2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benimde bel ağrılarım çok..Dün eve gelirken o kadar kötü oldum ki,yanımda laptobum vardı yolda neredeyse oturacaktım ağrıdan

slm kızlar dün bi arkadaşım doğum yaptı ikiz :) onları görmeye gittim öyle tuhaf oldum ki ... İnşallah bizlerde kucağımıza sağlıkla alırız çok tatlılar yaaa mini mini....
bugün gittiğim hastanede seminer var
Gebelik takibi(Testler,Aşılar) Gebelikte egzersiz alışkanlıkları ,seyehat,yatış pozisyonlar vs vs ....
akşam ona gidicem yazarım size de öptüm

herkese selam, umarım herkes çok iyidir.
bugün yapılması gereken ilk testleri yaptırdım (tam idrar, ths, glukoz, kan vs adını hatırlayamadığım 8 test)
115 tl tuttu, pahalı geldi biraz. özel hastane ama sgk'lıyım. eve gelince acaba yanlışlıkla sigortasız hasta tarifesinden mi ödeme alındı diye de çok düşündüm.bilmiyorumkismile

aynı şikayet bende de var ..birde akşam yemeklerinden sonra balon yutmuşum gibi şişiyor midem çok rahatsız ediyor

Benimde öyle oluyor ya..Hamilelikle beraber hazmetmekte zorlanıyorum sanki...Hele geçen hafta ablam yemeğe almıştı,yemekten sonra çok kötü oldum soda içince biraz rahatladım

sağol canım sanada allah şifa versin benim kontrolüm mertın 3 ünde ama sarı akıntımda çok yoğun değil günde 2 kez 1 damla felan belki geçer kaşıntım geçti gibi ona bağlıysa oda geçer diye düşünüyorum

kızlar hem bulantı hem hazımsızlık hemde mide yanması hepsini birden yaşıorum geçen yne serum taktılar önümüzdeki cuma inşallah testler yapılacak korkuyorum testlerde ya kötü bişi çıkarsadie annelik böle bişimi yani onun için sürekli endişelenmek onu çooooooooooooooooooooooook ama çooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk sewmek

hımmmmmm bende ozel hastanye gıdıyrm ama daha test yaptrmadm

ısterse eger devlette yaptrayım o zaman ya

zaten herseye para para..

canım devlet hastanesinde yaptırdım sonuçta iki hastanede de sonuç aynı çıkıyor hiç ücret te ödemedim bi düşünün derim....

ahhhhhhhhh bulancak ahhhhhhhhhhh olmaz dediğimiz herşey olabilio ben yemek yiyemicem imkansızın ötesinde bişiydi bu
amayiyemiom

hımmmmmm bende ozel hastanye gıdıyrm ama daha test yaptrmadm

ısterse eger devlette yaptrayım o zaman ya

zaten herseye para para..

bilsem ki özel hastane doktoru devlette yapılan testi kabul edecek tabi ki devlette yaptırırdım.akannehir
bilemiyorum ama bana çok pahalı geldi.
sen de sor bence eğer devlette yaptırma imkanın varsa boşuna para vermemiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…