kızlar ya bebğimi görmek istiyorum iyimi hareketlimi büyüdümü çok küçüktü sağlık ocaklarındada udrasyon olsa arda gidip baksak
kkızlar bel agrısı bacagınız cekılıyo gbı mı?
Aynen bende bozocum.Arkadaşlar bi anlatıyor şok oluyorum.Bende a sınıfı bir özel hastaneye gidiyorum.Muayene ücreti olarak 22 tl ödüyorum.Şimdiye kadarda hiç ek ücret talep etmediler
bende çok istiyorum, eylül ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuş biri olarak kalbinin atımını yeniden görmek benim için tarif edilemez bir his...
ALLAH kimseye yaşatmasın hayırlısını nasip etsin hepimiz için.
bu arada eylülde kürtaj oldum ve ALLAH nasip ederse eylülde anne olacağım
bende ağostos da düşük yaptım 9 haftalık kalbi durdu bebişimin şimdi bazen endişeleniyorum doktor ayda 1 gel dedi bir sürü tahril yaptı 15 günde dese daha sevinirdim ay geçmiyor
Rabbım kımseye yasatmasn
aynen, ALLAH yardımcımız olsun. hayırlısıyla sağlıkla gelsinler bu defa inşaallah.
kızlar elektrik kesildi burda. yazamadım o yüzden. benim bel ağrısı bacağıma vurmuyor. daha çok kuyruk sokumu tarafı parlıyor gibi oluyor. bazen çok rahatsızlık veriyor.
canım şöyle oluyor bazı özel hastahanede doktorlar sgk üzerinden bakıyor ozaman daha ucuz muayene ücreti oluyor..mesela bizim hastahanede 5 tane doktor var 2 tanesi özel diğerleri sggk üzerinden bakıyor ve onların ücreti 30 lira..benimkisi 100 lira ama operasyonda sgk üzerinden faydalandırıyor....benim testlerde özeldi buarada sgk üzeinden fayfalandıratmıyoruz dedi...ben özelden muayene oluyorum diye...şimdi aynı hastahane ama diğer doktorada geçmek istemiyorum çünkü onlar çok yoğun...
bide ben doktorumdan çok memnunum yani ayda 100 lira ödüyorum..doğumu sgk üzerinden yaptırsında başka birşey istemiyorum
bende ağostos da düşük yaptım 9 haftalık kalbi durdu bebişimin şimdi bazen endişeleniyorum doktor ayda 1 gel dedi bir sürü tahril yaptı 15 günde dese daha sevinirdim ay geçmiyor
kızlar ben çıkıyorum. herkese hayırl Cumalar olsun inşallah.... kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. teyzesinin kuzuları hepsini yerim ben..yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?