- 10 Temmuz 2009
- 609
- 0
- 96
Benimde öyle oluyor ya..Hamilelikle beraber hazmetmekte zorlanıyorum sanki...Hele geçen hafta ablam yemeğe almıştı,yemekten sonra çok kötü oldum soda içince biraz rahatladım
canım devlet hastanesinde yaptırdım sonuçta iki hastanede de sonuç aynı çıkıyor hiç ücret te ödemedim bi düşünün derim....
ahhhhhhhhh bulancak ahhhhhhhhhhh olmaz dediğimiz herşey olabilio ben yemek yiyemicem imkansızın ötesinde bişiydi bu
amayiyemiom
arkadaşlar devlet hastanesinde test yaptırmak için orda muayne mi olmak gerekiyor yeniden...bilmiyorum da hiçç .... olmazsa bende devletde yaptırıcam da nasıl oldunu anlamadım
kızlar akıntının renginin değişmesi kaşıntı bunlar gebelikte önemli bende önemssemedim iltihap oldu bende maleseffffffffffffff bence ihmal etmee zeynepcim git dra
arkadaşlar devlet hastanesinde test yaptırmak için orda muayne mi olmak gerekiyor yeniden...bilmiyorum da hiçç .... olmazsa bende devletde yaptırıcam da nasıl oldunu anlamadım
ben de özel hastaneye gidiyorum sadece muayene ücreti ödüyorum
kan ve idrar testi oldu hiç para vermedim
canımbiş soracağım hangi hastahaneye gidiyorsun ayrıca hangi dewlet hastahanesine gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?