2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya bebğimi görmek istiyorum iyimi hareketlimi büyüdümü çok küçüktü sağlık ocaklarındada udrasyon olsa arda gidip baksak

bende çok istiyorum, eylül ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuş biri olarak kalbinin atımını yeniden görmek benim için tarif edilemez bir his...
ALLAH kimseye yaşatmasın hayırlısını nasip etsin hepimiz için.
bu arada eylülde kürtaj oldum ve ALLAH nasip ederse eylülde anne olacağım

bende ağostos da düşük yaptım 9 haftalık kalbi durdu bebişimin şimdi bazen endişeleniyorum doktor ayda 1 gel dedi bir sürü tahril yaptı 15 günde dese daha sevinirdim ay geçmiyor

Aynen bende bozocum.Arkadaşlar bi anlatıyor şok oluyorum.Bende a sınıfı bir özel hastaneye gidiyorum.Muayene ücreti olarak 22 tl ödüyorum.Şimdiye kadarda hiç ek ücret talep etmediler

canım şöyle oluyor bazı özel hastahanede doktorlar sgk üzerinden bakıyor ozaman daha ucuz muayene ücreti oluyor..mesela bizim hastahanede 5 tane doktor var 2 tanesi özel diğerleri sggk üzerinden bakıyor ve onların ücreti 30 lira..benimkisi 100 lira ama operasyonda sgk üzerinden faydalandırıyor....benim testlerde özeldi buarada sgk üzeinden fayfalandıratmıyoruz dedi...ben özelden muayene oluyorum diye...şimdi aynı hastahane ama diğer doktorada geçmek istemiyorum çünkü onlar çok yoğun...
bide ben doktorumdan çok memnunum yani ayda 100 lira ödüyorum..doğumu sgk üzerinden yaptırsında başka birşey istemiyorum

Rabbım kımseye yasatmasn

bende ağostos da düşük yaptım 9 haftalık kalbi durdu bebişimin şimdi bazen endişeleniyorum doktor ayda 1 gel dedi bir sürü tahril yaptı 15 günde dese daha sevinirdim ay geçmiyor

aynen, ALLAH yardımcımız olsun. hayırlısıyla sağlıkla gelsinler bu defa inşaallah.

kızlar benim bebiş şimdilik bir haftalık hafif bulatı ve günde 2 kez baş dönmesi yaptı bana bakalım ilerde neler yapacak ne yaparsa yapsın ayrı bir tadı var ben razıyım yeterki sağlıklı sıhatli olsun meleğim şimdilik uslu annesini fazla rahatsız etmiyor

kızlar elektrik kesildi burda. yazamadım o yüzden. benim bel ağrısı bacağıma vurmuyor. daha çok kuyruk sokumu tarafı parlıyor gibi oluyor. bazen çok rahatsızlık veriyor.

benımde hanı belımızde ıkı tane cıkurluk var ya ben gamze dıyorum onlara

sol gamzem cekılıyo gbı oluyo

sen hangi hastaneye gidiyorsun canım?
çekirge doruk mu?

kızlar ben çıkıyorum. herkese hayırl Cumalar olsun inşallah.... kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. teyzesinin kuzuları hepsini yerim ben..yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

aynı şeyi bende yaşadım zeynepcim o yüzden bu bebgimde çok tedirginim allahım sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…