Kızlar şu benim topiği de ziyaret etseniz de doktor ve hastanelerinizi paylaşsanız nasıl olur...
Fiyatları falan da belirtiriz...
Böyle sohbet arasında kaynayıp gidiyor..
Ben daha doktorumu bulamadım( 1inden memnun kalmadım bakalım 2.ye 5 arrta gidicem.. bu arada 1 kz de etfale gittim testler için
Ama hala kararsızım(
gebelik taibni yapan doktor doğumu yaptırsın istiyorum ama bu gidişle bi doktor bulamıycam gibi geliyor... Aslında daha erken ama işte evham yapıyorum.....
bende 100lira veriyorum..15 günde bir gidiyorum ama birkez 100lira alıyor yani ayda 100 kağıt....takside bağladı bizi miniğimiz...ocağımıza incir ağacı dikecek minik kivimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıalr valla bu bebişler fenalara sürükledi cüzdanları aaa buarada hamiş pantolonu aldımmm hemde 15 tl
tanıdığının olması çok ii oluyor bi yerlerde ben beylikdüzündeyim burada öle büyük dewlet hastahanesi fln yok o yüzden mecburen özele gidiyorum ama gitiğim hastahane çokda pahalı değil doğum ssklıya 150 tl kendi drum girsede aynı fiyt ancak mesai dışında olursa 50 tl fark olcak heralde çokda fazla tutmaz
Ben de heveslenip hamile pantolonu aldım LCW den bi kere giydim ama hiç rahat edemedimBenim göbeğim daha çıkmadı ama pantolonlarımın beli oturunca rahatsız ediyo. Geçen de bi deneyeyim dedim,işe hamile pantolonuyla gittim,ön kısmı biraz aşağıda gibi çekiştirip durdum vallaa. sanırım onu giymek için biraz daha beklemem lazım. Şimdilik favorim tayt ve tunik:) Ha bide şu bol uzun gömlekler var:)
tanıdığının olması çok ii oluyor bi yerlerde ben beylikdüzündeyim burada öle büyük dewlet hastahanesi fln yok o yüzden mecburen özele gidiyorum ama gitiğim hastahane çokda pahalı değil doğum ssklıya 150 tl kendi drum girsede aynı fiyt ancak mesai dışında olursa 50 tl fark olcak heralde çokda fazla tutmaz
ayse.20 cnm ben migrosun arka tarafında alıyorum acı badem hastahanesinin orada hastahanede medi life
hımmm cnm bizde barış mahallesinde oturuyoduk küçük villalar varya oraya yakın işte
medi life hastanesini biliyorum arada geliyoruz bazen oraya
slm kızlar ben geldimopuyorumnanaktan a.s.
Görüşmeyeli nasılsınız.Bebeikleriniz nasıl.bilmiyorumkismile
Biz iyi sayılırız,Karın ağrılarımız bitti bel ağrılarımız başladı.
bende barış mahallesindeyim yakınım villalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?