2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde öyle oluyor ya..Hamilelikle beraber hazmetmekte zorlanıyorum sanki...Hele geçen hafta ablam yemeğe almıştı,yemekten sonra çok kötü oldum soda içince biraz rahatladım

gündüz hiç bişeyim yok ama akşam yemekten sonra göbeğim bi çıkıyo sanki 4 aylık oluyorum kaydirigubbakcemile3

canım devlet hastanesinde yaptırdım sonuçta iki hastanede de sonuç aynı çıkıyor hiç ücret te ödemedim bi düşünün derim....

ben doktor kendi hastanesinin sonucunu ister diye düşündüm yoksa zaten devlet hastaneleri özelden bile çoğu yerde daha iyivereliniortak

arkadaşlar devlet hastanesinde test yaptırmak için orda muayne mi olmak gerekiyor yeniden...bilmiyorum da hiçç .... olmazsa bende devletde yaptırıcam da nasıl oldunu anlamadım

kızlar akıntının renginin değişmesi kaşıntı bunlar gebelikte önemli bende önemssemedim iltihap oldu bende maleseffffffffffffff bence ihmal etmee zeynepcim git dra

ben o testlerin hepsine 230 lira gibi bişey ödemiştim .kan idrar teknoplazma rubella ne varsas..hamilelik chekup ı diyordu doktor....banada çok geldi ama eşim 1 kez yaptırcaz yaptıralım dedi.

kızlar bende özelde tes fiyatı 450 aldım ama ssk da yaptırm ssk nın yapmadığı testleri özelde yaptırdım oda 160 ytl tutu özellerede test yaptırmayı düşünmüyorum ssk yaptığı sürece çok pahallı birde ssk dan yarralandığımız halde 450 ssk olmasa 1000 ytl bulur dediler

arkadaşlar devlet hastanesinde test yaptırmak için orda muayne mi olmak gerekiyor yeniden...bilmiyorum da hiçç .... olmazsa bende devletde yaptırıcam da nasıl oldunu anlamadım

ben de bilemediğim için muayene olduğum hastanede yaptırdım ve pahalıya patladı tabi.
bir tüp kan ve idrardan yapılan 8 test 115 tlakannehir

ben de özel hastaneye gidiyorum sadece muayene ücreti ödüyorum
kan ve idrar testi oldu hiç para vermedim

canımbiş soracağım hangi hastahaneye gidiyorsun ayrıca hangi dewlet hastahanesine gidiyorsun

sanırım devlet hastanesinden randevu alıyorsun ve doktora özel deki doktorun verdiği testleri gösteriyorsun oda o testleri istiyor biizm akraba vardı biz direk testleri yaptırdık

ben de özel hastaneye gidiyorum sadece muayene ücreti ödüyorum
kan ve idrar testi oldu hiç para vermedim

Aynen bende bozocum.Arkadaşlar bi anlatıyor şok oluyorum.Bende a sınıfı bir özel hastaneye gidiyorum.Muayene ücreti olarak 22 tl ödüyorum.Şimdiye kadarda hiç ek ücret talep etmediler

cnm ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde dvlete gittim dr muayene etmeden testleri istedi bende yaptırdım sonuçları özelde gittiğim dr gösterdim ....

kızlar ben medikal park fatih hastanesine gidiyorum biraz pahallı galiba jerdeşim başka özel hasteneye gidiyordu doğumu 450 ytl ye yaptı ve epidural doğum du

devlette yaptırma imkanınız varsa düşünmeden yaptırın.
ücret ödemeyeceğimiz bir hak dururken astronomik paralar vermek bana dokundu şahsen.
tabi ki bebeğimiz için herşeye değer ama sonuçta ortada bedava bir hak var ve tahlil sonuçları özele ve devlete göre değişmeyecek

canımbiş soracağım hangi hastahaneye gidiyorsun ayrıca hangi dewlet hastahanesine gidiyorsun

devlet hastenesine gitmiyorum ama testler için gitmeyi düşünüyorum çünkü çok pahalı ... daha önce gitmedim için nasıl olucagını tam olarak bilmiyorum açıkcası ...ben g.o.paşa hastanesine gidiyorum doktorum çok iyi bana uzak ama anneme yakın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…