2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam arkadaslar.ben de yarın dr a gitcem.bir ay çok uzun bir zaman yaaa.merak ediyorum bebeğim nasıl ben sizler gibi büyük sehirde yasamıyorum.o yüzden yol gitmem gerekiyo.ya samsuna ya sivas a gidiyorum dr için.her hafta ultrasona girmek zararlı mıdır acaba merak ediyorum

benim 15 tatilde 3 kere baktılar...ama artık baktırmıcam bi zararı yokmuş ama korkuyorum.bu hafta kasık ve vajina agrım oldu o yüzden raporluydum.şimdi merak ediyorum bebeğimi.o yüzden yarın gitcem dr a bi daha.ben de 10 haftanın içindeyim.ALLAH korusun bişe olsa kanaman olurdu dedi dr.um.o yüzden telaslanma dedi.sizde de oluyo mu böle seyler

Hayırlı cumalar arkadaşlar..Dualarınızda bizi unutmayınopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

10 haftalıksan seni altdan muayne etmesi için ekstra bir durum olması gerekmez mi...bu gidişinde büyük ihtimalle karnından bakar sıkma canını

evet tecrubelerınden benım suphem yok canım
bır kere gıttım o kalabalıgı gorunce gerı dondum ınan
o zman hamıle degıldım neyle karsılasacagımı pek bılmıyordum
ama bu sefer gıdecegım tahlıllerım barı yapılsın

kızlar ya bebğimi görmek istiyorum iyimi hareketlimi büyüdümü çok küçüktü sağlık ocaklarındada udrasyon olsa arda gidip baksak

canım saglık ocagında ultrason aletı degılde bebegın kalp atısını duyabılecegın alet var onunla bakıyorlar gıtmek ıstersen bılgıne

bullancak beni 6 -7- ve 8.haftalarda hersey yolunda mı diye baktı.kalp atısı için falan.ama daha bakmıcam demişti zaten.siz ne kadar sürede bir gidiyosunuz dr a.

iipek o aletle kalp sesini 4.aydan sonra duyuyolarmış diye biliyorum.benim eşimde hastanede calısıyo dün sordurdum ben ona.öle demişler

zeyneparzu ben de senin gibiyim acaba ii mi diye telaslanıyorum.dedim ya abana en yakın hastane 2 saat uzakta.yoldan da korkuyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…