2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 aylık olunca bayram yapıcam hihoyyythihoyyythihoyyyt

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Kesinlikle bendeopuyorumnanaktan
Kızlar dün sağlık ocağından eşimi aradılar.Hamile olduğumu öğrenmişler.Bizim aile hekimliğimiz vardı.Bulunduğum yere yakındı işim bitince gittim.Tansiyonuma baktı,yaptırdığım kan tahillerine baktı.Bir anket doldurduk.Çok tatlı bir ebeydi.
Yeme içmene dikkat ediyormusun dedi.Dr um ilk 3 ay yediklerin bebeği etkilemez demişti.Hayır kesinlikle yanlış dedi.O senin kanınla besleniyor dedi,önerilerde bulundu,kartını verdi.Bebeğin kıpırtılarını ilk hissettiğin zaman gel aşı yapacağız dedi.Bebişin doğum tarihini,eşimin tlf nosunu falan hastaneyi arayıp almışlar.Şaşırdım valla:1shok:

zeynepcım benım de akıntım once koyu sarıydı

sımdı de yesılsı oldu cokelek çökelek

yaralarmdan dolayyı ıltıhaplanmam varms

dr vajınal tablet verdı kaydirigubbakcemile3 6 gunluk tablet

dr kullanmasam dedım o da bu sorunu cozmemız lazım bazı gebelıkler tehlıkeye gırebılıyrmus

sende dr gıt kontrolun yakınsa soylersn

Allah sıfa versn cnm

selam kızlar nasılsınız. hazır öğle arasındayken yemeğimi de yedim. bizim kızlar ne yapıyor diye bir bakayım dedim. hepiniz iyisinizdir umarım. benim bel ağrım var yaaa nedenini anlayamıyorum. atk cık bebişinin kollarını bacaklarını görmüş ne güzel darısı başımıza inşallah.

demekki bu saatee burası çok kalabalık oluyor. 11 kullanıcı okuyormuş şuanda opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…