2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen bende bozocum.Arkadaşlar bi anlatıyor şok oluyorum.Bende a sınıfı bir özel hastaneye gidiyorum.Muayene ücreti olarak 22 tl ödüyorum.Şimdiye kadarda hiç ek ücret talep etmediler

tam kan, idrar, tsh, eliza testleri için kasaya yönlendirmediler mi? çok iyimiş hastane yaa
ben pendik şifaya gidiyorum, hastanenize gitmeyi isterimkaydirigubbakcemile2

özel hastanelerin test ücretleri çok pahalı ssk dan indirimli olduğu halde testler için benim arkadaşım tavsiye etmişti devlet hastanesinde yaptırmamı belki bende özelde yaptıracaktım haber vermese

bend eozle hastaneye gıdıyorum 22 sınde muhtemelen 2 lı testlerle bırlıkte tahlıllerımde yapılacak fıyata bakacagım bızı cok asarsa devlette yaptırırm ne yapalım

ozele gıden arkadaslar 2lı test yaptrdıkları zaman fıyatı bıze de soylerlerse ıyı olur ona gore devlete

yonelırız

cnm bende idararda yanma ve sarıya dönük akıntıyla hafif kaşıntı vardı hatta kaşıntı yoktu bile dra gittim yanma dolayısıyla idrar test yaptı iltihap var dedi fitil ve antibiyotk verdi ama dikkat et

canım bende yanma yok şükür az akıntı ve kaşın tı bugun kaşıntım yok sarı akıntımda kesilir inş.devam ederse haftaya doktora giderim

ıstanbullu arkadaslar zeynep kamıl hastanesıne gıdenınız varmı hıc
dr lar nasıl acaba ıyı ılgılenıyorumu

biz medilife hastahanesine gidiyoruz kardeşim aradı şimdi 2li test ve diğer testlerin hepsi eliza tsh vs 88 tl

kızlar ya bebğimi görmek istiyorum iyimi hareketlimi büyüdümü çok küçüktü sağlık ocaklarındada udrasyon olsa arda gidip baksak

ıstanbullu arkadaslar zeynep kamıl hastanesıne gıdenınız varmı hıc
dr lar nasıl acaba ıyı ılgılenıyorumu

prof. Ateş Kareteke'nin methini çok duydum zeynep kamilde.
ama tabi her prof. gibi özel muayenesine yönlendiriyor veya fark alıyor, onun dışında hastane konusunda herhangi bir bilgim yok arkadaşım.
ama tam teşekküllü bir doğum hastanesi olduğu için, yenidoğan yoğun bakım ünitesinin, doktor ve personellerinin donanımlı ve tecrübeli olduğu kanısındayım.
tek kusuru sanırım yoğunluğu olsa gerek

kızlar inş. sağlıklı sıhatli alırız kucaklarımıza meleklerimizi cennet kokulularımızı ne güzel kokuyorlar insan doyamaz onları koklamaya

bende 100lira veriyorum..15 günde bir gidiyorum ama birkez 100lira alıyor yani ayda 100 kağıt....takside bağladı bizi miniğimiz...ocağımıza incir ağacı dikecek minik kivimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen nereye hangi dr. a gidiyorsun canım??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…