aaa buarada hamiş pantolonu aldımmm hemde 15 tl

Ben de heveslenip hamile pantolonu aldım LCW den bi kere giydim ama hiç rahat edemedim Benim göbeğim daha çıkmadı ama pantolonlarımın beli oturunca rahatsız ediyo. Geçen de bi deneyeyim dedim,işe hamile pantolonuyla gittim,ön kısmı biraz aşağıda gibi çekiştirip durdum vallaa. sanırım onu giymek için biraz daha beklemem lazım. Şimdilik favorim tayt ve tunik:) Ha bide şu bol uzun gömlekler var:)

tanıdığının olması çok ii oluyor bi yerlerde ben beylikdüzündeyim burada öle büyük dewlet hastahanesi fln yok o yüzden mecburen özele gidiyorum ama gitiğim hastahane çokda pahalı değil doğum ssklıya 150 tl kendi drum girsede aynı fiyt ancak mesai dışında olursa 50 tl fark olcak heralde çokda fazla tutmaz

Çok iyiymiş canım yaa, ben daha doğum ücretini de sormadım doktorumun girip girmeyeceğini de. Hep unutuyorum yaaa

lcw ye bende gidiem güzelmiş pantolonları fln
benim karnım çıktı çok azcık o kadar belli değil ama pantolonların beli sıkıyor oturunca
bebeişimize rahatsızlık evrmesin bol giyinelim :)

cnm 5-6 yıl önce bizde beylikdüzünde oturduk
sen neresindesin?
arkadaşım orda b hastanede doğum yaptı memun kaldı çokda uygunmuş seninki

slm kızlar ben geldimopuyorumnanaktan a.s.
Görüşmeyeli nasılsınız.Bebeikleriniz nasıl.bilmiyorumkismile
Biz iyi sayılırız,Karın ağrılarımız bitti bel ağrılarımız başladı.

slm kızlar ben geldimopuyorumnanaktan a.s.
Görüşmeyeli nasılsınız.Bebeikleriniz nasıl.bilmiyorumkismile
Biz iyi sayılırız,Karın ağrılarımız bitti bel ağrılarımız başladı.

ay cnm sendede varrmı o bel ağrısı ya
bide benim gün boyu başım dönüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…